Голям бой между фенове на Левски и ЦСКА във Варна

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Голям бой между фенове на Левски и ЦСКА във Варна

Мнениеот boys85 » 07 фев 2012 15:53

cska_90 написа:Ти изби рибата- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
От 4те агитки-Левски, ЦСКА,Спартак и ЧМ-вашта ще ме извиняваш ама е най-смешна!Това ще ти го потвърди всеки малко по-запознат! ;)

По-запознатият някога стъпвал ли си във Варна, че даваш компетентното си мнение? Не знам коя агитка била смешна, но такива форумни анализатори като теб със сигурност са...

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 07 фев 2012 15:53

Хахаха аз пък искам да поздравя момчетата от Варна, за тва! Щото ако няколко човека от Ултра Варна не са отишли при шефа на заведението, който ми е добър приятел и е на всякъде с отбора и ако не му бяха казали:" Събирай пасмината и излизайте отвън", този бой нямаше да се състои. Както се казва: щом си го търсиш, ше си го получиш.И тък като само ги плюете, ето днес момчетата от Варна какво направиха.Обелязване 112 години от кончината на Капитан Петко Войвода
в г.Варна
Изображение
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

mad-hool
Контакти:

Мнениеот mad-hool » 07 фев 2012 18:45

Според мен бой не е имало-даите снимки или клип.Никой не се е сетил да снима.Даже и случайни минувачи!!!???

Потребителски аватар
кроманьонеца
Контакти:

Мнениеот кроманьонеца » 07 фев 2012 19:23

mad-hool написа:Според мен бой не е имало-даите снимки или клип.Никой не се е сетил да снима.Даже и случайни минувачи!!!???

Ти като щраусите. Нямало бой... я влез в час и не се излагай.

Върни се в “Футбол - България”