Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА готвят нови протести!

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 09 фев 2012 20:18

калпазанчо написа:Извинявам се за процедурния въпрос, но сайта спорт1 не е ли на Георги Атанасов? И ако е така - той поддържа ли някаква връзка с агитката и конкретно защото е споменат Дучето, затова питам.

Жоро Атанасов е от ЦСКА има отношения приятелски с Дучето ДА!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 фев 2012 20:20

Вън боклуците! :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 фев 2012 20:21

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
калпазанчо написа:Извинявам се за процедурния въпрос, но сайта спорт1 не е ли на Георги Атанасов? И ако е така - той поддържа ли някаква връзка с агитката и конкретно защото е споменат Дучето, затова питам.

Мерси за навременния отговор, аз знам кой е Жоро Атанасов и на кой е фен, по-скоро питах дали той е собственик на сайта. Понеже аз този сайт не го посещавам, но чух че бил негов...Та ако е негов сайта ме интересуваше дали е в приятелски отношения с Дучето, та да знам дали е достоверна информацията. Още веднъж мерси за инфото..
[center]Member of Old School Boys [/center]

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот danko_sot » 09 фев 2012 20:29

Доста хора от ЦСКА вече свикнаха с далаверите на ръководството и дори се кефят на някакви подобни казуси, както е случая с Анисе. Аз не се кефя за начина, по който сме на път да го отмъкнем, но се кефя, че взимаме някакъв уж класен играч. Ще го видим иначе колко е класен. Аз не мога да се радвам на това, в което превърнаха ЦСКА Титаните. А именно един мръсен играч, нелоялен клуб, покрит със сенки всякакви съмнения- от уредените мачове с Мииньор и мачът, в който имаше нахлуване на публиката, дори и с Динамо мачът имаше разни улики, после през гадните мутренски изстъпления, първо с битите играчи в ресторанта, после наказателната група на Цимбика, която биеше обикновения армейски редови привърженик(защото приемаме, че почти всички фенове скандираха$ Вън боклуците от цска), за да се стигне и до допингскандалите. Прочетохте сигурно какво казва оня ден Дучето за тези неща. Може да е всякакъв Дебелия, но не си спестява нищо и си казва истината и каквото мисли. Тук въобще не става дума за грешки при смяната на треньорите, като Пенев, Радуканов и т.н. Това го има във всички отбори. Нито за грешки при купуване на играчи донякъде. Но нека не си затваряме очите и да видим, че на практика те превърнаха ЦСКА в една сергия, за ад могат да правят покупко-продажби и да печелят така пари на гърба на клуба, което супернепочтено и супергадно спрямо милионите фенове на ЦСКА.
И при всички тези неща има още фенове на великият армейски клуб, които подкрепят Титан и дори им се кефят на глупостите и номерата. И на мен ми говореха до скоро, че съм тъп и т.н. и да се махам от подтемата за ЦСКА, щото не съм бил истински фен. А вие сте много истински нали? Дето само си траете и си свиркате и сте съгласни и безучастни ЦСКА да остане в ръцете на едни маскари и едни мошеници. Аз вас не ви разбирам честно ви казвам. ;)
Последна промяна от danko_sot на 09 фев 2012 20:44, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот Синьо сърце » 09 фев 2012 20:32

danko_sot написа:Доста хора от ЦСКА вече свикнаха с далаверите на ръководството и дори се кефят на някакви подобни казуси, както е случая с Анисе. Аз не се кефя за начина, по който сме на път да го отмъкнем, но се кефя, че взимаме някакъв уж класен играч. Ще го видим иначе колко е класен.
Единствената просоттия на Титан, на която съм се кефил е била Казанската афера. Там вече се разбих от густо. Но пък имахме да му връщаме на мустака за отнетия лиценз. Даже още много имаме да му връщаме на Бай Ганя :evil:

Лиценза сами си го взехте...А на Ганя няма как да му върнете повече, защото вече не е собственик на сините...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 09 фев 2012 20:33

Протести преди да се е играл и един официален мач - не го вярвам! Някои журналисти при липса на интересни новини са готови да напишат какви ли не небивалици за да приковат внимание ...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 фев 2012 20:41

modor написа:Вън боклуците! :lol: :lol:

Не всявай напрежение бе! Много са си на място даже! Долу ръцете от боклуците :!: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 фев 2012 20:42

Svetlio написа:Протести преди да се е играл и един официален мач - не го вярвам! Някои журналисти при липса на интересни новини са готови да напишат какви ли не небивалици за да приковат внимание ...

Под "някои журналисти" имаш предвид ГА,може би... :?

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 09 фев 2012 20:45

калпазанчо написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:

Мерси за навременния отговор, аз знам кой е Жоро Атанасов и на кой е фен, по-скоро питах дали той е собственик на сайта. Понеже аз този сайт не го посещавам, но чух че бил негов...Та ако е негов сайта ме интересуваше дали е в приятелски отношения с Дучето, та да знам дали е достоверна информацията. Още веднъж мерси за инфото..

Моля!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 фев 2012 20:47

Тая информация е същата, като оная как ще махат Костов от Левски...Глупости на журналята, дето се мъчат в зимните месеци да изстискат някоя сензацийка.Темата е за ключ!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”