Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот milen.hristov » 09 фев 2012 20:44

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:"Дарко Тасевски все пак може и да не остане в Левски за пролетния дял, показа вчерашното раздвижване около македонеца. Специално да говори с него пристигна Мирчо Димитров, съобщи „7 дни спорт”.

След това импресариото говори с някой по телефона и му обясни, че "по-трудно ще се разбера с Левски, с играча може би няма да има проблем".

Сините засега отказват офертите за Тасевски, защото не знаят с какви играчи ще разполагат за пролетта. Ако бяха договорилиТодоро Неделев от Ботев, от "Герена" веднага щяха да пуснат македонеца.

Същото важи и ако се вземе нападател. Тогава на мястото на Тасевски ще могат да играят и Цветков, и Иовов, а защо не и Грийн или Старокин, които вчера на моменти си сменяха местата, заставайки зад нападателя."

Определено нямаме готов човек за поста зад нападателя ...
Има варианти, но общо взето смятам, че евентуалната продажба на Дарко ще е грешка.
Но пък зависи и от парите, които ( евентуално ) биха влезли в касата.
Да стоим и да гледаме ... Явно ни предстоят интересни дни !

Та ние още нямаме нападател, да не казвм,че ни трябват трима защото нападателите също могат да се контузят или накажат както и да не еим потръгне.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2012 21:21

blue avalanche написа:"...
Същото важи и ако се вземе нападател. Тогава на мястото на Тасевски ще могат да играят ... Старокин..."

Понякога не мога да повярвам какви анализи се правят от "компетентните" спортни журналисти :lol: Как така Старокин на мястото на Дарко, зад нападателя ... :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 фев 2012 21:22

TristaNNN написа:
Същото важи и ако се вземе нападател. Тогава на мястото на Тасевски ще могат да играят ... Старокин..."

Понякога не мога да повярвам какви анализи се правят от "компетентните" спортни журналисти :lol: Как така Старокин на мястото на Дарко, зад нападателя ... :lol: :lol: :lol:

Ако не се лъжа, Старокин започва като офанзивен халф :)
Само Левски!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 фев 2012 21:24

siniq_fen написа:
TristaNNN написа:

Ако не се лъжа, Старокин започва като офанзивен халф :)

Не се лъжеш, точно така е ;)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2012 21:26

сини богове написа:И да го продадат няма да е проблем за Левски. На неговата позиция имаме доста изпълнители, важното е да го продадат за добри пари. Много ми се иска децата да ги налагат помалко в отбора. Срещу отбори, които вече сме смазали с резултат, могат спокойно да играят по 20тина минути на мач, а защо не и цяло полувреме. Мечтата ми е отново да видя един Левски, чийто отбор е съставен предимно то сини юноши и класни чужденци (примерно Бардон, Томашич), които милеят за Левски

А какво ще правим с отбори, които не сме смазали с резултат :? Прогнозирам 4-5 такива мача през пролетта. Македонския бритон не трябва да се продава при никакви условия тази зима, през летния трансферен прозорец може, но не и сега :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 фев 2012 21:34

TristaNNN написа:
сини богове написа:И да го продадат няма да е проблем за Левски. На неговата позиция имаме доста изпълнители, важното е да го продадат за добри пари. Много ми се иска децата да ги налагат помалко в отбора. Срещу отбори, които вече сме смазали с резултат, могат спокойно да играят по 20тина минути на мач, а защо не и цяло полувреме. Мечтата ми е отново да видя един Левски, чийто отбор е съставен предимно то сини юноши и класни чужденци (примерно Бардон, Томашич), които милеят за Левски

А какво ще правим с отбори, които не сме смазали с резултат :? Прогнозирам 4-5 такива мача през пролетта. Македонския бритон не трябва да се продава при никакви условия тази зима, през летния трансферен прозорец може, но не и сега :!:

И тоя е един маклайн, както казваше Гибона, но наистина в момента ни трябва-нека си подписва предварителен договор, лятото да си ходи, но не и сега!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 фев 2012 21:40

Диара освен да има някква уговорка за лятото не виждам причина да се дърпа чак толкова.Белград не е много по-различен от София, че да се прави на интересен.Има нещо друго и подозирам , че заплатата му в Партизан е доста по- голяма от тази която му предлагат в Левски.Ако остане в Партизан хем ще взима повече пари, хем после като свободен агент по- лесно ще си спазари добра заплата, а може и транш за преминаването.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2012 21:43

vaskonti написа:
TristaNNN написа:

Не се лъжеш, точно така е ;)

Уф че съм и аз ... извинявам се на журналята :lol: Как не се сетих, че идеята е да се възроди Орлин Старокин :idea: Да шие голове и пуска асистенции навред :mrgreen: :lol:
[offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 фев 2012 21:44

onegavon написа:Диара освен да има някква уговорка за лятото не виждам причина да се дърпа чак толкова.Белград не е много по-различен от София, че да се прави на интересен.Има нещо друго и подозирам , че заплатата му в Партизан е доста по- голяма от тази която му предлагат в Левски.Ако остане в Партизан хем ще взима повече пари, хем после като свободен агент по- лесно ще си спазари добра заплата, а може и транш за преминаването.

Особено,ако пропусне целия сезон,както се очертава при Грант!И стане с още една година по-дърт!Направо го виждам с "голямата заплата"... :?
Последна промяна от blue avalanche на 09 фев 2012 21:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 фев 2012 21:45

Тази статия http://gong.bg/view_article.php?article_id=252187 в сръбския спортал пише, че така пишат българските медии, нашите пишат, че сръбските медии така пишели :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”