Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия

Мнениеот Pichichi » 09 фев 2012 10:10

Хари Реднап: "Аз съм неграмотен, не знам какво е имейл, не мога да работя с компютър".
Пиша като двегодишно дете и не мога да произнасям думите буква по буква.
Затова не пазя нищо. Аз съм най-дезорганизираната личност на света"

Мисля че всички знаят каква е разликата в играта на Англия когато ги водеше Ст.Макларън и
Ф.Капело . За тези които викат Макларън е некадърник а Реднап е супер величие и страхотен
мениджър ще припомня че Макларън стана шампион на Холандия с Твенте, нещо което
едва ли Х.Реднап би могъл да направи . Освен това също спечели домашна купа с Мидълзбро,
това е и единнственото нещо с което може да се похвали и Реднап !!!
Мидълзбро бяха на финал мисля в УЕФА с/у Севиля .
Така че кой е по успешен мениджър не знам но на мен Х.Реднап не ми изглежда да има
успехите на Макларън(макар да има и страхотни провали) въпреки че е мениджът от 30 г.,
а Макларън от има няма 10-на г.

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 09 фев 2012 10:24

Сега ще ги видим англичаните как ще цъфнат. Подиграха се на един от най-големите треньори и вероятно ще сложат поредния некадърник, който е обиколил половината Висша лига. Винаги ми е било много странно, как един треньор в Англия довежда отбора си до изпадане, а следващият сезон го взимат в някой друг отбор да ги прави шампиони :D Има една групичка от такива хубавци, които се въртят между отборите в Англия, нищо не постигат, но все има кой да ги прибере - Реднап, Алърдайс, Кийгън, Ходжсън, Пардю, Хюз, О'Нийл, Йол, Ходъл, и това са само по-известните. Извратена работа :)
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 09 фев 2012 10:29

dikanio написа:Сега ще ги видим англичаните как ще цъфнат. Подиграха се на един от най-големите треньори и вероятно ще сложат поредния некадърник, който е обиколил половината Висша лига. Винаги ми е било много странно, как един треньор в Англия довежда отбора си до изпадане, а следващият сезон го взимат в някой друг отбор да ги прави шампиони :D Има една групичка от такива хубавци, които се въртят между отборите в Англия, нищо не постигат, но все има кой да ги прибере - Реднап, Алърдайс, Кийгън, Ходжсън, Пардю, Хюз, О'Нийл, Йол, Ходъл, и това са само по-известните. Извратена работа :)

Защо слагаш Мартин О'Нийл при некадърниците ? Астън Вила се класираше в зона УЕФА при него, а сега се борят за изпадане. Съндърланд има само добри резултати откакто О'Нийл им е мениджър !
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 09 фев 2012 10:31

dikanio написа:Сега ще ги видим англичаните как ще цъфнат. Подиграха се на един от най-големите треньори и вероятно ще сложат поредния некадърник, който е обиколил половината Висша лига. Винаги ми е било много странно, как един треньор в Англия довежда отбора си до изпадане, а следващият сезон го взимат в някой друг отбор да ги прави шампиони :D Има една групичка от такива хубавци, които се въртят между отборите в Англия, нищо не постигат, но все има кой да ги прибере - Реднап, Алърдайс, Кийгън, Ходжсън, Пардю, Хюз, О'Нийл, Йол, Ходъл, и това са само по-известните. Извратена работа :)

Реднап,О Нийл,че дори и Йол са всичко друго ама не и некадърници!
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 09 фев 2012 10:39

Хората в този форум

A) На кой му пука за анчлиганите? Защо да ги коментираме?

В същото време тези хора следят всяка една новина от България,Германия,Италия,Испания и т.н , и през ден "спорят" по идиотски теми във форума с часове,а тук ми казват "защо да коментираме най-голямата новина във футбола последно време" - Жалкари

Б) Тези,които обичат да говорят за чуждопоклонничество

В същото време гледат чужди телевизии,носят чужди маркови дрехи и слушат музика от Южна Корея и Ямайка. С две думи - Пълни Кретени.

C) Стига с тази ВЛ

Завистливите,че всяка една тема във форума не е за тяхното любимо първенство или отбор. - Мрънкачи разни

D) Хора,които си говорят по новината

Намират се и такива - Нормални

@
Моето мнение:

Капело отдавна трябваше да бъде премахнат.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 09 фев 2012 10:53

Много се радвам , че тоя намусен чичка се маха. Дано Хари Реднап да поеме Англия , че да ме мотивира да гледам ЕВРО 2012. И дано да очисти мухалите от състава. Преди с кеф подкрепях Англия на големите първенства , но тогава имаше играчи , които вдъхваха респект - Алан Шиърър , Дейвид Сиймън , Гарет Саутгейт , Теди Шерингам , Стив Макманамън , Сол Кембъл , Роби Фаулър , Лес Фърдинанд , Майкъл Оуен и др. Ква е днешната паплач в отбора ... Тери , Лампард , Рууни ... boringgggg

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 09 фев 2012 10:57

Не мисля, че успехите на клубно ниво гарантират такива на национално. Различно е. На клубно ниво си с всеки ден с хората, от които искаш резултати. В другия главните ти задължения са селектиране на футболисти, които са способни да изградят "хомогенна смес", която да постига нужните резултати. Да вкараш малко тактика и увереност. Не приемам, че има хора, които излизат без мотивация за своята страна !
Капело си е пич и го доказа. На световното гризна дървото за да се води по-акъла на ФА, но сега не беше готов да му се подиграват отново! За какво му плащаха толкова много пари, когато не му дават право да решава кой да е капитан? Предния път се съгласи и взе лентата на Тери(Тери може да е всякакъв в личния си живот, но той е истински лидер) и се видя, че това е огромна глупост! Англичаните има един проблем, който не могат да решат - прекалено високомерни са!

ПП Аз много харесвам Спарки като треньор! За мен Марк Хюз не е слаб мениджър!(това относно, че имало слаби мениджъри, които ей така се въртяли из отборите)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 09 фев 2012 10:59

B3ATS написа:Много се радвам , че тоя намусен чичка се маха. Дано Хари Реднап да поеме Англия , че да ме мотивира да гледам ЕВРО 2012. И дано да очисти мухалите от състава. Преди с кеф подкрепях Англия на големите първенства , но тогава имаше играчи , които вдъхваха респект - Алан Шиърър , Дейвид Сиймън , Гарет Саутгейт , Теди Шерингам , Стив Макманамън , Сол Кембъл , Роби Фаулър , Лес Фърдинанд , Майкъл Оуен и др. Ква е днешната паплач в отбора ... Тери , Лампард , Рууни ... boringgggg

хаха каква ирония. Единствената причина да гледам си интерес мачовете на Англия са Тери, Лампс и Джо Коул(когато го викаха). Паплач вика :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 09 фев 2012 11:39

Нещо ме съмнява, че причината за напускането на Капело е вмешателството от страна на ФА за капитанската лента. Наистина, дон Фабио е опак характер и отстоява своето, но си мисля, че "лентата" се вади за пред феновете и футболната общественост. Все пак, ардвам се, че двете страни се разделят. Пожелавам успех на Капело, където и да почне работа. За мен си остава най-големият клубен треньор в последните 20-на години. Може би ще го видим следващият сезон начело на Милан или Реал (Мадрид), кой знае? Грандове много, Капело е един ;)
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 09 фев 2012 11:40

Джон Тери ако е мъж и тои да се маха... :twisted: ако не го направи ще го призная за наи големия помяр в англия ! :oops:
Надяван се Франки и другите също да напуснат в знак на солидарност!..... :idea:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”