ДУЧЕ НЯМА ЛИ ДА СЕ ИЗВИНИШ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ДУЧЕ НЯМА ЛИ ДА СЕ ИЗВИНИШ?
Ти беше човекът който най много плюеше Бербатов до самото му заминаване.Бяхте разплакали него и майка му с нелепи нападки.Виж до къде стигна момчето освиркано от теб и пасмината ходеща по гайдата ти 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Re: ДУЧЕ НЯМА ЛИ ДА СЕ ИЗВИНИШ?
Du4eto ne predstavlqva mneniqta na vsi4ki Armeici.
- TPAKTOP
- Контакти:
Бате, нали знаеш, че всички сме такива?! Както говедата, плюха Гонзо като дойде от Пловдив; както същите плюха по Иванков, като ги бихме с 3:0 на Армията(но той поне се извини - ЕВАЛА); както и всички други, в чийто клуб, идва някой с качесва ама в първите мачове не се представя на ниво. И това е сериозно, не се заяждам нито с Левски, нито с друг клуб. Просто това е българската реалност. Оплюй, преди да са те оплюли противницие!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- TPAKTOP
- Контакти:
... и още нещо! Не смятате ли, че това може по някакъв начин да му е помогнало, да си изгради характера като футболист? Аз лично си спомням мачове на националния отбор на Армията, когато като вкара гола и извади флаа на корнера с емблемата на ЦСКА и го целуна пред сектор Г!!! Считам че с тази си реакция, вече е простил на всеки!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:... и още нещо! Не смятате ли, че това може по някакъв начин да му е помогнало, да си изгради характера като футболист? Аз лично си спомням мачове на националния отбор на Армията, когато като вкара гола и извади флаа на корнера с емблемата на ЦСКА и го целуна пред сектор Г!!! Считам че с тази си реакция, вече е простил на всеки!!!
Тои и на пренс.си призна че отдавна е забравил нигативното в миналото като сигорно е имал предвит за Дучето

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
а не помните ли че точно Дучето изпрати БЕРБАТОВ в Леверкузен с преградка и му пожела късмет кво забравате
- TPAKTOP
- Контакти:
Аз помня само, че Сашо Диков беше пратил една от малкото камери да го заснеме на летището. На почти никой друг не му пукаше за него!!! А сщо помня че с колата която го изпратиха беше Жигули Комби, мисля че синьо(не съм много сигурен) ама го момчето до къде стигна
Забравете лошото,да е жив и здрав пича да взима все повече пари и да вкарва все повече голове САМО Ц С К А

Да сте виждали свиня да се извинява,че рови в лайна?Е,като видите това,може да видите и Дучо да се извини за каквото и да било!
- TPAKTOP
- Контакти:
hongildon написа:Забравете лошото,да е жив и здрав пича да взима все повече пари и да вкарва все повече голове САМО Ц С К А![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Братле, ама МНОГО СЪМ СИГЛАСЕН С ТЕБ!!!