Време е за оставки!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Време е за оставки!
Винаги ме е удивлявало как като се обърне колата и изкачат 1000 умници които намират решения! Трябвало да се прави това онова не знам си какво... Ама не не се прави и то от години ( а най - вероятно и никога) ! Хората си заминаха ! АКО след бедствие работа не върши! Утре е ден на траур ! Бог да ги прости хората ! Оставки лесно се събират но и те хората няма да върнат!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Levskar_90 написа:Боже боже какво е построила любимата ти Тиква бе ? Само краде ! Една магистрала я прави 100 години, и от нея ще вземе милиони под масата, защото я строи за повече пари отколкото е и ще има парички под масата. Тая зала със 100-те кусура беше почната преди Тиквата да дойде на власт. Кво друго е построил тиквоча - освен да краде и да ръси простотии. По - времето на социализма също се е крало, но много по - малко от сегашните ''демократи''. За разлика от тях обаче тогава се е строило и държавата се е грижела поне малко за народа си.
Ще ми отговориш ли ? Или ще философстваш ? По време на комунизма изобщо не се е крало нееееееее

В този трагичен случай вината за жертвите е на кметовете по места,а за състоянието на съоръженията - колективна безотговорност .............
child in time написа:Винаги ме е удивлявало как като се обърне колата и изкачат 1000 умници които намират решения! Трябвало да се прави това онова не знам си какво... Ама не не се прави и то от години ( а най - вероятно и никога) ! Хората си заминаха ! АКО след бедствие работа не върши! Утре е ден на траур ! Бог да ги прости хората ! Оставки лесно се събират но и те хората няма да върнат!
В белите държави думата морал и отговорност значат нещо.И за разлика от тук не се прехвърля вина докато мине време и отшуми,а следват оставки.Ето това е политическата отговорност.Защото тук всяка седмица има по нещо и след малко медиен и повече форумен шум се забравя.
Levskar_90 написа:Боже боже какво е построила любимата ти Тиква бе ? Само краде ! Една магистрала я прави 100 години, и от нея ще вземе милиони под масата, защото я строи за повече пари отколкото е и ще има парички под масата. Тая зала със 100-те кусура беше почната преди Тиквата да дойде на власт. Кво друго е построил тиквоча - освен да краде и да ръси простотии. По - времето на социализма също се е крало, но много по - малко от сегашните ''демократи''. За разлика от тях обаче тогава се е строило и държавата се е грижела поне малко за народа си.
Като ще говорим за кражба, що не вземеш да споменеш и тия тикви преди Борисов, които крадоха с гъза си чак и ближеха меда и от пръстите на краката си. Смешен ставаш с еднопосочното си мислене и виждайки само това, което е пред носа ти. Как пък дойде Борисов и за 2г. окраде всичко?

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
- Контакти:
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. В Япония, хората преживяха земетресение, цунами и ядрена криза и почват да си стъпват (ако вече не са го направили) на краката, а тук падне малко сняг и ... всеки вижда какво става. Жалкото е, че въпросните бедствия са предвидими и ПРЕДОТВРАТИМИ! И ако всеки си гледаше работата както трябва, а не през пръсти, сега нямаше да се говори за бедствие, за смъртта на еди колко си човека (да почиват в мир)...
- child in time
- Контакти:
hetfield написа:child in time написа:Винаги ме е удивлявало как като се обърне колата и изкачат 1000 умници които намират решения! Трябвало да се прави това онова не знам си какво... Ама не не се прави и то от години ( а най - вероятно и никога) ! Хората си заминаха ! АКО след бедствие работа не върши! Утре е ден на траур ! Бог да ги прости хората ! Оставки лесно се събират но и те хората няма да върнат!
В белите държави думата морал и отговорност значат нещо.И за разлика от тук не се прехвърля вина докато мине време и отшуми,а следват оставки.Ето това е политическата отговорност.Защото тук всяка седмица има по нещо и след малко медиен и повече форумен шум се забравя.
Прав си на сред бедствието трябва да се хвърлят оставки , те връщат хората от ония свят и спират стихиите!
За морала си има и време и място ! След като някой не си е свършил работата да си ходи! НО само след като тоя ужас свърши! На сред хаоса , хаос не е нужен!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Levskar_90
russia написа:Levskar_90 написа:Боже боже какво е построила любимата ти Тиква бе ? Само краде ! Една магистрала я прави 100 години, и от нея ще вземе милиони под масата, защото я строи за повече пари отколкото е и ще има парички под масата. Тая зала със 100-те кусура беше почната преди Тиквата да дойде на власт. Кво друго е построил тиквоча - освен да краде и да ръси простотии. По - времето на социализма също се е крало, но много по - малко от сегашните ''демократи''. За разлика от тях обаче тогава се е строило и държавата се е грижела поне малко за народа си.
Като ще говорим за кражба, що не вземеш да споменеш и тия тикви преди Борисов, които крадоха с гъза си чак и ближеха меда и от пръстите на краката си. Смешен ставаш с еднопосочното си мислене и виждайки само това, което е пред носа ти. Как пък дойде Борисов и за 2г. окраде всичко?Наистина ще се разплача от смях!
Къде съм казал че другите нe са крали ? Но под шапката на ГЕРБ страната ни се намира в най - лошия си период от прехода - ФАКТ ! Не съм фен на нито една партия, ако това намекваш. Просто казвам че по - времето на социализма живота е бил по - добър.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Levskar_90 написа:Преди 1989-а такива неща не се случваха, сега и по зле ще става като слугуваме на американците
Егати срама - левскар и комунист ....
[center]1914[/center]
hrclspr12 написа:Случилото се вчера в Харманли, смъртта на известния актьор Ангел Георгиев - Ачо са последните фрагменти от една картина, доказваща ежедневно колко жалка система е демокрацията.
ГЕРБ са от новото поколение управляващи, спадащи към неофашистите. Време е парламентът да се саморазпусне!
Не може четири часа да чака Ангел Георгиев, да е онкоболен, да бере душа и да не идва линейката заради лошите атмосферни условия. По времето на социализма това щеше да доведе до най - строги наказания по партийна линия на провинилите се.
Ходи се лекувай бе !