Много е точно даже заглавието!Има се предвид,че ако сега не отстраним азерите,а след това дай боже да направим нещо значимо,то тогава всичко се отлага за НЯКОГА-някога си,в неопределено бъдеще......и това някога си е бая.....кофти!ЗАТОВА:СЕГА!!!СЕГА!!!!SkArY_9 написа:Заглавието не трябва ли да бъде Сега или никога
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- gonzofenka
- Контакти:
Re: Сега или някога!

Видяхме на НИКИТО му вкара уникално куц вратар ... е така стана . А колкото по темата да пак ще ни плуя всички чорбари за около месец два всичко ще се забрави и наново на евро излагация ... ЗАЩО В МОМЕНТА НАЖЕЖАВАМЕ ОБСТАНОВКАТА ... Отбор иднащ от страна който преди години незнаеха кво е футбол само с гранатите бяха запознати идва и оплюва отбора столицата страната както и НАС ..По цял свят букмейкърите вярват в отбора само в белгийския bet-at-win най-висок е коефициентът за Левски 1,6 при повечето мачове такъв коефициент означава поне 2-0 ....
124 написа:.....Сега ни праща отбор,готов за петица(балтийците им вкараха 4 в двата мача),разчитащ на селски номера и неграмотен тактически!....
Не си прав - гледах на запис и двата им мача срещу Екранас и мога да кажа, че Хаджиевски ги е научил да играят и то много грамотно, (особено на контраатака, както се очаква да играят и утре)...то се видя и в първия мач срещу вас, но аз говоря за двата им мача от предния кръг.
Много добре е, че Тасевски и Жоазиньо ще могат да играят - но за тях пък се връщат Солтанов №27 ( тоя е само на 20 години, обаче е много важен за офанзивата на халфовата им линия ) и титулярния им вратар Халиду Сисоко, който е сенегалец и има отличен рефлекс при игра, но е малко нервен ако го посритат

Ако има дузпа за левски обаче - едва ли ще я хване.......

Не трябва да оставяте никакви празни пространства на Солтанов, Муджири и Солич, защото ако видят такива - те на секундата "сработват" с Феликс Алмейда в атака....
С 1 изречение - утре срещу вас ще имате отбор, който в никакъв случай не е "неграмотен тактически"

Шанса ви е да ги изненадате с помощта на публиката с гол в началото

Дано да биете заради клубния коефициент

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Re: 3 000 билета са продадени вчера на Герена
levski30 написа:В Испания по време на мача бяхме към 500-600 души и надвикахме над 60 000 фенове на Барселона и ти ми казваш сега че нямало 15 000-20 000 фенове на ЛЕВСКИ да надвият 30 000 азери! АЙДЕ ЛЕВСКИ!!! На стадиона непременно сектор "Б" да викат през цялото време че иначе ще загубим!!! Умрете азери
![]()
![]()
![]()
П.С. Очаквам над 18 000 зрители!
Много обичаш да копираш точно същия пост имам :D:D
А помеждо другото дъжда да се надяваме да не откаже повечето привърженици аз лично съм там !
Yasso написа:Не трябва да оставяте никакви празни пространства на Солтанов, Муджири и Солич, защото ако видят такива - те на секундата "сработват" с Феликс Алмейда в атака....
Добре, ще ги пресирам !
Тоя дет толкова му целувате четирибуквието Алмейда ли е какъвто ще да е да не се е помислил за Господ , той е на нивото на повечето нападатели в А група ... не се заблуждавайте че техното първенство е развито --- пример е че Интер яде бой у нас и от Спортист Своге и от Славия само чорбата неможаха :D Той е просто с големи физически възможности и куц в краката нормално е като си нападател да те учат да вкарваш 1 в 1 ми я му погледнете головете срещу Екранас да видите какво нищожество е
Re: Успех момче !
emarkon написа:maximalniq написа:emarkon написа:той не е в ПУУЛ от майка си време,ама нищо вие си говорете...
Като не знаеш поне не говори.Кой държи правата му сега?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз ли не знам бе...още преди време отказа да преподпише щото знаеше,че няма как да бъде титуляр що не влезнеш в сайта на ПУУЛ и не погледнеш???????
аман от такива като тебе
Наистина отказа да преподпише, но има още една година до изтичането на договора му. Взеха го през 2007, договора му е за 3+2 години.
-
- Контакти:
Re: 3 000 билета са продадени вчера на Герена
И аз съм там и очаквам около 20 000 зрители.Ще покажем какво е то публика.Препоръчвам на азерите да си скрият една камера в бандажа,че после да си имат за спомен публиката на Левски
....неприятен спомен надявам се
.

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
ООО боже - ние вече се молим да бием Баку...
Борисв - старчее - върши си работатаа , щото нема кой ... поне си спортист некав ... скъса си коленни връзки , докато ръчкаше на малки вратички... земи да налееш некакви пари в спорта, че другото май май ... умрела работа.Пак това ще е на народеца... хляб и зрелище... в нашия случаи хляба трудно се купуваа, за другото да не говорим , амаа поне зрелище да има.Мачове до зимата поне.Бая неща трябва да се променят , но някак си да ги променим както е в съседните наюг нам държави ! Аа и тая дето е насевер със столица Букурещ.. че да не казвам , че ние нямаме старши тренер на Царвена зважда или ПАртизан , амаа те имат на ЛЕвски .... аа тяхния футбол май е по - назад.. поне клубния де !
Борисв - старчее - върши си работатаа , щото нема кой ... поне си спортист некав ... скъса си коленни връзки , докато ръчкаше на малки вратички... земи да налееш некакви пари в спорта, че другото май май ... умрела работа.Пак това ще е на народеца... хляб и зрелище... в нашия случаи хляба трудно се купуваа, за другото да не говорим , амаа поне зрелище да има.Мачове до зимата поне.Бая неща трябва да се променят , но някак си да ги променим както е в съседните наюг нам държави ! Аа и тая дето е насевер със столица Букурещ.. че да не казвам , че ние нямаме старши тренер на Царвена зважда или ПАртизан , амаа те имат на ЛЕвски .... аа тяхния футбол май е по - назад.. поне клубния де !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Просто нямам думи!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fOjxwIsXGJ0[/youtube] Толкова нагли и глупави хора трудно се срещат....
Който не иска да се ядоса не му препоръчвам да чете коментарите..надявам се утре да напиша дълък коментар за това колко са били жалкки на мача в София.
Който може нека да подкрепи и там...
Само Левски!!!
Който не иска да се ядоса не му препоръчвам да чете коментарите..надявам се утре да напиша дълък коментар за това колко са били жалкки на мача в София.
Който може нека да подкрепи и там...
Само Левски!!!