Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Просто нямам думи!!!
Не те разбирам какво искаш да кажеш или покажеш. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
И аз няма думи ... адреса все още е Форум1.гонг.КАкво искаш да кажеш с темата ?
Надявам се утре да имаме думи и те да са положителни.Иначе няма много смисла да идем в квалификациите на ЛИга Европа при все , че там по - лесен трудно ще намерим.Така беше и миналата година.СЛед БАТЕ уж по - лесен нямаше как да намерим.Набихме се на Жилина и от тях отпаднахме, то като не върви не върви... и с B36 Торшавн да играехме пак щяхме да паднем сигорно... тъкачее късмет.Дано стане... 6 мача играе нашия шампион преди да влезе в каквито и да било групи, дано и после играе още 6!!! 12 за един сезон не е никак зле.А ако земе , че излезе чак от групите би било супер. А това би бил най-големия успех на Достанич.

Надявам се утре да имаме думи и те да са положителни.Иначе няма много смисла да идем в квалификациите на ЛИга Европа при все , че там по - лесен трудно ще намерим.Така беше и миналата година.СЛед БАТЕ уж по - лесен нямаше как да намерим.Набихме се на Жилина и от тях отпаднахме, то като не върви не върви... и с B36 Торшавн да играехме пак щяхме да паднем сигорно... тъкачее късмет.Дано стане... 6 мача играе нашия шампион преди да влезе в каквито и да било групи, дано и после играе още 6!!! 12 за един сезон не е никак зле.А ако земе , че излезе чак от групите би било супер. А това би бил най-големия успех на Достанич.

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Re: Цачев в пирин???
Цачев е добър,но не е достатъчно подготвен и опитен за да бъде титуляр в Левски.По-добре титуляр в Пирин,отколкото резерва в Левски.Там ще се разчита на него,ще може да играе в повече мачове и да показва качества,а аз съм сигурен,че ги има и ако покаже на какво е способен,мисля,че Гонзи и Ратко няма да си затворят очите.Ние играем с такава схема,че ни трябва само един чист нападател,а на тази позиция имаме доста хора. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
кликнете на видеото и под него четете коментарите.... GREEN VANDALS!
Re: Сега или някога!
Споко, пичове!
Нема да се притеснявате.
Бием мазните азери и стига толкова излишни емоции.
Аман от комплексарски изцепки. Аз си мислех, че само българските журналисти като нямат какво да напишат и го удрят на некъв псевдопатриотизъм, то се оказа, че азерските са още по-зле. И не нажежавайте обстановката - Сега или ня(и)кога...и пр. Когато дойдат истинските пари в клубовете, тогава ще дойдат и истинските успехи!
Коефициенти се спечелват и губят бързо. Няма страшно!
Аз лично мисля, че ако ще се сравняваме с Азербайджан, ние живеем по-добре от азерите.
И това хич не е малко.
Нема да се притеснявате.
Бием мазните азери и стига толкова излишни емоции.
Аман от комплексарски изцепки. Аз си мислех, че само българските журналисти като нямат какво да напишат и го удрят на некъв псевдопатриотизъм, то се оказа, че азерските са още по-зле. И не нажежавайте обстановката - Сега или ня(и)кога...и пр. Когато дойдат истинските пари в клубовете, тогава ще дойдат и истинските успехи!
Коефициенти се спечелват и губят бързо. Няма страшно!
Аз лично мисля, че ако ще се сравняваме с Азербайджан, ние живеем по-добре от азерите.
И това хич не е малко.
Ами няма как да стане тука, защото като кликне човек и си тръгва видеото тука. Ето го като линк и вече там ще може да видите коментариите!
http://www.youtube.com/watch?v=fOjxwIsXGJ0
http://www.youtube.com/watch?v=fOjxwIsXGJ0
Тъпите коментари са само на 1 потребител-NeftchiYek.Уви,не само тук се срещат идиоти.
Интересно днес след като ги бием какво ще каже NeftchiYek.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Re: Цачев в пирин???
Bully_Blue написа:Цачев е добър,но не е достатъчно подготвен и опитен за да бъде титуляр в Левски.По-добре титуляр в Пирин,отколкото резерва в Левски.Там ще се разчита на него,ще може да играе в повече мачове и да показва качества,а аз съм сигурен,че ги има и ако покаже на какво е способен,мисля,че Гонзи и Ратко няма да си затворят очите.Ние играем с такава схема,че ни трябва само един чист нападател,а на тази позиция имаме доста хора.
Виж сега приятел, това е типично за селски манталитет с робско мислене /изв.за грубия тон/
нали знаеш какво казват селянчетата "по-добре пръв на село,отколкото последен в града"
е да ама- не. По-добре да е резерва на по-опитни,да тренира с по опитни,да се учи от по-добрите, за да може един ден да е по-добър от тях.В конкутенция с по-опитни футболисти наистина ще си проличи дали ставаш, ако се пребориш... Не гледайте западните отбори,далеч сме от тях те си обиграват младите в; холандия,австрия,белгия,швейцария,втора бундеслига,чемпиъншип...да не продължавам!
Сравнението с пирин или който и да е друг отбор освен първата петица е лекомислено и смешно...
По-горе някой беше писал за преотстъпването и заплащането,напълно съм съгласен. Неможе ние ако искаме Митко Палаузов от Глиган-Грудово да даваме 150000евро,а те ако вземат наш под наем, да им се дава ей така. Та все пак единия е футболист на ЛЕВСКИ а другия на малеш микрево, и какво футболиста на малеш е звезда, а фуболиста на ЛЕВСКИ е без пари- тъпо!
А и колко "доста" хора имаме на позицията чист нападател? - че нещо имам пясък в очите та немога да ги преброя

Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...