Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот шивача » 09 фев 2012 21:17

W84me написа:Имате един нов футболист,3ма продадени,един трайно контузен,други двама пропускат първите 3 мача.Още няколко освободени,вие не можете да съберете 11 човека за титуляри!Стига с тия Мораес и Платини,2ма футболисти не правят отбор!Мболи го видяхме каква е риба,в защита имате само Бандаловски..ТРАГЕДИЯ!

сладур, ни е продаваме от излишъка си, а вие от недоимъка . имате един цент. защитник и -0 цент. нападатели :lol: като клошари сте :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 фев 2012 21:17

шивача написа:хаха, някой как сравняват несравними футболисти. Само Мораес и Платини да играят с юношите ни, ще цепят наред . За да бъдем коректни, Левски в момента е на нивото на Черноморец и Славия откъм индивидуалности, просто имат повече точки от белите заради името си ;)
Голям смях са сините, как хвалеха Гонзо и не даваха косъм да падне от главата му във форума, по същия начин сега и сКостов :lol:
Викаха, ако не друго то поне с Гонзо щели да ни бият :lol: Казвам ви го постоянно- нищо не разбирате от играта футбол, ако беше другояче, щяхте да се скриете от срам :oops:

Някой да ме поправи,ако греша,ама Платини и Мораеш играха за ЦСКА и през есента,нали?
Голямо "цепене" падна!Затова ли Арш има повече голове и от двамата?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 фев 2012 21:18

Bumer написа:Ами, извинявам се тогава - честно не знаех, че и Левски са играли. Все пак аз съм фен на ЦСКА и не се интересувам от това какво прави и с кой играе ЛЕвски. За разлика от други.

Все едно като обичам мусака да не знам,че има и гювеч!Правилно ли те разбрах?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 фев 2012 21:19

blue avalanche написа:
шивача написа:хаха, някой как сравняват несравними футболисти. Само Мораес и Платини да играят с юношите ни, ще цепят наред . За да бъдем коректни, Левски в момента е на нивото на Черноморец и Славия откъм индивидуалности, просто имат повече точки от белите заради името си ;)
Голям смях са сините, как хвалеха Гонзо и не даваха косъм да падне от главата му във форума, по същия начин сега и сКостов :lol:
Викаха, ако не друго то поне с Гонзо щели да ни бият :lol: Казвам ви го постоянно- нищо не разбирате от играта футбол, ако беше другояче, щяхте да се скриете от срам :oops:

Някой да ме поправи,ако греша,ама Платини и Мораеш играха за ЦСКА и през есента,нали?

Е... затова пък Зику имаше колко целия ви отбор заедно. Не забравяй и че Мораеш реално не игра в половината мачове и пак има 5 гола, ако не се лъжа. Споко, тоя полусезон той ще замести румънеца.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 фев 2012 21:19

Вие сте по-наясно с ЦСКА,отколкото с отбора,на който се представяте за привърженици. :shock: Почвате да ме съмнявате.Двете блута 24 часа са в нашия форум,абе да не е взел да ви идва акъла в главите? :lol:
Последна промяна от гражданин от село на 09 фев 2012 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 фев 2012 21:20

mistreated написа:
Е... затова пък Зику имаше колко целия ви отбор заедно. Не забравяй и че Мораеш реално не игра в половината мачове и пак има 5 гола, ако не се лъжа. Споко, тоя полусезон той ще замести румънеца.

Лъжеш се!Мораеш има 10 мача,а Платини-12! :oops:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 фев 2012 21:20

Bumer написа:
Синьо сърце написа:
гражданин от село написа:[
Ти,нали всичко знаеш?

Точно пък тия двамата как играха вчера, не е истина...

Aма вие и контролите ли на ЦСКА гледате, бе! :shock: Егати, аз дето съм от 6-годишен фен на отбора, не гледам контроли, а вие чинно седите пред монитора и записвате кой е играл слабо и кой е бил с нередовна картотека. А тренировките на ЦСКА гледате ли ги и тях? Ако искате заповядайте и на стадиона за официалните мачове, щом толкова живо се интересувате от отбора, може и членска карта да ви издадем за фенклуба - все пак толкова верни последователи, които не изпускат дори и контрола, не са за изпускане.

Аз говоря за Милиев и Иванов-извинявам се, че не уточних.Гледах второто на ЦСКА с Динамо(щото гледах пък нашите с Краснодар).Гледам български футбол приоритетно-просто той ме интересува, Челси, МЮ и Барса са суперкласа, но мен ме интересува нашето, нищо че е скромно и слабичко...И ти гарантирам, че ако по БНТ дават ЦСКА–БОТЕВ ВР, а някъде дават Тотнъм-Челси, ще гледам първото.По повод членската карта-преди години ходех на мачове на Армията, бях с компания луди глави армейски и гледах футбол. В един момент ми подариха карта за мачовете на ЦСКА, пазя я и доднес.Ходех и на Овча купел, и на Надежда.В един момент обаче към хората ми почнаха да валят упреци-що водите това говедо на Армията? Как го разбраха-пълна загадка, там нито съм коментирал, нито гъквал...И им казах-момчета, нищо лично, аз няма повече да стъпя тук с вас.И оттогава съм стъпил на Армията само при дерби и в Б сектор.Това е положението!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 фев 2012 21:20

blue avalanche написа:

мораес има 5, а платини -4 в а-група. гъзльо е с 6 смятай :lol: като мораес не играл в пет мача ;)
подготви си домашното и пак заповядай :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 фев 2012 21:22

blue avalanche написа:Лъжеш се!Мораеш има 10 мача,а Платини-12! :oops:

Аз като ви казвам,че тези се правят само на левскари. :lol: :lol: :lol:

Bumer

Мнениеот Bumer » 09 фев 2012 21:25

blue avalanche написа:
mistreated написа:

Лъжеш се!Мораеш има 10 мача,а Платини-12! :oops:

Човеко, ти вярно сигурно знаеш повече за ЦСКА от всеки от пишещите армейци тук :shock:
Щом броиш и мачовете и минутите...Знаеш ли, имам един съвсем приятелски съвет към теб и към левскарите като теб. Обръщайте повече внимание на отбора си - защото така като търсите по цял ден сламката в окото на противника, често пропускате да видите гредата в своето. Ако бяхте толкова взискателни, акуратни и методични в отношението си към Левски, както към ЦСКА, тогава със сигурност клубът ви щеше да бъде в много по-добро положение от настоящето.

Върни се в “Архив”