Така и смятах да направя, но в такъв случай трябваше аз да мия чиниите и да сготвя. Предпочетох да се скатая навън, ама и там дърво...
Между другото вчера готвих грах по калпазански , много вкусен се оказа
Владо, надявам се си сложил мръвка вътре, че иначе с този гол грах

Що се касае за студа, жените и нас. На тях винаги им е по- комфортно отколкото на нас, ама не искат да си го признаят.
ПС: Днес и на мен ми "спече" нафтата. При мен обаче тя е "миксирана" с вода, защото ми святкаше индикацията за наличието и, ама не обръщах внимание. От вода не се плаша, защото тя е част от служебната ми заинтересованост, но до...тази сутрин. Греда момчета. На - 11 гр. и със силен вятър мечта за всеки платноход, при здрав и нов акумулатор, колата ми направи краткото и отчетливо бръъъъм, след, което почти запали, но умря внезапно и повече от категорично. Добре, че не беше напуснала паркинга си, защото лобното и място щеше да бъда по средата на лъскавия, като цев на пушка асфалт, а тя щеше да се превърне в препятствие за упоритите рейсъри в борбата им с физичните закони да накарат сухоземни ламарини на 4 колела да напуснат естествената си сухопътна среда заменяйки я с въздушната такава. За сега опитите им са безуспешни почти толкова, колкото и аз да запаля колата си с "нещото" между парафин, скреж и някакъв непознат за химията остатъчен петролен продукт. Но за 2.67 лв. на литър - толкоЗ. Ако искам по-Убаво да съм се родил нейде на северозапад от Дунава, а не да мрънкам тук...Край ( както Тошко казва).