Първият отбор - Фен тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Неманя Видич-ФЕН ТЕМА

Мнениеот MuFc1878 » 21 яну 2012 22:59

Капитанът на Ман Юнайтед ще става баща за 3-и път

Една хубава новина за Видата ;)

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 21 яну 2012 23:06

Изображение
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 22 яну 2012 00:23

Ххахааха еми сега през свободното време к'во да прави човека :Д:Д :lol:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 22 яну 2012 12:47

Видич: Юнайтед ще стане шампион и без мен
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Хавиер Ернандес-ФЕН ТЕМА

Мнениеот MuFc1878 » 06 фев 2012 16:43

Срещу Челси му върви много ;) Може би, ако беше титуляр можеше да вкара поне още 1 гол. Но така е лесно да говорим след мача. Дано продължава да бележи важни голове и да е постоянен :x

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 09 фев 2012 00:06

Изключително странна "фен тема". Не мога да разбера какво му харесват толкова хора на това момченце?! Да, пласира се идеално и тича, все едно бяга от американските гранични власти, но това не променя факта, че е непрестанно в засада, няма си и на идея какво да прави с топката, ако е извън наказателното! На всичкото отгоре, миналия сезон въобще не си спомням да съм го виждал по- далеч от 11- тия метър! Доста го сравняват с Пипо Индзаги, но Пипо има харизма, пак е нападател тип "лисица", но е друга класа.
В Юнайтед има някой футболисти, които са от просто маркетинг. Парк е чист пример! В неделя може да изиграе мач 200?!?! Ами как няма да изиграе, като е най- известния човек в Южна Корея?! Това, което ми е още по- непонятно е защо някой хвали Чикирики и хейтва Бербатов?! Мисля, че всички знаят къде е Президентството, отидете и си върнете паспортите! Чичарито не е Меси, Роналдно (истинския Роналдо), Зидан и т.н и никога няма да бъде, така че поне се "кефете", че си имаме 3- ма българи в според мен най- силното първенство в света и нека им се радваме докато ги има!
Изображение

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 09 фев 2012 00:40

Swarovski написа:Изключително странна "фен тема". Не мога да разбера какво му харесват толкова хора на това момченце?! Да, пласира се идеално и тича, все едно бяга от американските гранични власти, но това не променя факта, че е непрестанно в засада, няма си и на идея какво да прави с топката, ако е извън наказателното! На всичкото отгоре, миналия сезон въобще не си спомням да съм го виждал по- далеч от 11- тия метър! Доста го сравняват с Пипо Индзаги, но Пипо има харизма, пак е нападател тип "лисица", но е друга класа.
В Юнайтед има някой футболисти, които са от просто маркетинг. Парк е чист пример! В неделя може да изиграе мач 200?!?! Ами как няма да изиграе, като е най- известния човек в Южна Корея?! Това, което ми е още по- непонятно е защо някой хвали Чикирики и хейтва Бербатов?! Мисля, че всички знаят къде е Президентството, отидете и си върнете паспортите! Чичарито не е Меси, Роналдно (истинския Роналдо), Зидан и т.н и никога няма да бъде, така че поне се "кефете", че си имаме 3- ма българи в според мен най- силното първенство в света и нека им се радваме докато ги има!

Пич ние сме привърженици на отбора МанчестърЮ,за нас няма значение дали е Бербатов,Чичарито,Оуен,Рууни или Уелбек.Важното е да бележат и отбора да върви на горе.
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 09 фев 2012 10:37

Swarovski написа: Да, пласира се идеално и тича, все едно бяга от американските гранични власти

Изображение Изображение Изображение
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 09 фев 2012 17:03

Swarovski написа:Изключително странна "фен тема". Не мога да разбера какво му харесват толкова хора на това момченце?! Да, пласира се идеално и тича, все едно бяга от американските гранични власти, но това не променя факта, че е непрестанно в засада, няма си и на идея какво да прави с топката, ако е извън наказателното! На всичкото отгоре, миналия сезон въобще не си спомням да съм го виждал по- далеч от 11- тия метър! Доста го сравняват с Пипо Индзаги, но Пипо има харизма, пак е нападател тип "лисица", но е друга класа.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 фев 2012 20:41

И на мен не ми е един от любимите играчи, но се радвам когато бележи важни голове за клуба!!!

Върни се в “Манчестър Ю”