Joni_ написа: Добре де, я кажи какво ти е мнението за Титан ?
Ми вършат си работата,всяка сутрин минава буклекчийската коло ,през деня мургавелки метат тротоарите,не мога да се оплача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Joni_ написа: Добре де, я кажи какво ти е мнението за Титан ?
danko_sot написа:kufur написа:zavinagicska написа:Всеки един ден оставане на титан в ЦСКА ни обрича само на срам след срам за това вън боклуците от ЦСКА И НАЙ ПОСЛЕ ЕВРОПЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ НА КЛУБА ОТ ХОРА КОЙТО ОБИЧАТ ЦСКА И ИСКАТ ДА ГО РАЗВИВАТ, А НЕ САМО ПОКУПКО ПРОДАЖБА НА ВСИЧКО.
Вероятно разполагаш с готов кандидат,или...
Айде пак се почна. Абе стига с тея изтъркани лафове. Разберете ЦСКА тва е марка, кат си в ЦСКА ти се отварят много други врати за бизнес, ПР голям си правиш и т.н. Чистачите сега щяха ли да чистат в Сф, ако не бяха взели ЦСКА питам аз ааа? Утре Тодор Батков шъ сдаде шефското място в Левски и за 1 година хората шъ забрават кой е бил тоя Тодор Батков. Чаткате ли??? Затва не ми излизайте с тея лафое: Кой предлагаш за президент и т.н. Все ще се намери кой. А дали ще попаднем на точния човек вече е въпрос и на късмет
....Междувременно БЛИЦ съобщава за промяна в позицията на ръководството на ЦСКА. Според агенцията Дуци вече е заложен на дузпата, заради невъзможност за разбирателство между него и легендарният Димитър Пенев. Съобщава се за повишен градус на напрежението в съблекялнята и много ограничен кръг ог играчи, които не са в разрив със сърбина.
Според някои атаката на Димитър Ангелов-Дучето не е спонтанна, а режисирана от управниците, които да обосноват евентуалното освобождаване на Дуци от "Армията". Без никакво съмнение с неговото идване бе поставено началото на изключителна ескалация на напрежението.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта