Инжекция убива рака!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Инжекция убива рака!

Мнениеот obi4am_pirin » 09 фев 2012 15:42

Фармацията е бизнес както всички останали!Не мисля че големите компании ще позволят разрешавене на проблем който им носи големи продажби!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 фев 2012 16:24

THE G.A.M.E написа:
wolf написа:Според мен лекарство отдавна има - но никой по никакъв начин няма да допусне да стигне до обикновения човек!

Има лекове не само за рак, но и за абсолютно всички болести известни на тази планета !
Включително и за Спин ...

Въпроса е, че фармако-компаниите нямат интерес от бързото лечение на която и да е болест !
Защото алтернативните лечения ( с лекарства, които са на базата на тези, които за нула време лекуват дадено заболяване ) ... Са много по-скъпи и доходоносни !
Ако не става въпрос за пари .............. Става въпрос- за МНОГО ПАРИ ! ... ;)

Страхувам се, че си прав, колкото и да не ми се иска да е така. :(
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 фев 2012 18:36

Не че съм много мнителен, ама се струва, че скоро няма да открият лекарство срещу рак. Ако го открият, това означава край на фармацевтичната индустрия.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 фев 2012 19:08

dodo7271 написа:Не че съм много мнителен, ама се струва, че скоро няма да открият лекарство срещу рак. Ако го открият, това означава край на фармацевтичната индустрия.

Може и да си прав.А може би пък подобна инжекция, заедно с процедурата би струвала 5 000 лв, да речем...Кой няма да ги даде в случая? Така и вълк сит, и агне цяло...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 фев 2012 19:17

Синьо сърце написа:
dodo7271 написа:Не че съм много мнителен, ама се струва, че скоро няма да открият лекарство срещу рак. Ако го открият, това означава край на фармацевтичната индустрия.

Може и да си прав.А може би пък подобна инжекция, заедно с процедурата би струвала 5 000 лв, да речем...Кой няма да ги даде в случая? Така и вълк сит, и агне цяло...

Тези пари са нищо в сравнение с другите разходи!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 фев 2012 19:24

Синьо сърце написа:

много над 5000лв....този българин, дето е открил лек го гледах преди няколко месеца искаше 1 милион или 1 милярд лева ( не помня кое от двете, май милион ) за лекарството, и каза че ако не го получи ще отиде с него в гроба.....доста странна е историята :(
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 09 фев 2012 19:51

kingofpop написа:
Синьо сърце написа:

много над 5000лв....този българин, дето е открил лек го гледах преди няколко месеца искаше 1 милион или 1 милярд лева ( не помня кое от двете, май милион ) за лекарството, и каза че ако не го получи ще отиде с него в гроба.....доста странна е историята :(

За една фармацевтична компания тези пари са нищо,ще ги избие точно за една година,нооо.... наистина много странно
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 фев 2012 20:29

Както и да е-в инфото и клипа се споменава, че лекарството ще бъде въведено в България и се тества.Дано излезе нещо от това-наистина и на най-големия си враг не пожелавам да го сполети този ужас...Макар че имам 3 (трима) познати, които го пребориха и от години живеят нормално и без проблеми! Но да не идва до глава-едно подобно откритие, заедно с химио и лъчетерапията би намалило в пъти смъртността и мъките на хората! Не милион-милиарди да вземе този, който го измисли-халал да са му и Господ здраве да му дава! Да ги няма мъките и ковчезите, пък нека е милиардер!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 фев 2012 20:37

Между другото, за да се предпази човек от рак не е необходимо да има някакво супер лекарство. Има един район в Родопите, близо до Пампорово. Не си спомням къде четох за него, но накратко, през 80-те години френски лекари са правили проучване там и се оказало, че в този район никой не е боледувал от рак (всички видове) и бъбреци. Въпросът е човек да не се подлага на стрес и да диша сравнително чист въздух.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 фев 2012 21:02

dodo7271 написа:Между другото, за да се предпази човек от рак не е необходимо да има някакво супер лекарство. Има един район в Родопите, близо до Пампорово. Не си спомням къде четох за него, но накратко, през 80-те години френски лекари са правили проучване там и се оказало, че в този район никой не е боледувал от рак (всички видове) и бъбреци. Въпросът е човек да не се подлага на стрес и да диша сравнително чист въздух.

Тук съм много съгласен...За мен стресът е основен фактор за много болести, включително и тази...В потвърждение на думите ти бих споменал, че преди години майката на жена ми почина от рак.Преди това в болницата, където я оперираха, лежеше с една жена от този регион-също болна.После поддържаха връзка и две години след това жената идвала по работа в София и се обади да види какво става...Тъща ми( Бог да я прости-златна жена беше) беше починала, а милата женица се разплака...Но беше ЗДРАВА!

Върни се в “Свободна зона”