Ливърпул - Тотнъм Хотспър, 06.02.2012, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Ливърпул - Тотнъм Хотспър, 06.02.2012, 22:00 ч.

Мнениеот LFC1892 » 07 фев 2012 00:28

blue avalanche написа:
Karsa Orlong написа:
blue avalanche написа:Някой още ли смята бездарника Спиъринг за "детето-чудо"?

Пасовете му не бяха на ниво, но неговата позиция е дефанзивен халф и като такъв ролята му е да обезличи плеймейкъра на противника. Е, на Модрич днес му бе писано отсъствие.

Като дефанзивен халф,да не би докторът да му е забранил да подава точно?"Деф.халф" извинение за бездарни пасове ли е?

Със Спиро зле, без Спиро - още по-зле.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 07 фев 2012 00:29

Дървеноста на Ливърпул се прояви за пореден мач. :oops:

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 07 фев 2012 00:30

Каквото било - било. Отмина още един кръг, още един от прословутите 4 тежки гостувания на Тотнъм и най-важното е, че дистанцията от Челси и Ливърпул е запазена.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 07 фев 2012 00:45

Нападението ни бие всички вратари вече по чисти мрежи

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 07 фев 2012 01:27

Никога, абсолютно никога не съм бил толкова вбесен от темерутското поведение на треньора ни. Дори Улие, този непоправим нещастник, не ме е изкарвал толкова от нерви. Разбирам, прецакал си се с 35 млн., всички го виждаме, но защо е нужно да ни преебаваш целия сезон, за да докажеш, че това мръсно копеле струва нещо. Нищо не струва - боклук, отпадък. Анди Керъл - проклет да си, копеле мръсно!

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 07 фев 2012 08:48

Искаше ми се да започна с "Честита победа на всички фенове...", ама няма да е за този мач, може би след мача в събота ;)
За разлика от повечето писали тук, на мен ми хареса как играха нашите момчета (само за Керъл оставам с "NO COMMENT"), естествено можеше и по-добре да се справят. Просто наистина пресираха рано и задържаха добре топката през по-голямата част от мача, но не се опитваха да създават голови положения, ами играха на "принципа на проблясъците" и ако стане,..... стане! Този път не се получи.
Тотнъм добре стоеше на терена и често убиваше ритъма, когато публиката и играчите на Ливърпул се понасяха като едно цяло в атака, с къси и бързи пасове. Мисля си, че те бяха дошли за равен и ако се получи нещо повече (проблясък? нещо като излизането на Бейл сам срещу Рейна 8-) ), още по-добре.

Като цяло може повече да заслужавахме победата, но няма за какво да съжаляваме.
LIVERPOOL RULZZ

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 07 фев 2012 09:51

За мен Ливърпул върви нагоре!!!Един нападател, вместо нашия пън Керъл,едно крило вместо Даунинг и сме пушка!!! ;)

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 07 фев 2012 11:04

За мен проблема е че липсва каквато и да е идея в играчите ни в центъра,освен Джерард,никой друг не притежава тази креативност,какво прави Адам,дава един дълъг диагонален пас към крилото и каквото стане,няма ги пробивите,няма ги тези остри пасове по земя които да минават зад защитата,видяхте ли какво стана в края на мача и прекрасния пас към Бейл,ето такива пасове ни липсват.И още едно нещо,единственият човек в отбора който може да надиграва добре 1в1 е Суарез и до някъде Белами,нито Каут,нито Даунинг могат да застанат лице в лице с някой защитник и да го преминат с някой добър финт,както прави Суарез.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 07 фев 2012 11:15

skyline написа:За мен проблема е че липсва каквато и да е идея в играчите ни в центъра,освен Джерард,никой друг не притежава тази креативност,какво прави Адам,дава един дълъг диагонален пас към крилото и каквото стане,няма ги пробивите,няма ги тези остри пасове по земя които да минават зад защитата,видяхте ли какво стана в края на мача и прекрасния пас към Бейл,ето такива пасове ни липсват.И още едно нещо,единственият човек в отбора който може да надиграва добре 1в1 е Суарез и до някъде Белами,нито Каут,нито Даунинг могат да застанат лице в лице с някой защитник и да го преминат с някой добър финт,както прави Суарез.

+1 Джерард вчера ги съсипа, надявам се Адам е видял какво трябва да прави в по-голяма част от мачовете. Безсмислено е това бъхтене към фланговете. Имаше няколко случаи вчера, когато виждах Адам и Спиро да тръгват през центъра и си викам "а, това ще бъде една атака през центъра" и в същият момент хубавците ПАК мъчат Белами или Каут по крилата, а те не са типични такива. Адам има 60% от качествата на Джерард, сигурен съм в това, но просто трябва да спре да играе както в Блекпул и да се учи от Капитана, защото ако прави поне половината от това, което прави Джерард, ще бъде безценен партньор на Стиви в средата на терена. ;)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 07 фев 2012 12:52

Напълно съм съгласен с горните анализи. Чарли Адам не е достатъчно ефективен, но това е поправимо, защото има качества и при сериозна работа може да ги развие в правилна посока. Проблемът е друг. Признавам, че когато видях стартовия състав останах изненадан. Това беше именно състава, който исках и който бях посочил тук преди мача, но...с едно изключение. Керъл вместо Суарез. И това изключение беше решаващото. Вярно, че Суарез не се включи особено добре, но той просто трябваше да започне титуляр. Никога няма да приема този шотландски инат на Далглиш да налага дървото с плитката. Виждаш, че нищо не става от него, играе скандално, на моменти дори комично, ми смени го поне бе. Пуснал си го, пуснал, но направи смяна. Решението е само едно - закотвяне на пейката до края на сезона, продажба на каквато и да било цена и купуване на истински нападател.

Върни се в “Ливърпул”