Какво се случва в " Челси "

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Какво се случва в " Челси "

Мнениеот Sardukar » 09 фев 2012 10:17

Малуда, Анелка и Босингва са донесли повече точки на ЧЕЛСИ от Торес ;) :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 09 фев 2012 13:59

Sardukar написа:Малуда, Анелка и Босингва са донесли повече точки на ЧЕЛСИ от Торес ;) :mrgreen:

и?Факт-първия и третия са пълни дупки в момента.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 09 фев 2012 14:41

Чакай малко..... Как определяме някой за пълна дупка? За Малуда съм съгласен! В офанзивен план в момента хич не се справя. Но Босингва си играе на неговото си ниво! Просто сега изглежда по-слаб, защото почти всичко друго в отбора не върви! Ако сме реалисти бековете не са най-решаващите футболисти на терена(с всичките условности на това твърдение).
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 09 фев 2012 17:01

Сардукар е прав. Торес не оправдава очакванията, които има към него! Може би е оправдал(възвърнал) парите дадени за него с продажбата на тениски, артикули и т.н. Но очакванията към него в по-голямата си част са, да носи точки на Челси с головете си. Това не се случва. Хубавото в случая е, че ако Дрогба играе и си вкарва, няма проблем за отбора. Интересното е ако Дрогба предпочете парите на китайци, азиатци, руснаци или каквито ще да са. Тогава тежеста и критиката над Торес ще бъде почти непоносима ако не се отпуши. И тогава...Фалкао, Кавани, ами ако и те не се нагодят към стила на Челси? Още повече, че те не са свикнали с начина на игра в Англия. Каква е гаранцията, че ще се окажат голови машини? За момента Дрогба и Торес да се борят за място в нападение не е най-лошият вариант за Челси. И двамата са доказани голаджии в Англия.

ПС Ясно е, че в света няма много по-класни ЦН от Фернандо Торес. Ясно е също, че в света има много по класни бекове от Босингва. Малуда вече не е същия футболист!

Потребителски аватар
Lukanku
Контакти:

Мнениеот Lukanku » 09 фев 2012 17:46

Навсякъде пишат, че лятото ще има бартер Фалкао - Торес.. дано
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/376/5844376F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rezdorn
Контакти:

Мнениеот Rezdorn » 09 фев 2012 18:29

Лично за мен трябва да се ползват повече младоци ! За какво се зе Лукаку и то 20 млн :?: :?: Само Ромео ! Гледам вече в групата има Пиазон, Хътчинсън, Бертран и др, но не влизат в игра за съжаление !!!!! Яд ме е

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 09 фев 2012 21:34

Rezdorn написа:Лично за мен трябва да се ползват повече младоци ! За какво се зе Лукаку и то 20 млн :?: :?: Само Ромео ! Гледам вече в групата има Пиазон, Хътчинсън, Бертран и др, но не влизат в игра за съжаление !!!!! Яд ме е

Не се заблуждавай! Пиазон, Хътчинсън, Бертран са в групата в последните мачове, защото по различни причини не могат да бъдат включени Лампард, Микел, Коул, Дрогба, Калу. Хубаво е да се ползват млади играчи, но посочените трима няма как да се справят в момент в който Челси отчаяно се нуждае от точки.

Потребителски аватар
Rezdorn
Контакти:

Мнениеот Rezdorn » 09 фев 2012 22:06

Angel CFC написа:
Rezdorn написа:Лично за мен трябва да се ползват повече младоци ! За какво се зе Лукаку и то 20 млн :?: :?: Само Ромео ! Гледам вече в групата има Пиазон, Хътчинсън, Бертран и др, но не влизат в игра за съжаление !!!!! Яд ме е

Не се заблуждавай! Пиазон, Хътчинсън, Бертран са в групата в последните мачове, защото по различни причини не могат да бъдат включени Лампард, Микел, Коул, Дрогба, Калу. Хубаво е да се ползват млади играчи, но посочените трима няма как да се справят в момент в който Челси отчаяно се нуждае от точки.

3ащо Пиазон да не помогне :?: :?: Видя се Чембърлейн как играе, защо Пиазон да не покаже, че заслужава място! Правя сравнение, защото са на 1 възръст u са на 1 позиция

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 10 фев 2012 00:35

Sardukar написа:Чакай малко..... Как определяме някой за пълна дупка? За Малуда съм съгласен! В офанзивен план в момента хич не се справя. Но Босингва си играе на неговото си ниво! Просто сега изглежда по-слаб, защото почти всичко друго в отбора не върви! Ако сме реалисти бековете не са най-решаващите футболисти на терена(с всичките условности на това твърдение).

Е,какво?Искаш да ме убедим,че Босингва има класата за отбор като Челси ли?Иванович е далеч по-добрия избор и се справя доооста по-добре.Някога може да е бил на нивото за Челси,но в момента е доста далеч.Видя се,че може да изнася добри мачове(визирам този с Юнайтед),но всички знаят представянето му на какво ниво е.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 10 фев 2012 00:41

falcao написа:
dxl написа:Той АВБ хубаво се опитва да сменя облика на отбора, обаче в крайна сметка, пак Дрогба, Лампард, Коул и Малуда му дърпат каруцата. Иначе хубаво се е ориентирал да взема млади играчи, обаче те няма да се включат в отбора още от днес.

Интересно ми е да видя Челси до къде ще стигне в ШЛ тази година. Искам още повече да играят срещу Байерн, защото от ерата на Абрамович, двата отбора не са се срещали до сега.

ПП: Абе, някой има ли представа дали Торес поне на тренировките вкарва по някой гол. :D Не мога да си обясня как един относително резултатен нападател изпадна в такава дупка. При положение, че в Челси се очакваше да получава по-голяма подкрепа.

Да ти кажа най-вече коул и Малуда дърпат каруцата хаха

И кой е варианта за ляво крило? А за ляв бек? При всичките пари, при взетите Торес и Лукако, също и Стъридж, пак Дрогба трябва да оправя атакта на Челси. Вижда се, че без Лампард няма кой да връзва играта.

Странна е тая трансферна политика на Челси.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Челси”