Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия

Мнениеот Pichichi » 09 фев 2012 11:44

milan199440barca написа:Нещо ме съмнява, че причината за напускането на Капело е вмешателството от страна на ФА за капитанската лента. Наистина, дон Фабио е опак характер и отстоява своето, но си мисля, че "лентата" се вади за пред феновете и футболната общественост. Все пак, ардвам се, че двете страни се разделят. Пожелавам успех на Капело, където и да почне работа. За мен си остава най-големият клубен треньор в последните 20-на години. Може би ще го видим следващият сезон начело на Милан или Реал (Мадрид), кой знае? Грандове много, Капело е един ;)

Не съм убеден че ще се захване с клубен отбор отново .
Все пак дано го направи защото си разбира от работата .

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 фев 2012 11:44

milan199440barca написа:Нещо ме съмнява, че причината за напускането на Капело е вмешателството от страна на ФА за капитанската лента. Наистина, дон Фабио е опак характер и отстоява своето, но си мисля, че "лентата" се вади за пред феновете и футболната общественост. Все пак, ардвам се, че двете страни се разделят. Пожелавам успех на Капело, където и да почне работа. За мен си остава най-големият клубен треньор в последните 20-на години. Може би ще го видим следващият сезон начело на Милан или Реал (Мадрид), кой знае? Грандове много, Капело е един ;)

Някъде в едно интервю беше казал, че иска да ръководи Реал...ако Реал спечели ШЛ, Моу отива в Англия и вероятността за това ще се увеличи
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 фев 2012 11:51

saffron написа:Джон Тери ако е мъж и тои да се маха... :twisted: ако не го направи ще го призная за наи големия помяр в англия ! :oops:
Надяван се Франки и другите също да напуснат в знак на солидарност!..... :idea:

Да оставят само негрите в английския национал и да ги видим тогава какво ще правят от ФА :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 09 фев 2012 11:55

А между другото , какво значение има кой играч е капитан ? :roll: Това значи ли , че ако Барселона вземат лентата на Пуйол , отбора ще стане боксова круша за всички в Испания ?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 фев 2012 11:57

"Да оставят само негрите в английския национал и да ги видим тогава какво ще правят от ФА"

:lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2012 12:08

Бившият национален селекционер на Англия Фабио Капело коментира подадената си оставка, като заяви, че начинът, по който се случило всичко е бил меко казано обиден и по този начин Футболната асоциация на Англия са нанесли сериозен удар по авторитета му.

„ФА ме унизиха, те урониха авторитета ми“, лаконично обясни Капело.

Доскорошният треньор на Англия обясни, че си дава сметка, че конфликтът между него и ФА е започнал от момента, когато е защитил Джон Тери: „Мисля, че не беше коректно да се отнеме капитанската лента на Тери, затова го защитих. Говорих с президента на ФА и му заявих в очите, че не може да отнемем просто така капитанската лента на Тери, заявих му, че ние не може да съдим, докато не се произнесе официално съдът“, завърши Капело.

Причината за отнемането на капитанската лента на футболиста на Челси бе обвинението в расизъм срещу защитника на Куинс Парк Рейнджърс Антон Фърдинанд.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 фев 2012 12:12

Тия един светен треньор намериха и него не можаха да задържат. Горделивите англичани никога не можаха да приемат факта, че италианец води английския национал. Раздялата беше въпрос на време.
Айде сега на Еврото - групите и да махат за гуд бай от ферибота за Острова.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 фев 2012 12:16

Абе те не могат да си оправят един смесител за топла и студена вода,расизма тръгнали да оправят :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 фев 2012 12:21

CTAHKO написа:Абе те не могат да си оправят един смесител за топла и студена вода,расизма тръгнали да оправят :lol: :lol: :lol:

Най-големите расисти тръгнали да се борят с расизма. Това е ... нямам думи.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 фев 2012 12:32

Твърде вероятен сценарий - Реднап начело на ТритА лъва, Бейл - в Барселона лятото.

Върни се в “Футбол - Свят”