Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Доктор Хаус
Контакти:

Re: Диамутен в Левски,Диара почти

Мнениеот Доктор Хаус » 10 фев 2012 11:54

Hakercheto написа:
kambata написа:Да особено с тия костенурски в средата на терена Йовов и Тасевски ще цъфнем

Много бързо го отписа Тасевски. Нека да ти припомня че той е един от футболистите ни с футболен интелект и знае как да го използва. Колкото до Йовов :lol: няма да го коментирам

След като се махнаха Огнянов,Балтанов и наказаха Димов,а Грийн стана защитник,Левски остана без качествен дефанзивен халф!Няма кой,освен Йовов да е на тази позиция!

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 10 фев 2012 11:56

Доктор Хаус написа:
Hakercheto написа:
kambata написа:Да особено с тия костенурски в средата на терена Йовов и Тасевски ще цъфнем

Много бързо го отписа Тасевски. Нека да ти припомня че той е един от футболистите ни с футболен интелект и знае как да го използва. Колкото до Йовов :lol: няма да го коментирам

След като се махнаха Огнянов,Балтанов и наказаха Димов,а Грийн стана защитник,Левски остана без качествен дефанзивен халф!Няма кой,освен Йовов да е на тази позиция!

А Гаджев? Ако се наложи може да влезе Милиев ,а Грийн да се дръпне като халф. Опций много. Отбора е комлектован!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 фев 2012 11:56

blue,lagoon
Е, аз не съм в управата. То има криза и не се знае бъдещето на отбора. Ама Анисето хич не е дребен, че и 6 гола вкара полусезона. Хич не е лош футболист :) И последно, има с какво да се пътува, не се притеснявай ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 10 фев 2012 11:57

А Гаджев? Ако се наложи може да влезе Милиев ,а Грийн да се дръпне като халф. Опций много. Отбора е комлектован!

Схемата на Капело чета,че е с 1 дефанзивен и 4 офанзивни халфа.Гаджев нали е от атакуващите...

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 10 фев 2012 11:58

За момента Левски и Лудогорец имат най-качествените отбори.Борбата за титла ще бъде между тези два отбора.ЦСКА ги виждам максимум 3 място.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 10 фев 2012 11:59

А колкото до Диара не съм обнадежден точно за този нападател. Контузил се е загубил титулярното си място в отбора си едва ли ще ни помогне с нещо. Спомнете си Дениран Ортега в Левски.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 фев 2012 12:05

Дайте да ги видим в игра, играта на отбора, пък после ще коментираме. Нямаме нужда от сметки без кръчмар. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 10 фев 2012 12:07

blue,lagoon написа:Сюлейман Диамутен е сигурен за Левски. Вече е ясно че дупката в защитата ще бъде запълнена. Али -2 пък е бил изпратен без проби да се прибира,защото почти сигурно Диара от Партизан е готов да дойде в Левски. Отбора придобива заплашителен вид. Мисля че ще изглеждаме така: Илиев,Мюлдер,Диамутен,Грийн,Пинто,Гаджев,Йовов,Тасевски,Калво,Рамос,Диара! Супер! Само Левски!

Не пиша коментар с цел да се заяждам,но проверихте ли този Диамутен колко мача е изиграл за лече в близката 1 година вероятно не е лош футболист щом има 109 мача в Серия А играл е 4-мача ако не се лъжа и за Рома,но все пак дано не останете разочаровани хубаво ще е ако има класа в А група макар,че съм на мнение,че само много закъсалите биха дошли да играят тук!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 10 фев 2012 12:08

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
blue,lagoon написа:Сюлейман Диамутен е сигурен за Левски. Вече е ясно че дупката в защитата ще бъде запълнена. Али -2 пък е бил изпратен без проби да се прибира,защото почти сигурно Диара от Партизан е готов да дойде в Левски. Отбора придобива заплашителен вид. Мисля че ще изглеждаме така: Илиев,Мюлдер,Диамутен,Грийн,Пинто,Гаджев,Йовов,Тасевски,Калво,Рамос,Диара! Супер! Само Левски!

Не пиша коментар с цел да се заяждам,но проверихте ли този Диамутен колко мача е изиграл за лече в близката 1 година вероятно не е лош футболист щом има 109 мача в Серия А играл е 4-мача ако не се лъжа и за Рома,но все пак дано не останете разочаровани хубаво ще е ако има класа в А група макар,че съм на мнение,че само много закъсалите биха дошли да играят тук!

Абе като Диого втори няма. Каквото и да си говорим едва ли ще подпише и ще избяга после :) Пък Диого не беше играл сумати и време

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 10 фев 2012 12:11

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:

Почти аналогичен случай с Диого. И той ако не се лъжа не беше играл 6 месеца май.Същото беше и с Мораес.Има ли я класата бързо ще влезне в час.Лично мое мнение. п.с все пак има и 47 мача за националния на Сенегал,които въпреки ,че не участваха на Купата на Африка са доста сериозен отбор.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Върни се в “Архив”