Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот калпазанчо » 09 фев 2012 20:48

danko_sot написа:Доста хора от ЦСКА вече свикнаха с далаверите на ръководството и дори се кефят на някакви подобни казуси, както е случая с Анисе. Аз не се кефя за начина, по който сме на път да го отмъкнем, но се кефя, че взимаме някакъв уж класен играч. Ще го видим иначе колко е класен. Аз не мога да се радвам на това, в което превърнаха ЦСКА Титаните. А именно един мръсен играч, нелоялен клуб, покрит със сенки всякакви съмнения- от уредените мачове с Мииньор и мачът, в който имаше нахлуване на публиката, дори и с Динамо мачът имаше разни улики, после през гадните мутренски изстъпления, първо с битите играчи в ресторанта, после наказателната група на Цимбика, която биеше обикновения армейски редови привърженик(защото приемаме, че почти всички фенове скандираха$ Вън боклуците от цска), за да се стигне и до допингскандалите. Прочетохте сигурно какво казва оня ден Дучето за тези неща. Може да е всякакъв Дебелия, но не си спестява нищо и си казва истината и каквото мисли. Тук въобще не става дума за грешки при смяната на треньорите, като Пенев, Радуканов и т.н. Това го има във всички отбори. Нито за грешки при купуване на играчи донякъде. Но нека не си затваряме очите и да видим, че на практика те превърнаха ЦСКА в една сергия, за ад могат да правят покупко-продажби и да печелят така пари на гърба на клуба, което супернепочтено и супергадно спрямо милионите фенове на ЦСКА.
И при всички тези неща има още фенове на великият армейски клуб, които подкрепят Титан и дори им се кефят на глупостите и номерата. И на мен ми говореха до скоро, че съм тъп и т.н. и да се махам от подтемата за ЦСКА, щото не съм бил истински фен. А вие сте много истински нали? Дето само си траете и си свиркате и сте съгласни и безучастни ЦСКА да остане в ръцете на едни маскари и едни мошеници. Аз вас не ви разбирам честно ви казвам. ;)

+1 Евала за коментара, колега! Наистина едно голямо и искрено евала!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот Hrabar » 09 фев 2012 21:07

Не трябва да се изпада в крайности. Нито трябва да се превъздигат, нито да се тъпчат.

Конкретните ми забележки в този момент са случая "Анисе" и това, че не се разплащат навреме с клубовете. Това да оправят на първо време, ще бъде едно добро начало.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА готвят нови протести!

Мнениеот Red_Girl » 09 фев 2012 21:24

Много мие интересно как дучето говори от името на всички фенове. Зад него са некви нещастници. Ами другите, които сме? Ние нема се съобразяваме с него. Плюс тва как не го е срам да говори за протестите с рапид при положение, че след това той се отказа от протестите и поднови ходенето по мачове, а още не играехме на Армията. И всъщшност тези които протестирахме бяхме много малко и главно 2 фракции..Ходешесе само на гостуване и се виждаше и разликата. Долен лъжец и глупак!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 фев 2012 21:27

BLUE CHAMPIONS написа:
modor написа:Вън боклуците! :lol: :lol:

Не всявай напрежение бе! Много са си на място даже! Долу ръцете от боклуците :!: :mrgreen: :mrgreen:

Там ли са, не са ли там, какви са, кои са - това нас не ни късае ни най-малко...Имаме си доста по-тревожни проблеми в нашия си клуб, а и в българския футбол като цяло... Макар май нищо друго да не ни остава освен да се смеем на всеобщата трагедия...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 фев 2012 21:32

Red_Girl написа:Много мие интересно как дучето говори от името на всички фенове. Зад него са некви нещастници. Ами другите, които сме? Ние нема се съобразяваме с него. Плюс тва как не го е срам да говори за протестите с рапид при положение, че след това той се отказа от протестите и поднови ходенето по мачове, а още не играехме на Армията. И всъщшност тези които протестирахме бяхме много малко и главно 2 фракции..Ходешесе само на гостуване и се виждаше и разликата. Долен лъжец и глупак!

Ти обаче все повече ми се издигаш в очите! Много смело и анти-другите-червени мнение! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 09 фев 2012 21:33

Red_Girl написа:Много мие интересно как дучето говори от името на всички фенове. Зад него са некви нещастници. Ами другите, които сме? Ние нема се съобразяваме с него. Плюс тва как не го е срам да говори за протестите с рапид при положение, че след това той се отказа от протестите и поднови ходенето по мачове, а още не играехме на Армията. И всъщшност тези които протестирахме бяхме много малко и главно 2 фракции..Ходешесе само на гостуване и се виждаше и разликата. Долен лъжец и глупак!

Именно!
Доколкото си спомням точно вие тогава простестирахте, за разлика от Дучето.

Тези изпълнения на Дучето са в стил "лизане гъза на властта" и просто няма да минат. Много неща в управлението на Титан не ми харесват, меко казано не ми харесват. Но ще протестирам след края на сезона. Всичко друго е в полза на враговете на отбора. Това разбира се ще му го кажа(на Дучето) в очите, както винаги съм му казвал каквото мисля.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 09 фев 2012 21:35

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:На "Армията" повечето привърженици вече не вярват, че червените ще спечелят титлата, а напротив – дори се съмняват, че отборът ще играе в евротурнирите.

Не че се заяждам , но ЦСКА би трябвало да се целят в печелене на промоция за В група от А окръжна. Ако се спазват законите в България , армейците не трябва да получават лиценз за елита.

Bumer

Мнениеот Bumer » 09 фев 2012 21:40

B3ATS написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:На "Армията" повечето привърженици вече не вярват, че червените ще спечелят титлата, а напротив – дори се съмняват, че отборът ще играе в евротурнирите.

Не че се заяждам , но ЦСКА би трябвало да се целят в печелене на промоция за В група от А окръжна. Ако се спазват законите в България , армейците не трябва да получават лиценз за елита.

И кой закон и кой член точно - би ли цитирал?!

А, сетих се - член първи, за ръководната роля Ф.К. Левски в българския футбол...

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 09 фев 2012 21:42

cska/viewtopic.php?f=2&t=99141

Това е темата ,която vaskonti пусна за тази цел: плюене 8-) ..дори в плюенето трябва да има някакъв ред :!:

ludyakon
Контакти:

Мнениеот ludyakon » 09 фев 2012 21:54

ТОВА Е ПОДПИС НА ЕДИН СЪФОРУМЕЦ.
ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ОБЯСНЯ НА ЕДИН СЪВРЕМЕНЕН МЛАДЕЖ КОЙТО НЯМА ПРЕДСТАВА ЗА ОНЕЗИ ГОДИНИ.
МИТАТА,ПЕНЕВ И ДР.ИГРАЯТ В ОТБОРА НА "МЛАДОСТ4", ДЕНЕВ,НАЙДЕНОВ И ДР.ИГРАЯТ В ОТБОРА НА "МЛАДОСТ3"-ОБЕДИНЯВАТ ДВАТА ОТБОРА (ЗА 66)ПЪТ В ОТБОР "ДРУЖБА" И СЛЕД 20 Г.МИТАТА КАКВО ДА КАЖЕ? ОТБОР "ДРУЖБА" НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ КОГАТО ТОЙ Е ИГРАЛ ФУТБОЛ,И АКО Е ТРЯБВАЛО ТЕ ДА ГО УЧАТ,НАДАЛИ Е ЩЯЛ ДА ОСТАНЕ ДА ИГРАЕ ТАМ.
ГАРГАМЕЛ ВИ Е ПРОМИЛ МОЗЪЦИТЕ-ТОТАЛНО.

Върни се в “Архив”