ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
http://www.football-livescore.co.uk/mch946e0a8a/cherno-more-varna-jagiellonia-livestream
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Този линк със Картина ли ще е
(мерси за линка)
само резултата маи
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
http://www.futbol24.com/Live/ И тук също го има лайв 

http://www.jagiellonia.pl/aktualnosci.php?a=10276
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
W drugim z zaplanowanych na dzisiaj sparingów Jagiellonia zmierzy się w Side z 8. zespołem bułgarskiej ekstraklasy - Czerno More Warna. Początek meczu o godz. 14:30 czasu polskiego.
1` - spotkanie rozpoczyna się z kilkunastominutowym opóźnieniem. Zaczynają Frankowski z Rasiakiem.
1` - Żółt-Czerwoni obejmują szybko prowadzenie. Rasiak zablokował jednego z Bułgarów, do piłki do chodzi Dzalamidze, zagrywa do Frankowskiego, który z najbliższej odległości pokonuje Dencheva.
Side, 07.04.2012r.
Jagiellonia Białystok - Czerno More Warna -:-
1:0 - Frankowski 1`
Jagiellonia: Sandomierski - Gigauri, Cionek, Porębski, Nowotka - Kupisz, Dzalamidze, Tymiński, Makuszewski - Frankowski, Rasiak.
Czerno More: Denchev - A. Alexandrov, S. Alexandrov, Kolev, Andreev - Iliev, Simeonov, Fernandez, Bozhilov - Atanasov, Hermes Palomino.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Черно море – Ягелония
Черно море 0:1 Ягелония
/0:1 /4 мин. 0:1 за Янгелония след греша в отбраната на Черно море
Срещата започна с 10 мин. закъснение
Черно море 0:1 Ягелония
/0:1 /4 мин. 0:1 за Янгелония след греша в отбраната на Черно море
Срещата започна с 10 мин. закъснение
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
13` - groźna akcja rywali prawą strona boiska zakończona strzałem z 14 metrów Ilieva. Broni Sandomierski.
17` - po raz kolejny zaatakowali Bułgarzy, tym razem prawą stroną. Hermes zagrywa przed pole karne do Ilieva, a kapitan Czerno Mora uderza przepieknie w prawy dolny róg bramki Sandomierskiego, ten jednak ponownie popisuje się dobrą interwencją.
17` - po raz kolejny zaatakowali Bułgarzy, tym razem prawą stroną. Hermes zagrywa przed pole karne do Ilieva, a kapitan Czerno Mora uderza przepieknie w prawy dolny róg bramki Sandomierskiego, ten jednak ponownie popisuje się dobrą interwencją.
Jagiellonia Białystok - Czerno More Warna -:-
2:0 - Rasiak 22'
3:0 - Kupisz 23'
22' - po faulu na Kupiszu, sam poszkodowany podszedł do piłki ustawionej na 28. metrze i dośrodkował w pole karne. Tam najwyżej wyskoczył Rasiak i strzałem głową pokonał bułgarskiego bramkarza
23' - szybka kontra naszego zespołu, Rasiak z lewego skrzydła dograł piłkę w pole karne, a w nim do piłki doszedł Kupisz i strzałem pod poprzeczkę nie daje szans bramkarzowi
2:0 - Rasiak 22'
3:0 - Kupisz 23'
22' - po faulu na Kupiszu, sam poszkodowany podszedł do piłki ustawionej na 28. metrze i dośrodkował w pole karne. Tam najwyżej wyskoczył Rasiak i strzałem głową pokonał bułgarskiego bramkarza
23' - szybka kontra naszego zespołu, Rasiak z lewego skrzydła dograł piłkę w pole karne, a w nim do piłki doszedł Kupisz i strzałem pod poprzeczkę nie daje szans bramkarzowi
След 3-0 за поляците (за 23 минути игра) напускам форума възмутен
.