Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Естествено инфо за мача със Сливен няма никъде!!Обаче май настина нас не ни броят за нищо!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Мерси!!! 

[center]
[/center]

2:0, голям студ и готина компания. Организираме се и за събота от 14:00. Който не е срамежлив, да пише тук дали му се идва.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- калпазанчо
- Контакти:
Общо взето средна хубост мач, 2:0 втория гол го вкара Венци, първия не видях кой. Компанията беше супер, запознахме се с Девиан, умряхме от студ, поспорихме за договора на Анеси,пак коментирахме Събев, Дражев, Порточанов, Йоан Костадинов и сие....Този от ПСВ-то какво да ви кажа - 2-3 финта добри, общо взето се пазеше като че ли, дали заради студа и изкуствената трева не знам, но не блесна особено. Херо беше на стадиона, незнайно защо обаче мача го води Чилика. Може би защото е със отслабен имунитет и не трябва да е на толкова студено (а какъв вятър беше
) Имаше 2ма възрастни фена на Черноморец, единия е играл в Несебър,но си е от Поморие, другия е от Несебър, но е върл фен на Черноморец. Какви истории само се чуха.....Единия разбрах, че прякора му е бил Ричката и е участвал в измъкването на вратите на стадион Черноморец, когато сме играли със Сливнишки герой и 10 мин преди края падаме 2:0....Абе историята е култова....Но малко ме мързи да пиша..

[center]Member of Old School Boys [/center]
Bourgas написа:2:0, голям студ и готина компания. Организираме се и за събота от 14:00. Който не е срамежлив, да пише тук дали му се идва.
Къде е мача??
[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
subzero написа:Bourgas написа:2:0, голям студ и готина компания. Организираме се и за събота от 14:00. Който не е срамежлив, да пише тук дали му се идва.
Къде е мача??
Мачът е в Поморие.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- калпазанчо
- Контакти:
Акаунт, позволи ми да не се съглася с тебе за басейна в Морската. Дори не става дума за ремонт там, защото изцяло го махнаха стария и на негово място изградиха чисто нов, отделно и малкото басейнче. Мой приятел работи в Спортни имоти и именно той отговаряше за построяването (т.е.общината възложи на частна фирма, а той беше като инвеститорски контрол на обекта). Цифрата е около 2 млн лева. Освен това, под басейна минава адски сложна мрежа от тръби и кабели. Става въпрос за газифицирането на басейна, както и че доколкото разбрах, с част от водата се напоява Морската. За тоя басейн бяха докарали експерти чак от Варна да наглеждат строежа...После дадоха май кафето вътре на собствениците на кръчмата в съседство - Гролша, в замяна на нещо си (признавам си че забравих точно в замяна на какво). Но изобщо идеята ми е, че далеч това не е най-евтиния вариант за ремонт. По-скоро заради атрактивността на местоположението му, както и това наистина предизвика фурор сред лапетата - има 500 деца записани там. А отделно подновиха и отбора по водна топка, където Бургас е бил лидер преди...А освен това знам и доста за другите басейни, но не ми се пише по тая тема сега, като се видим ще ви разправям, авера ми беше управител и на басейна в Славейков..
[center]Member of Old School Boys [/center]
Bourgas написа:subzero написа:Bourgas написа:2:0, голям студ и готина компания. Организираме се и за събота от 14:00. Който не е срамежлив, да пише тук дали му се идва.
Къде е мача??
Мачът е в Поморие.
Ай стига с тва Поморие,баси!!
[center]
[/center]