Доста хора от ЦСКА вече свикнаха с далаверите на ръководството и дори се кефят на някакви подобни казуси, както е случая с Анисе. Аз не се кефя за начина, по който сме на път да го отмъкнем, но се кефя, че взимаме някакъв уж класен играч. Ще го видим иначе колко е класен. Аз не мога да се радвам на това, в което превърнаха ЦСКА Титаните. А именно един мръсен играч, нелоялен клуб, покрит със сенки всякакви съмнения- от уредените мачове с Мииньор и мачът, в който имаше нахлуване на публиката, дори и с Динамо мачът имаше разни улики, после през гадните мутренски изстъпления, първо с битите играчи в ресторанта, после наказателната група на Цимбика, която биеше обикновения армейски редови привърженик(защото приемаме, че почти всички фенове скандираха$ Вън боклуците от цска), за да се стигне и до допингскандалите. Прочетохте сигурно какво казва оня ден Дучето за тези неща. Може да е всякакъв Дебелия, но не си спестява нищо и си казва истината и каквото мисли. Тук въобще не става дума за грешки при смяната на треньорите, като Пенев, Радуканов и т.н. Това го има във всички отбори. Нито за грешки при купуване на играчи донякъде. Но нека не си затваряме очите и да видим, че на практика те превърнаха ЦСКА в една сергия, за ад могат да правят покупко-продажби и да печелят така пари на гърба на клуба, което супернепочтено и супергадно спрямо милионите фенове на ЦСКА.
И при всички тези неща има още фенове на великият армейски клуб, които подкрепят Титан и дори им се кефят на глупостите и номерата. И на мен ми говореха до скоро, че съм тъп и т.н. и да се махам от подтемата за ЦСКА, щото не съм бил истински фен. А вие сте много истински нали? Дето само си траете и си свиркате и сте съгласни и безучастни ЦСКА да остане в ръцете на едни маскари и едни мошеници. Аз вас не ви разбирам честно ви казвам.

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]