Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот fireblood » 08 фев 2012 11:11

Аз лично не виждам бъдеще за Торес в Челси. Дори когато го няма Дрогба изобщо в Англия, той отново не може да вкара и 1 гол... Шансовете ги има, нямаме право да обвиняваме халфовете. В Ливърпуул му създаваха максимум 3-4 положения на мач. Той вкараваше поне полувината от тях. Ще бъде хубаво за самия играч да напусне Челси. Просто в момента той тъпче на едно място, или както казва Димитър Пенев "той скача надолу". Надявам се след завръщането на Дрогба, нападението ни да се оправи. През лятото трябва да се търси нов нападател таран. Дано Торес се завърне в Ливърпуул, или да отиде извън Англия.

П.С: Просто ми е мъчно, като гледам клипчета от игрите му за Ливърпуул и мачовете му за Челси. :|

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 08 фев 2012 11:48

Да го разменим за Фалкао :lol:
Все си мисля, че като смени прическата ще ги зачатка :lol: (смешното е, че наистиан го вярвам!)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 08 фев 2012 12:15

Аз все още се надявам Торес да започне да бележи,
но определено не виждам това как ще стане...
В момента Фернандо не е в дупка, ами направо в кратер :?
Позиционирането му е ужасно!
Рамирес излиза на повече голови положения от него :shock:
Като добавим, че и не може да поеме отговорността да завършва атаките картинката определено става плачевна...
В подкрепа на думите ми ще кажа, че Торес именно заради това асистира доста,
а не вкарва. Няма смелостта да ритне тая топка във вратата :|
Все гледа да се отърве от нея или предпочита да асистира, отколкото да вкарва...
Сега се сетих и за един момент от мача с Суонзи, мисля че беше второто полувреме и
при една голова ситуация имаше прекрасна възможност да вкара, но предпочете да подаде
на Мейрелеш (ако не се лъжа), което естествено не доведе до нищо опасно ;)
Та така, АВБ трябва по някакъв начин да го направи по-отговорен на игрището и естествено да го
мотивира да опитва някакви удари, защото той има-няма 1/2 опита за гол на мач,
което е доста малко за нападател...

П.П. Примерно вижте Стъридж от какви позиции се опитва да вкарва,
ако ще и да е на тъча пак ще бие...
Ето това му трябва на Торес - да е поне малко егоист!
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 08 фев 2012 12:28

[center]Изображение
Агентът на Красич: Какъв Зенит, Милош го искат в Челси
Трансферът на Милош Красич в Зенит е пред провал. Руският шампион изпрати свои представители в Торино за преговори със спортния директор на Юве Джузепе Марота, но се оказа, че самият футболист не е особено ентусиазиран от идеята да се върне в Русия, където направи име с екипа на ЦСКА (Москва).
„Зенит ли? В момента Красич не иска да си тръгва от Ювентус. Бъдещето му ще стане ясно чак през лятото, а един от отборите, които имат интерес към него, е Челси”, каза агентът на сърбина Владо Борожан.Зенит искаше Красич още преди Нова година, а след тежката контузия на плеймейкъра Дани, който скъса коленни връзки и ще отсъства от терените около 8 месеца, от ръководството на клуба решиха да форсират преговорите с Ювентус. Ако до споразумение не се стигне, питерци ще се насочат към халфа на Локомотив (Москва) Денис Глушаков.
Изображение
Абрамович почнал да гледа тренировките на Челси подозрително често
Собственикът на Челси Роман Абрамович, изненадващо за мнозина, изгледа тренировката на сините във вторник, като в Англия се заговори, че визитата цели затягане на контрола върху тима и по-конкретно върху мениджъра Андре Вияш-Боаш.Абрамович гледа второ занимание на лондончаните в рамките на само четири дни, след като преди това цял сезон не бе стъпвал на тренировъчната база в Кобъм.Руският милиардер инспектира тима си и в събота, когато проведе 20-минутен разговор с португалския треньор. Това изглежда се отрази ползотворно на Челси, който след това направи силен мач срещу Манчестър Юнайтед и изпусна да победи съперника си, за да се стигне до крайно 3:3.Основните хипотези за зачестилите визити на Роман Абрамович са две. Едната е, че той е решил отново да започне да се заминава активно с клуба, а другата е, че олигархът е вдигнал мерника на Боаш, тъй като разликата между сините и лидера във Висшата лига Манчестър Сити е цели 14 точки.[/center]

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 08 фев 2012 17:24

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sjXXxzs623g&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=1&feature=plcp[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 08 фев 2012 20:42

[center]Изображение
Челси надцака Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен за датски суперталант
Челси финализира трансфера по привличането на 15-годишния датски защитник Андреас Кристенсен, който ще пристигне на "Стамфорд Бридж" със свободен трансфер от Брьондби."Сините" надвиха конкуренцията на Арсенал, Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен за подписа на талантливия младок.Очаква се Кристенсен да се присъедини в столичния английски клуб през летния трансферен прозорец.Въпреки крехката си възраст, талантът играе за юношеските формации на своята родина Дания и представлява страната в групите до 17 години."Избрах Челси, защото футболът, който играят "Сините", наистина ми много харесва", коментира новото попълнение на "Сините" пред "Екстра Бладет"."В същото време лондончани имат най-добрия план за моето развитие като футболист", добави талантливият бранител.
Изображение
Никола Анелка: Във футбола няма приятели
Бившият футболист на Челси Никола Анелка си припомни последните дни в лондонския клуб и заяви, че във футбола няма приятели. Тъмнокожият нападател не съжалява за решението, което взе, отивайки в далечен Китай, обличайки екипа на Шанхай Шенхуа."След като бях наказан в Челси, трябваше да тренирам с юношите на клуба. Получих екипировката и условията, които ползва всеки професионалист, но аз бях поставен в отделна съблекалня", заяви Анелка пред вестник "Сън"."Днес може да вкарваш голове за отбора и да се справяш добре, но когато на следващия ден, когато напускаш, на никой не му е жал за теб", обяснява французинът пред изданието.
"Именно затова в деня, в който решиш да си тръгнеш, просто трябва да направиш това, което си решил да сториш и да не изпитваш никакво съжаление, защото във футбола няма приятели", допълва с тъга ветеранът."Това е истината, много е тъжно да се каже, но това е самата истина. Футболът е колективен спорт, но в същото време е много индивидуален", допълва новата звезда на китайския футбол."Истината е, че можех да имам и по-добра кариера, но съм наясно, че съм успял. И когато се върна във Франция ще съм горд със себе си. Когато се върна в предградията, откъдето тръгнах за големия футбол, моите приятели ще са горди с мен.""Те знаят, че аз никога не се предавам. Получих много удари, но все още съм тук", завърши Анелка.
Изображение
Давид Луис няма да променя стила си на игра
Защитникът на Челси Давид Луис заяви, че няма да промени стила си на игра и че ще продължава да участва в атаките на отбора, дори когато изпълнява функциите на централен защитник.Бразилецът се ползва с подкрепата на своя мениджър Андре Вияш-Боаш и това дава достатъчно голяма увереност на южноамериканеца да продължи да работи здраво и да играе по същия начин, както досега."Работя по същия начин, както преди и винаги тренирам на най-високо ниво", сподели Луис в официалния сайт на "сините"."Понякога получавам критики, че се впускам в предни позиции, но в последно време съм аплодиран от феновете. Докато усещам удовлетворение от свършената от мен работа, ще бъда щастлив.""В нашия отбор нищо не се е променило. Работим много здраво и най-важното е да продължим да работим по този начин. Понякога вършим нещата по чудесен начин, но не постигаме желаните от нас резултати."
"Трябва да продължим да се трудим, тъй като очевидно не се намираме там, където искаме да бъдем в момента - да се борим за първото място. Имаше мачове, които загубихме, а можехме да се справим и по-добре", каза Луис, който направи коментар и за новия си съотборник Гари Кейхил, който дойде от Болтън за 7 милиона паунда.
"За Челси е добре, че Гари Кейхил е при нас. Той е страхотен играч, който е тук, за да ни помогне. Той е правилният човек за Челси и ще бъде от полза за клуба", увери "кариоката"."За мен е важно да съм полезен на Челси, без значение на кой пост играя. Мениджърът ми дава голяма увереност да играя своята игра и ме подкрепя в желанието ми да се впускам в предни позиции", завърши Давид Луис.[/center]

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 08 фев 2012 23:37

sry momcheta ama nqmam kirilica na tva PC :(..

Inache za lqtoto - Halfovete koito da vzemem sa 2 i reshavame vsichko - Toni Kroos + Borha Valero !!! I dvamata sa mnogo dobri.

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Мнениеот CFC » 09 фев 2012 00:34

А аз искам да летя.
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 09 фев 2012 01:00

Има информация за договорен трансфера на Вилиан .

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 09 фев 2012 01:00

[center]Изображение
За 1 година Торес стана Бербатов на Челси

Голяма мъка е да си централен нападател в знаменит отбор от Висшата лига. За една година на „Стамфорд Бридж” Фернандо Торес се превърна в Бербатов на Челси.Приличат си двамата в много неща. На национално ниво единият се отказа, а другият, макар и европейски и световен шампион, е напът да го откажат от Евро 2012, след като не може да се разпише в Челси.А всичко изглеждаше перфектно при рекордните трансфери на Бербатов и Торес. И двамата станаха футболистите, за които клубовете им са платили най-големи трансферни суми в историята. Юнайтед даде 30.75 милиона паунда на Тотнъм за нашия. Роман Абрамович пък се изръси с 50 млн. паунда за испанеца.И двамата са играчи, които направиха фурор в предишните си отбори. Хлапето вкарваше и за Атлетико, и за Ливърпул. Митко - за Байер Леверкузен и за Тотнъм. Но това са клубове, за които не е задължително да печелят всеки мач, защото не се борят за титлата. Там се играе разкрепостено и артистично, без натиск и напрежение, успехът не е задължителен. Там централният нападател може да играе на крилото и да пуска пасове, публиката е доволна на едно вълшебно спиране, на изящен финт, не ръмжи заради една изгубена точка. Можеш да набуташ четири на Рединг и след това да не се разпишеш един месец, няма проблеми. В тези отбори си звезда и любимец, когато правиш чудеса от време на време. На хората им стига. До следващия път! Отбори, на които нивото и на Торес, и на Бербатов приляга идеално.
Виж, в Манчестър Юнайтед и Челси следващият път е следващият мач! И тук ситуацията за добри момчета като Митко и Фернандо се влошава. Ама драстично се влошава! Защото те просто не са от маята на Уейн Руни и Рио Фърдинанд, на Джон Тери и Франк Лампард - биткаджии, хулигани, ако щете! Но победители.А Торес и Бербо не стават за големите мачове. Стягат се, панират се, гипсират се - те си знаят. Недоверието на Съра към Бербатов си има причини. Една от тях може би е двойният пропуск, който нашият направи срещу Манчестър Сити. В мач за кило кръв и метър кожа - полуфинал за Купата на Англия миналата година. На „Уембли” Бербо, голмайсторът на отбора, не успя да вкара от половин метър пред опразнената врата. Затова Фъргюсън не прощава. Торес пък се направи на Бербатов през септември, когато срещу Юнайтед при 1:3 на "Олд Трафорд" остана също сам срещу празната мрежа и би... в аут. В неделния мач плахият испанец пак закопа своите - от идеална позиция и на празна врата, вместо да шутира, както се очаква от централните нападатели, се замота и топката му бе отнета.Ясно е защо: Юнайтед и Челси просто не са отборите за Бербо и Торес. Защото там запазваш мястото си само ако даваш минимум 100% във всеки мач. Там няма кой да те чака да ти дойде музата – нито публиката, нито Съра. И въпреки рекордните трансферни суми най-накрая всичко лъсва. Сър Алекс разбра Бербатов отдавна, категоризира го. И май го намрази. Гаври се с него. Пуска го с Блекбърн, с Уигън, със слабаците. Да - вкара му 20 гола в шампионския сезон 2010/11, ама в 11 мача. От тези 20 попадения 11 са срещу Блекбърн и изпадналите Бирмингам и Блекпул. А когато дойде най-важният мач от сезона - финала срещу Барселона за Шампионската лига, Димитър дори не бе на пейката на „Уембли”. Болезнено, но логично и обосновано!
Бербо може и да остане още една година на "Олд Трафорд". Ще бъде там, за да търка резервната скамейка в някой по-оспорван двубой и да играе за купите срещу Олдършот и срещу някой изпадащ. И Торес върви по неговите стъпки. Хлапето просто е в по-ранен етап. Но скоро и той ще бъде отсвирен. Безмилостно! Защото такива са правилата на големите отбори.[/center]

Върни се в “Архив”