Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия

Мнениеот CTAHKO » 09 фев 2012 01:23

megan fox написа:
CTAHKO написа:
megan fox написа:Не разбирам кво ви пука, че Капело бил дал оставка... Чудо голямо. Един италианец се отказвал да води английският национален отбор...

Въпросът е в причините заради които напуска.Иначе и мен много,много не ме вълнува,а и не мисля че наследника му ще е по-добър от Капело ;)

Какво значение имат причините? Какво ви бъркат вас те? Чивока е решил да нпусне, точка по въпроса! Какво чак толкова ви вълнува това нещо... Разбирам да е напуснал нашият нациоален отбор, че да се вълнувате, ама то напуснал тъпата Англия...

В България това няма как да се случи,а и няма да се случи никога :!: Национален селекционер да напусне поста заради принципите си и заради това,че не иска да му се бъркат в работата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 фев 2012 01:23

Alexx написа:
CTAHKO написа:
megan fox написа:Не разбирам кво ви пука, че Капело бил дал оставка... Чудо голямо. Един италианец се отказвал да води английският национален отбор...

Въпросът е в причините заради които напуска.Иначе и мен много,много не ме вълнува,а и не мисля че наследника му ще е по-добър от Капело ;)

Напусна заради негърското лоби. ;)

Ако ще да е напуснал заради глобалното затопляне... какво от това? Това си е негова воля и негово право. Просто го приемете и няма какво да му обсъждате...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 фев 2012 01:25

Ми просто коментираме как светът се изврати заради защитата на правата на малцинствата.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 09 фев 2012 01:26

След като българският национален отбор го няма на картата се интересуваме от другите, какъв е проблема?
Ако в България имаше поне един треньор с топки като на Капело, смятам, че и ние щяхме да имаме футбол и национален отбор. За съжаление нито треньорите, нито футболистите, а и много от "феновете" в България нямат топки и затова това ни няма на футболната карта.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 фев 2012 01:30

megan fox написа:Ако ще да е напуснал заради глобалното затопляне... какво от това? Това си е негова воля и негово право. Просто го приемете и няма какво да му обсъждате...

Приеми го ти и напусни темата :lol: Хем не ти пука,хем се натискаш да пишеш глупости точно в тази тема :lol: Ние си обсъждаме и философстваме,тук-там се позаядем...и така :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 фев 2012 01:41

CTAHKO написа:
megan fox написа:Ако ще да е напуснал заради глобалното затопляне... какво от това? Това си е негова воля и негово право. Просто го приемете и няма какво да му обсъждате...

Приеми го ти и напусни темата :lol: Хем не ти пука,хем се натискаш да пишеш глупости точно в тази тема :lol: Ние си обсъждаме и философстваме,тук-там се позаядем...и така :lol:

Е аз се заяждам с вас! ;) Да видя да казвам дори една дума по темата? БХ за Капело и неговите решения!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 фев 2012 01:44

megan fox написа:
CTAHKO написа:

Е аз се заяждам с вас! ;) Да видя да казвам дори една дума по темата? БХ за Капело и неговите решения!

Нямам предвид теб,а между нас си дето обсъждаме решенията на ФА

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 09 фев 2012 09:39

megan fox написа:Просто го приемете и няма какво да му обсъждате...

Така казано, то не остава какво да се обсъжда. Да закриваме форума и да правим нещо по-полезно в свободното/заетото си време.

Англичаните каквото си направят, никой друг не може да им го направи. Сами си измислят скандали с расизма и сами си понасят последствията. Все си мисля, че ако не бяха толкова желаещи да докажат на Блатер, че има расизъм и не го търсеха под дърво и стадион, да правят месечни разследвания и да слагат глупави наказания, нямаше да се стига до тези конфликти.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 09 фев 2012 09:58

Аз мисля положително. Сега Хари Мазния ще прецака Тотнъм, както стори с Помпи и ще ходи да прави чудеса с националите :lol: Само не разбирам как току що избегнал затвор ще е пример за другите? Сигурно, защото е мазен англичанин? А или щом не е футболист може да е всякакъв.
Иначе жалко за Дон Фабио и Англия. Можеха ако не друго да направят някой хубав мач с/у Италия/Испания...

ПП Мегън сигурно не иска да говорим за Фабио за да не спомнем някои от успехите му ;) Споко :) Няма да казваме, че е бил Барса 4:0 на финал в ШЛ опс......
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 09 фев 2012 10:08

Голяма работа, пак не се знае дали ще минат групата си на европейското.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Върни се в “Футбол - Свят”