Голям бой между фенове на Левски и ЦСКА във Варна

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Голям бой между фенове на Левски и ЦСКА във Варна

Мнениеот Yoda » 07 фев 2012 09:40

аз пък съм за естествения отбор ... нека да се бият , тъкмо ще намалее паплачта и без това от тях файда за българия никаква, само мачкат хляба и пълнят тоалетните :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 07 фев 2012 09:41

Вместо да се съюзим срещу циганите ние се бием между нас си нямам думи,а циганите бият българите...

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 07 фев 2012 09:50

Жоржиньо написа:Вместо да се съюзим срещу циганите ние се бием между нас си нямам думи,а циганите бият българите...

това исках и аз да кажа... стига с тая омраза сини ,червени , бели и т.н. ... държавата гние и е болна от страшен рак който иска да ни завладее...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 фев 2012 09:59

Хитлер умря, деца мои, ако сте пропуснали този факт. Толкова са тази тема. Относно боя, еми, нали се сещате, че интелигентни хора няма да са намесени там? Да се бият, за толкова им стига сивото вещество.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 07 фев 2012 10:10

Ами това е, просто сме майстори на разединението, с пълната подкрепа на власт и правителство разбира се. Омразата по между ни се насажда ежедневно и ежечасно. Ако не си футболен фен, ще разделиш в политиката сини и червени и отново ще има кой да мразиш, или пък си разделяш хората на русофили и американофили и ето ти отново "врагове", ако по някакъв начин не попадаш в гореизброените причини, ще си наумиш ,че си достатъчно, даже много умен, а събеседника ти е твъде тъп и прост и ето ти още една причина да има с кой да се "трепеш". Всички тези неща и в живота ни и тук във форума са ясно изразени, достатъчно е да се надникне и в спортните секции и в свободната зона за да видиш, че разделението и омразата са основен приоритет на огромен процент от участниците.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 фев 2012 10:30

BLUE CHAMPIONS написа:Ами това е, просто сме майстори на разединението, с пълната подкрепа на власт и правителство разбира се. Омразата по между ни се насажда ежедневно и ежечасно. Ако не си футболен фен, ще разделиш в политиката сини и червени и отново ще има кой да мразиш, или пък си разделяш хората на русофили и американофили и ето ти отново "врагове", ако по някакъв начин не попадаш в гореизброените причини, ще си наумиш ,че си достатъчно, даже много умен, а събеседника ти е твъде тъп и прост и ето ти още една причина да има с кой да се "трепеш". Всички тези неща и в живота ни и тук във форума са ясно изразени, достатъчно е да се надникне и в спортните секции и в свободната зона за да видиш, че разделението и омразата са основен приоритет на огромен процент от участниците.

:!: :!: :!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 фев 2012 10:48

Хората отдавна са го измислили и системата работи !!!
Нарушаваш обществения ред веднъж съдят те и ти лепват условна присъда с изпитателен срок
плюс обществено полезен труд които не е фиктивен а ходиш да чистиш паркове да режеш дървета
по улиците и толкова модните от вчера речни корита примерно,чистиш мини сметищата някъде из града или
покрайнините и т.н.т.
!!!
Втора проява влизаш в затвор с по-лек режим и през времето докато ти тече присъдата пак бачкаш
в полза на обществото !!!!

Това нещо в БГ не работи , дават ти условна присъда и общ. полезен труд но никой не следи
и не отговаря за това . Ако имаш връзки дори можеш да си вземеш свидетелство. за съдимост без
там да е опоменато че си осъждан . Тука всичко става по втория начин с връзки , познати , роднини !!!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 07 фев 2012 11:01

Без да чета коментарите , за да не ми попречи да си изкажа изцяло обективно мнение!
Гледаме да се правиме на мъже , не там където трябва!!!! Има едни над 200 депутата, където ни ебават за всяко едно нещо, за всеки един лев се бориме като грешни дяволи , събираме умраза и я изливаме върху не този който заслужава! Момчета и момичета, какво ви е объркано, толкова ме е яд че живея в 21-ви век и ценностите които ги е имало вече са отживелица!
Ботев,Левски, велики български Царе, съжалявам, че ви караме да се въртите в гроба , дано не виждате за какво иде реч!

igra4

Мнениеот igra4 » 07 фев 2012 11:06

Аз бях участник в мелето и информацията на медиите не е вярна. Лично аз строших главите на двама чорбара! На всеки трябва да е ясно че Варна е синя, а и боя беше заради това че група чорбета бяха нападнали преди няколко дена 2-ма наши, така че всичко се връща на тоя свят!
Ако те мразят, значи си личност!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 фев 2012 11:09

igra4 написа:Аз бях участник в мелето и информацията на медиите не е вярна. Лично аз строших главите на двама чорбара! На всеки трябва да е ясно че Варна е синя, а и боя беше заради това че група чорбета бяха нападнали преди няколко дена 2-ма наши, така че всичко се връща на тоя свят!

Евалата, мъжки! Сега п*шката порасна ли?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Футбол - България”