Барса - Валенсия реванш 2:0 FT, 3:1 общ резултат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Барса - Валенсия 1/2 финал реванш КнК, 08.02.2012 22:00

Мнениеот david_villa » 07 фев 2012 20:28

"Ще бъде, но не забравяй, че Камп Ноу не е Местая! ;) :twisted: И се радвай, че Барса ви подцени, иначе тия две равенства щяхте да ги гледате през крив макарон. Поне осъзнаваш, че Барса е много по-силна от вас, а не като оня ЛЧ да витаеш из облаците..."

Ако Солдадо беше не направил по-трудното в 41-ата и се бе разписал за 3:1, друг щеше да види "хикса" през крив макарон.
Да, фаворити сте. Не зная колко е силна "Барса", но в последно време с проблемите и надменното си отношение не е непреодолим отбор.

"Предният мач на Местая за КнК ни помогнаха, по-предния пак на Местая, само че за Примера ни порязоха като не ни дадоха 2 дузпи и мача завърши 2:2..."

Що за простотии??? Останах като треснат след твърдението ти, че съдията би ощетил "Барса" с 2 дузпи... Пуснах си видеото, понеже не се сетих за кои положения става на въпрос... Първото бе между Рами и Меси, французинът играе за топката, а Лео, виждайки, че я губи, се срина да търси дузпа. След това и Меси, и съдията се усмихнаха. Ситуацията се повтори в края, тогава имаше 2-ма играчи, които го приклещиха и той пак се срина между тях. Абсурдно е дори да се помисли за наказателен удар!!

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 07 фев 2012 20:34

Първото полужение беше по-скоро майтап. Второто определено е дузпа - направиха бълхата на сандвич.
Последна промяна от AMG на 07 фев 2012 21:19, променено общо 1 път.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 07 фев 2012 21:15

Трудна победа с гол разлика
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 фев 2012 22:12

david_villa написа:"Предният мач на Местая за КнК ни помогнаха, по-предния пак на Местая, само че за Примера ни порязоха като не ни дадоха 2 дузпи и мача завърши 2:2..."

Що за простотии??? Останах като треснат след твърдението ти, че съдията би ощетил "Барса" с 2 дузпи... Пуснах си видеото, понеже не се сетих за кои положения става на въпрос... Първото бе между Рами и Меси, французинът играе за топката, а Лео, виждайки, че я губи, се срина да търси дузпа. След това и Меси, и съдията се усмихнаха. Ситуацията се повтори в края, тогава имаше 2-ма играчи, които го приклещиха и той пак се срина между тях. Абсурдно е дори да се помисли за наказателен удар!!

OK, склонен съм да се съглася за първата ситуация, но втората си е чиста дузпа! Как трябваше да преодолее двамата си съперници, като и двамата са по-едри от него и при този сандвич, както се изрази AMG той просто нямаше как да остане на краката си, какво остава да говорим да владее топката?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 07 фев 2012 23:01

Ако говорим за съдийски грешки в мачовете между Барселона и Валенсия ,все пак трябва да споменем че в мача за първенството съдията имаше основание да отсъди дузпа на Валенсия за игра с ръка на Пуйол в наказателното поле.Освен това в случаите в които бяха дадени жълти картони на футболисти на Валенсия за нарушения,просто нямаше нарушения,да не говорим за това че се дава жълт картон :roll: .За мен съдията грешеше повече в ущърб на Валенсия а не на Барселона!
Но ако се има предвид че в една ситуация съдията ако искаше можеше да даде дузпа и за Барслона ( не казвам че е трябвало,а просто съдията ако подпираше Барселона щеше да даде) мисля че от към съдия, мача е 50:50.От към игра също!
ФАКТ:Съдията не подпря Барселона.
ИЗВОД:За феновете на Барселона ако съдията не ги подпре,значи са жестоко порязани.

Еее,виж вече в мача за купата Барселона, бяха жестоко порязани за това че съдията не изгони в 18 мин :shock: :shock: Пинто. :lol: :geek: :geek: Все пак се надявам феновете на Барселона да му простят колкото и да им е трудно.Човек е ! :? :?
Последна промяна от sl321 на 07 фев 2012 23:25, променено общо 3 пъти.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 07 фев 2012 23:18

sl321 написа:Ако говорим за съдийски грешки в мачовете между Барселона и Валенсия ,все пак трябва да споменем че в мача за първенството съдията имаше основание да отсъди дузпа на Валенсия за игра с ръка на Пуйол в наказателното поле.Освен това в случаите в които бяха дадени жълти картони на футболисти на Валенсия за нарушения,просто нямаше нарушения,да не говорим за това че се дава жълт картон :roll: .За мен съдията грешеше повече в ущърб на Валенсия а не на Барселона!
Но ако се има предвид че в една ситуация съдията ако искаше можеше да даде дузпа и за Барслона ( не казвам че е трябвало,а просто съдията ако подпираше Барселона щеше да даде) мисля че от към съдия, мача е 50:50.От към игра също!
ФАКТ:Съдията не подпря Барселона.
ИЗВОД:За феновете на Барселона ако съдията не ги подпре,значи са жестоко порязани.

Еее,виж вече в мача за купата Барселона бяха жестоко порязани за това че съдията не изгони в 18 мин :shock: :shock: ,Пинто. :geek: :geek:

Точно това казвам. Аз не бих дал дузпата за игра с ръка на Пуйол, но съответно след това още по-малко ще дам още по-съмнително положение срещу домакински отбор в заключителните минути. Да, "Валенсия" не галеше противника с перце и в 1-2 ситуации съдията се пресили с картоните, но като цяло мисля, че тогава нямаше реверанси към нито една от двете страни, а и мачът бе труден за ръководене. Дано и утре да няма!!

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 07 фев 2012 23:59

2:1
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 08 фев 2012 00:48

Виждам, че Лос че и Мегън са вилняли тук. Лос че, признал съм те по отношение на анализа и късия разказ. Малко са хората във форума с такова тъничко чувство за хумор. Да не си работил за в-к "Стършел" (сериозно) А за Мегъна каквото и да кажа, ще е малко. Хората си палят клечките около него, само като кажат "Барса". Евала. Понякога изглежда малко краен, но не може всички д аса уравновесени - животът нямаше да еволюира.:) :) :) :) По-спокойно, хора. Барса и Валенсия винаги са правили невероятни мачове помежду си. Радвайте се на играта и стискайте палци за любимците.

Да и аз исках да изгонят Пинто и сега да ме питаш пак щах да кажа, че Пинто трябваше да бъде изгонен. Сугурно щяхме да паднем с 2-1 или 3-1, но на Ноу Камп ще играят Иниеста, Валдес, Алексис, евентуално Бускетс. Пределно мотивирани (а каква по добра мотивация от това да сме паднали предния мач) мисля,че прилепите една ли щяха да издържат. Жозе със звездния Интер успя на косъм (с "ръката" на Туре), но игра супер дефанзивно. А Валенсия този футбол не го умее. Така, че пак лично моето мнение (да може и да изглежда налудничаво), но съдията ни направи мечешка услуга. Сега сме с комфортен резултат в мача на Местая и пак ще играем ганкиното на кампа. Точно преди две седмици се разминахме, така, че ако футболистите ни са решили, че са си свършили работата, стомната може и да се счупи.
Дано се получи страхотен мач. Прогноза 1-1 и след продължения 2-1.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

elektrokobe
Контакти:

Мнениеот elektrokobe » 08 фев 2012 05:04

По повод коментара на фена на Валенсия бих му препоръчал да гледа този клип [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z0KCt6xGq-8[/youtube] ,в който МЕССИята показва на неговите ангелчета какво ще им се случи на Камп ноу ;)

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 08 фев 2012 09:16

Темата за мача с Осасуна ще я правя аз :twisted:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”