Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Контрола:БОТЕВ-Корона 7.2.2012 17:30

Мнениеот T&T » 06 фев 2012 22:07

botevist82 написа:Малко извън темата,извинявам се че пиша,но сърце не ми дава,комплекса където са отседнали канарите, http://www.hobyto.com/post/1366/mardan- ... l-v-evropa http://www.mardanpalace.com/site.html#/en сега вече ще има масови инфаркти,майко мила :)

Не сме отседнали там, а в Мардан палас спорт - това е хотелът към спортния комплекс Мардан палас на чиито игрища тренираме. В комплекса освен много добри условия за подготовка и възстановяване - няколко игрища, фитнес, басейн, спа център и т.н. има и хотелска част, която не е толкова луксозна като тази на най-скъпия хотел в Анталия -Мардан Палас, но е на нивото на Новотел Пловдив например. Тук можеш да разгледаш стаите и спортно-възстановителния център http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=86773
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
batistuta25
Контакти:

Мнениеот batistuta25 » 07 фев 2012 19:56

Мачът е завършил 1:1 с гол на Неделев с гол в последната минута от фаул.На пръв поглед резултата изглежда добре ,но сме играли с на Корона 2-я отбор(тъй като по рано те са имали друга контрола срещу Студенец (Румъния) и бият с 3:0 и срещу Ботев са играли резервите и тези които не са взели участие в първия мач) което не е чак толкова добре,но все пак първа контрола и не падаме което е добре :)
Любовта на хората прави един отбор голям!!!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 фев 2012 20:05

batistuta25 написа:Мачът е завършил 1:1 с гол на Неделев с гол в последната минута от фаул.На пръв поглед резултата изглежда добре ,но сме играли с на Корона 2-я отбор(тъй като по рано те са имали друга контрола срещу Студенец (Румъния) и бият с 3:0 и срещу Ботев са играли резервите и тези които не са взели участие в първия мач) което не е чак толкова добре,но все пак първа контрола и не падаме което е добре :)

Направо ме съкруши - играли сме с втория отбор на Корона и сме завършили наравно. Време е да се поискат оставките на треньорите и Управителния съвет, както и на Марин Бакалов и Костадин Костадинов, а защо не и на финансовия директор Иван Йотков. Ако това не помогне и следващата контрола не победим поне с 3-0, то и Цветан Василев да си ходи.

Току що се чух с момчетата в Анталия - мача е преминал при определено наше превъзходство, но сме пропуснали няколко чисти положения, най-фрапантното от което е на Петьо Атанасов, който след като е излъгал вратаря не е успял да вкара от малкия пенал. Голът на Корона е на Армандо, който е изпуснал една топка при центриране и са му я откраднали и отбелязали. Радуканов е бил много доволен от играта и е похвалил момчетата, което според мен е най-важното.
Последна промяна от T&T на 07 фев 2012 20:18, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
batistuta25
Контакти:

Мнениеот batistuta25 » 07 фев 2012 20:15

T&T написа:
batistuta25 написа:Мачът е завършил 1:1 с гол на Неделев с гол в последната минута от фаул.На пръв поглед резултата изглежда добре ,но сме играли с на Корона 2-я отбор(тъй като по рано те са имали друга контрола срещу Студенец (Румъния) и бият с 3:0 и срещу Ботев са играли резервите и тези които не са взели участие в първия мач) което не е чак толкова добре,но все пак първа контрола и не падаме което е добре :)

Направо ме съкруши - играли сме с втория отбор на Корона и сме завършили наравно. Време е да се поискат оставките на треньорите и Управителния съвет, както и на Марин Бакалов и Костадин Костадинов, а защо не и на финансовия директор Иван Йотков. Ако това не помогне и следващата контрола не победим поне с 3-0, то и Цветан Василев да си ходи.

Нещо много бързо нападаш,просто исках да поясна с кой сме играли и в крайна сметка казах, че е добър резултата четете преди да се опитвате да създавате само интриги. :evil:
Любовта на хората прави един отбор голям!!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 фев 2012 22:19

T&T написа:

Не разбрах само как, констатацията че сме играли с втория отбор на Корона те накара да го кразбереш като критики към някой. Дайте малко по спокойно. Ако наиситна е бил; втория отбор няма какво да се радваме на този хикс. Не мисля че едни резерви от Полша с по класни с нашите тимове от А група.
ИзображениеИзображение

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 07 фев 2012 22:51

Корона са играли с 4 титуляри

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 07 фев 2012 23:40

Само за сведение Корона срещу румънците по-рано започват с 5-има титуляри от последния им шампионатен мач в полското първенство . Значи излиза , че и с тях са играли с втория си отбор, така ли? :) И кво значи играли с втория състав? Там е отишъл на подготовка отбор с група от 24-25 човека също като нас. Треньорът им е искал да изиграят два мача за деня, за да може всеки от тях да изиграе цял мач с пълни 90-мин и да си избистри титулярния състав занапред. 11 от цялата група са играли в първия мач срещу румънците (бият 3:0)с една единствена смяна на полувремето, тъй като играч им се контузва). Другата половина от групата излизат срещу нас. Ние също сме 24-25 човека на подготовката. Срещу тях излизаме 11 човека, от които почваме с 5 титуляра от последния ни мач с Черноморец за купата ! Какво значи втория отбор на Корона пак ще попитам??? По твоята логика и ние излизаме с втория отбор тогава! Айде малко по-сериозно!
Последна промяна от Rooster1912 на 07 фев 2012 23:47, променено общо 1 път.

naka_g
Контакти:

Мнениеот naka_g » 07 фев 2012 23:45

Баси аз ли съм луд, или съм много прост и не разбирам.
На лудогорец не им дадоха да играят 2 мача международни (макар и приятелски) в един ден по правилници на Уефа, на тия Корона как са им дали?

Ако нещо аз съм се объркал, се извинявам.

Parmalat

Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Мнениеот Parmalat » 07 фев 2012 23:48

22-годишният Александър Петров ще изкара едноседмични проби в "Ботев" Пловдив, съобщи официалният сайт на "жълто-черните". Младият руснак пристигна в базата на тима непосредствено преди контролата с "Корона" и дори изгледа мача от трибуните. Веднага след нея той направи и първата си тренировка, заедно с футболистите, които играха по-малко или въобще не се появиха на терена срещу поляците.
Саша Петров е юноша на "Зенит", като има три сезона в дублиращия тим на руския гранд, с който печели и шампионската титла на страната. През последния сезон е играл в отбора на "Химки" във второто ниво на руския футбол. Може да играе и на двата фланга, като Милен Радуканов се надява с привличането му да засили конкуренцията по крилата в отбора.

http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... 72511.html

Има мачове за младежкия национален отбор на Русия до 19 и 20 години момчето играе дясно крило.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 08 фев 2012 00:21

naka_g написа:Баси аз ли съм луд, или съм много прост и не разбирам.
На лудогорец не им дадоха да играят 2 мача международни (макар и приятелски) в един ден по правилници на Уефа, на тия Корона как са им дали?

Ако нещо аз съм се объркал, се извинявам.

Първият мач може да се е водил като двустранна игра, защото изобщо не беше отразен в никакви сайтове за livescore и т.н. Дори беше под въпрос, но се състоя в последния момент, така че съм склонен да вярвам, че е било двустранна игра между двата отбора.

Върни се в “Архив”