Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот milen.hristov » 07 фев 2012 21:36

wilge написа:Ето го и сенегалеца:
Lamine Diarra
Изображение
Lamine Diarra
Geburtsdatum: 20.12.1983
Geburtsort: Bignona
Größe: 1,75
Nationalität: Senegal
Position: Sturm - Mittelstürmer
Fuß: rechts
Marktwert: 600.000 €
Дали е здрав?
Този пък е малиии...ец. Дали е по- бърз от тролейте? Надявам се да не чупи глави на съиграчи.
Souleymane Diamoutene
Изображение
Date of birth: 30.01.1983
Place of birth: Sikasso
Height: 1,84
Nationality: Mali
Position: Defence - Centre Back
Foot: right
Market value: 250.000 €
Contract until: 30.06.2012
Някой има ли инфо кой ги е харесал- треньорът или шефовете му?

Разбира се,че шефовете, Ники каза,че не харесва такива нападатели. Гонзо поне напдатели омее да превлича, за мен Арс не беше толкова зле просто му трябваше конкуренция , та дори и тя да се казваше Иса

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 фев 2012 21:38

BadBoy написа:blue avalanche, ти от кога си станал адвокат на пишещите във форума, че явно съм пропуснал този момент?
blue avalanche написа:Чакам отговор на въпроса кой отбор в света е в топ форма от първия до последния кръг в шампионат по твой избор.

Още тогава ти отговорих, но явно четеш само това което ти отърва.

Пиша единствено от свое име.За разлика от теб,не се изживявам като "последна инстанция" за истините във футбола.
ПП.Името на отбора сигурно съм го пропуснал.Да не си го написал с малка буква?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 фев 2012 21:39

milen.hristov написа:
Donald Duck написа:
Nuke написа:Погледнато реално, на нас ни трябва един сериозен реализатор, за да имаме шансове за титла. Дори да допускаме голове, ако успяваме да вкарваме повечко, всичко ще се подреди.

Да, и аз съм на същото мнение.Първо ни трябва централен нападател.Дори и да ни отбелязват гол или голове , ние трябва да сме поне с един повече от противника.Затова е добре да имаме голаджия.В един от вестниците, пише за днес, че се очаква голям трансфер.Ще видим дали ще познаят.

Нали и аз се опитвам да обясня тов, че ни трябва голаджия, играч дето се вика отполвим положение да вкара два гола, не някакъв си лек нападател, при това един на брой

Много трудно можем да намерим нападател, който да е толкова резултатен и с желание да се включи в синята организация. На този етап това си е направо утопия.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 фев 2012 21:40

tevez написа:Левски пробва втори Али, новият идва от Ланс

Атакуващият Али-Азуз Матлути трябва да пристигне тази вечер в лагера на Левски, научи Гонг. Играчът, който за последно се е състезавал в Ланс ще бъде пробван от Николай Костов в следващите дни.

Това е последният опит на „сините“ да вземат футболист чрез проби, като до този момент отпратиха трима бразилци и недоразумението Мохамед Али.

Али Матлути е юноша на Безансон, като играе в първия състав на отбора през сезон 2004/2005. През следващите шест години е собственост на Страсбург, но играе и за първия и за втория тим, а освен това е преотстъпван през това време и на отборите на Шатору, Расинг Ферол и Арл Авиньон.

През лятото на миналата година Матлути преминава в отбора на Ланс от Лига 2.

24-годишният нападател е с тунизийски корени, но има френски паспорт.

Залагайте за колко дни ще бъде отпратен..

Следващата контрола ако въобще го пуснат и да играе в нея :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 фев 2012 21:43

ralka_levskarka написа:Еха тука играчи ала бала, договора с руската банка бил на бюрото на Батков големи новини 8-)
Едно не ми е ясно .. продължава ли уЖ да преговарят за Диара, а тоя идва на проби (( или този или онзи ще е ))
Диара нападател, тоя също .. хмм

Ралка, имаме нужда от повече нападтели, ако единият се контузи ли го накажат какво правим.
Колкото до Тошко него и ГИ си ги знаем те са като добрият вълк ЛУпи, дай им само да лъжат

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 фев 2012 21:49

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Нали и аз се опитвам да обясня тов, че ни трябва голаджия, играч дето се вика отполвим положение да вкара два гола, не някакъв си лек нападател, при това един на брой

И,ако може,този голаджия,дето от половин положение вкарва два гола да е без трансферна сума,да играе без пари и да има 3 титли с Барса и две с Ман Юн,нали?
А,щях да забравя-да гори от желание да играе по ливадите на най-смешната лига в Европа...

Хайде бе в целият свят няма е един (не че е достаъчен) за Левски, по-скоро няма кой да го намери или пък едни мениджъри се опитват да прецакат други. Левски трябва да спре да работи с разни менидърчета, а да си наеме скаути, дано Иво Тонев от лятото да изпълни обещанието си, сега например може да бъде назначен Топузаков

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 фев 2012 21:55

Кристовао Рамос пристигнали :oops:
Последна промяна от mikata на 07 фев 2012 22:34, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 фев 2012 22:07

blue avalanche написа:Пиша единствено от свое име.За разлика от теб,не се изживявам като "последна инстанция" за истините във футбола.
ПП.Името на отбора сигурно съм го пропуснал.Да не си го написал с малка буква?

Дообре.. levski/viewtopic.php?p=2953677#p2953677 , че и късопаметен.

Да си чувал, че съществуват правописни грешки, пък и виждам имаш неустоимо желание да станеш модератор и лично аз ще те предложа за такъв, за да не се изживяваш в тази роля, тъй като е забранено, капиш?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 фев 2012 22:20

blue avalanche написа:
ralka_levskarka написа:Еха тука играчи ала бала, договора с руската банка бил на бюрото на Батков големи новини 8-)
Едно не ми е ясно .. продължава ли уЖ да преговарят за Диара, а тоя идва на проби (( или този или онзи ще е ))
Диара нападател, тоя също .. хмм

"Не слагай всички яйца в една кошница"
казват англичаните
"Колкото повече,толкова повече"
казва Мечо Пух

е в смисъл такъв малко ме съмнява да ги вземат И двамата, а пък дано стане няма лошо : )
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 фев 2012 23:47

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви пред Sportal.bg, че е твърде вероятно до няколко дни сините да привлекат играча на Партизан Ламин Диара. "Днес или утре очакваме неговия мениджър да дойде тук. Двата клуба са постигнали договорка. Остава да се разберем с Диара. Имаме два варианта и за централен защитник. Става въпрос за футболисти, които в момента играят официални мачове и нямат нужда от подготовка. Единственият проблем може да е сработването", обяви Гонзо.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”