Антиреклама си направиха "нефтокомиците"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

chernomorec bs
Контакти:

Re: антиреклама си направиха нефтокомиците

Мнениеот chernomorec bs » 04 авг 2009 23:26

На мазута преди се пълнеше стадиона защото беше без пари входа ,после като го направиха с пари лека полека се изпразни стадиона ,колкото до черноморец плащат феновете му най-скъпите билети 5лв и ще има около7000- 10 000 в неделя въпреки ще го дават по телевизията ,а на вашия мач с хасково не повече от 1000 до 1500 и постепенно ще си ходите по 500 на мач!!! и каква война се води ве мен хахахахаха !!!
Последна промяна от chernomorec bs на 04 авг 2009 23:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 04 авг 2009 23:28

green_vn написа:Аз подкрепям феновете на нафтата!Откраднаха им всичко!
Иначе само "Черно море"-Варна :mrgreen:

А аз като фен на Нафтата ще подкрепя Черно море срещу ПСВ и дано успеете! :mrgreen:

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 04 авг 2009 23:33

Отбора на Бургас никога няма да бъде това посмешище Черноморец! Пожелавам на Нефтохимик успех и бързо завръщане в А група, където им е мястото
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 04 авг 2009 23:42

Отбора на Бургас винаги ще си е Нефтохимик.Явно купените фенчета на Черноморец забравиха как Нафтата събираше агитка от по 1500-2000 човека,а сега Балъка и Събеф дори по-едно време безплатни сандвичи и безалкохолни раздаваше,само и само да се съберат 1000 човека,от които 20 човека агитка,че да не станат за резил.Дори и сега във В група,Нефтохимик има повече фенове от Черноморец,може да ходят по 500,но вие ако бяхте във В група,незнам дали ще съберете и 50.Аз лично като левскар винаги ми е било по-добре да ходя на гостувания в Бургас като играеме с Нафтекс,защото феновете им винаги създават хубава атмосфера и пеят песни,а не като цаците-на 10 минути един път по Черноморец и се уморяват.Нефтохимик е отбора на Бургас. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 05 авг 2009 00:39

Което си е така ..си е така , Нефтохимик е отбора на Бургас , само дори заради треперенето , когато столичните отбори гостуваха там пред 20 000.В Англия билборда на Тевес от Сити е трябвало да го линчуват феновете на Ман Юнайтед по тази логика :lol: :lol: Стискам палци Нафтата след 2 години пак в " А " група и да хопдим в Бургас на пълен стадион ...
ЛЕВСКАР до гроб!

paneti
Контакти:

Мнениеот paneti » 05 авг 2009 02:59

Не знам какво толкова се карат в Бургас, чий отбор е по-велик. Като прочетох мненията преди мен, влязох в Уикипедия
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B0%D1%81)
Ма то толкова е объркана тази история, като сапунка е. Всички са като доведени братя и сестри, не знаят коя е майката и кой бащата. Това разделение на феновете е изкуствено, както и обединенията и преименуванията на отборите. Откакто футбола стана бизнес истинските отбори и техните истински привърженици изчезнаха. Сега е останало едното име. Нищо повече.
Повярвайте ми. И моя отбор е такъв.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 05 авг 2009 07:39

pas написа:1. Никой не е целял да си прави реклама или антиреклама. Много си повярвахте покрай скъпите маркетингови концепции.

2. Кмета не е полиция или съд, че да се обръщаш към него

3. Квалификации като "ненормални" и "кухи глави" са недопустими и нарушават добрия тон

4. Ако искаш някой да боядисвш със синя боя защо не го направиш сам или да се съберете феновете? Може би защото няма да успеете, а?

5. Много е смешно тези билбордове да се представят, едва ли не, като някакво футболно достижение. Това са си чисто и просто агитационни материали от типа на шалчета, знамена и т.н. Само дето шалчетата всеки си ги носи на себе си, а тези плакати са опънати из целия град, за да промиват мозъци, разбира се с нулев резултат. Абсолютно същото би се случило, примерно, в Пловдив, ако града осъмне с 18 билборда на единия отбор. До следващия ден поне половината ще бъдат атакувани. Няма нужда да давам пример и със София. Случва се дори и на уж по толерантните, поне по дефиниция, избори. Ако някой налепи целия град с плакати само на една партия нали не може да очаква всички да му се радват?

6. Нека всички да знаят, че в Бургас се води истинска футболна война! Събев и Балъков искаха да унищожат Нефтохимик, за да няма конкуренция на техния Черноморец, като се надяваха по този начин най-после да дойдат малко повечко зрители на техните мачове. Взеха футболисти, школа, стадион. Сега водят кампания за, може би, милиони, само и само да насаждат мнението колко е прекрасно всичко, което вършат и какви благодетели са те. Смениха седалките на стадиона, за да премахнат всичко зелено от него и докато монтират новите сини денонощно по 4-ма полицаи ги охраняваха. Пари, страшно много пари са пуснати срещу Нефтохимик и привържениците му, но още на първия мач във "В" група ще има повече фенове от Черноморец.

п.п. Очаквам мнението ми пак да бъде изтрито, така че на вниманието на модераторите!

Не,защо да ти трием мнението?Не виждам някакви нарушения на правилата,така че няма причина.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 05 авг 2009 08:33

Converse написа:
Не,защо да ти трием мнението?Не виждам някакви нарушения на правилата,така че няма причина.

Абе, случи ми се на няколко пъти с мнения, които също не нарушаваха правилата и то точно в т.нар. форум на Черноморец, но съм алармирал който трябва и мисля, че занапред няма да има подобни проблеми.

Поздрави! :)

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 05 авг 2009 15:49

paneti написа:Не знам какво толкова се карат в Бургас, чий отбор е по-велик. Като прочетох мненията преди мен, влязох в Уикипедия
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B0%D1%81)
Ма то толкова е объркана тази история, като сапунка е. Всички са като доведени братя и сестри, не знаят коя е майката и кой бащата. Това разделение на феновете е изкуствено, както и обединенията и преименуванията на отборите. Откакто футбола стана бизнес истинските отбори и техните истински привърженици изчезнаха. Сега е останало едното име. Нищо повече.
Повярвайте ми. И моя отбор е такъв.

Не търсиш както трябва и подвеждаш (изтървал си задната скоба). Това е линка:
Уикипедия:
[url]http://bg.wikipedia.org/wiki/ФК_Нефтохимик_1986_(Бургас)[/url]

El greco
Контакти:

Re: Антиреклама си направиха нефтокомиците

Мнениеот El greco » 06 авг 2009 02:03

Само хора непознажащи Бургас и такива с много къса памет могат да твърдят,че Бургас това е Нефтохемик.Много, много преди да се появи конюктюрно това заводско отборче стадион "9-ти септември",така се казваше нашия стадион се пукаше по шевовете.Капацитета му беше 25000 души.А най- многочислиния десант на бургаска публика?Май и това забравихте,но аз бях и в Хасково на полу-финала с Левски.За неорентираните това са само факти от миналото,но за мен това е историа написана със сини букви.Да, мазутите имаха невероятния късмет да улучат времето на безхаберие в нашия клуб и да яхнат вълната на ентусиазма,но всеки конюнктурно създаден отбор си отива конюнктурно или простичко казано нещата си дойдоха на място в града.Ние си изстрадахме този шанс,и искренно се радвам че Черноморец и неговата публика най-сетне има възможност да се докосне до нещо голямо,да бъдеш от един отбор с Балъков и Фреди Бобич е нещо което не се случва на всеки.Много скоро и стадион Лазур ще зареве в глас :"Напред Акули",защото Бургас е град, който признава само победителите,а мазутите поне към дадениа момент не са от тях.За конкретната постъпка какво да кажа?...ами това показва само безсилие,ниска култура,идеотизъм и е напълно в духа на неорентираните импотентни мазутести фенчета,избиващи многобройните си комплекси.Всъщност лек път ви пожелавам в митарстваниата ви между Долно езеро и Карнобат и късмет в дербитата с Русокастро,Сокол-Порой,Белите орли-Гълъбец и т.н.,дербита в която легендарните ви звезди Трендафилов и Милен Георгиев имат възможност да изевят футболниа си гении!

Върни се в “Черноморец”