manutd legeng написа:Кени ги беше надървил с по една линийка(зоб) и ми се струва,че сюнгерът ще е изцеден
Ха-ха,каква линийка,какъв зоб
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
manutd legeng написа:Кени ги беше надървил с по една линийка(зоб) и ми се струва,че сюнгерът ще е изцеден
Роналдо9Големец написа:Добре де,Суарес изрита в корема случайно противников играч.На всеки може да се случи,не вярвам да го е искал.Изкарвате го все едно е някакъв ужасен рецивидист маниак.manutd legeng написа:Кени ги беше надървил с по една линийка(зоб) и ми се струва,че сюнгерът ще е изцеден
Ха-ха,каква линийка,какъв зобАйде да си имаме уважението,приятелю,и да не обиждаме играчите на противниковия отбор на "сюнгери" и на "4 овена".Всичко ще се види след три дена,когато ще играят същите "дървари",които играха и на 28-ми януари.
t0bl3ro_bg написа:Завършим ли Х или Загуба, а Сити си вземе мачът 90 процента от шанса за титлата ще си отиде, макар, че всичко се случва в тази лига.
DerrickRose написа:Ливърпул са ужасно слаб отбор,ако Юнайтед не ги бие по-добре да не стават шампиони
2:0

messi7 написа:DerrickRose написа:Ливърпул са ужасно слаб отбор,ако Юнайтед не ги бие по-добре да не стават шампиони
А, вие сте ужасно силен отбор, нали?! Въобще не сте цъфнали и вързали, без дузпа не виждам как ще ни биете! Защитата ни е бетон![]()
[/center]messi7 написа:DerrickRose написа:Ливърпул са ужасно слаб отбор,ако Юнайтед не ги бие по-добре да не стават шампиони
А, вие сте ужасно силен отбор, нали?! Въобще не сте цъфнали и вързали, без дузпа не виждам как ще ни биете! Защитата ни е бетон![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта