Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот Batkoto » 06 фев 2012 23:35

и кои са тези четиримата научени :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 фев 2012 23:52

Стартът на полусезона наближава, ето защо бих щриховал няколко основни момента по отношение маневрите на трансферния пазар:

1) Добър ход на целия щаб преди и по време на сагата със Зезиньо. Браво. Явно сме си научили урока след случая Карвальо, а и ръководството е успяло да прочете част от главата "Пиянството на един народ".
2) На този етап не се бърза с привличането на мургави латинкоси и африканци, само и само да има селекция за пред медии и фенове. Това говори за прагматизъм, а защо да не е и сигнал за затваряне хранилката на някои пишман мениджърчета и агентчета.
3) Малко критика по отношение на изказванията преди първия лагер и очакванията които бяха изложени пред феновете и медиите. Нищо. Дума дупка не прави. Дела са нужни, не приказки.
4) Опасения във връзка с бранителите. Дъстли е изключително стабилен, но малко се тревожа как ще се представи неаклиматизираният Пинто когато нагази в тресавищата на Тича. Грийн също е стабилен, умее да задържа хладнокръвно, знае как да разпределя топката след като я отнеме, повратлив е, но издиша когато се налага да пази персонално противник. В другата крайност - Милиев и Иванов. Не знам какво става с тия момчета, но определено Старокин и Башлиев нямат място в центъра на отбраната - Старокин не може да играе там, а Башлиев колкото и да се старае момчето, не се получава. Защитник ще се вземе - това е ясно. Опасенията ми идват от времето за аклиматизация, което неусетно отминава като любовта на руска туристка към бургаски гларус. За разлика от останалите звена, комуникацията и синхрона между бранителите е ключ към успехите на всеки стабилен дефанс. А този баланс се гради с много игри, с много тренировки и игри...не става за месец.
5) Изглежда, че нямаме и скаути, сякаш това звено в машината Левски е тотално отрязано. Време е да се вземат мерки и в тази посока.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 фев 2012 00:00

TristaNNN написа:Стартът на полусезона наближава, ето защо бих щриховал няколко основни момента по отношение маневрите на трансферния пазар:

1) Добър ход на целия щаб преди и по време на сагата със Зезиньо. Браво. Явно сме си научили урока след случая Карвальо, а и ръководството е успяло да прочете част от главата "Пиянството на един народ".
2) На този етап не се бърза с привличането на мургави латинкоси и африканци, само и само да има селекция за пред медии и фенове. Това говори за прагматизъм, а защо да не е и сигнал за затваряне хранилката на някои пишман мениджърчета и агентчета.
3) Малко критика по отношение на изказванията преди първия лагер и очакванията които бяха изложени пред феновете и медиите. Нищо. Дума дупка не прави. Дела са нужни, не приказки.
4) Опасения във връзка с бранителите. Дъстли е изключително стабилен, но малко се тревожа как ще се представи неаклиматизираният Пинто когато нагази в тресавищата на Тича. Грийн също е стабилен, умее да задържа хладнокръвно, знае как да разпределя топката след като я отнеме, повратлив е, но издиша когато се налага да пази персонално противник. В другата крайност - Милиев и Иванов. Не знам какво става с тия момчета, но определено Старокин и Башлиев нямат място в центъра на отбраната - Старокин не може да играе там, а Башлиев колкото и да се старае момчето, не се получава. Защитник ще се вземе - това е ясно. Опасенията ми идват от времето за аклиматизация, което неусетно отминава като любовта на руска туристка към бургаски гларус. За разлика от останалите звена, комуникацията и синхрона между бранителите е ключ към успехите на всеки стабилен дефанс. А този баланс се гради с много игри, с много тренировки и игри...не става за месец.
5) Изглежда, че нямаме и скаути, сякаш това звено в машината Левски е тотално отрязано. Време е да се вземат мерки и в тази посока.

Една -две корекции.
Добри ходове:
Освобождаването от присъствието на Огнянов,Балтанов и Видович."Възраждането" на Калво.
Пинто няма да нагази тресавището на Тича(поне тази пролет),защото сме домакини.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 фев 2012 00:05

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:Стартът на полусезона наближава, ето защо бих щриховал няколко основни момента по отношение маневрите на трансферния пазар:

Една -две корекции.
Добри ходове:
Освобождаването от присъствието на Огнянов,Балтанов и Видович.Да. Забравих спомена изходящите трансфери.

"Възраждането" на Калво. Технически не го броя за трансфер.Това влиза в категорията "добра работа" на треньорския щаб.

Пинто няма да нагази тресавището на Тича(поне тази пролет),защото сме домакини. Много добре знаеш, че го казах образно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 07 фев 2012 00:19

A не ви ли минава през ума че случая със Зезиньо е една голяма инсценировка... Защото вечния враг тръгнаха уж да взимат Диого и айде и ние голям трансфер. И после да прикрият уж не минал прегледи, нз си какво? Много ми намирисва. Знам че звучи малко конспиративно, ама просто... :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 07 фев 2012 00:26

messi7 написа:A не ви ли минава през ума че случая със Зезиньо е една голяма инсценировка... Защото вечния враг тръгнаха уж да взимат Диого и айде и ние голям трансфер. И после да прикрият уж не минал прегледи, нз си какво? Много ми намирисва. Знам че звучи малко конспиративно, ама просто... :roll:

Дори да ги е минал прегледите, за какво ти е като не е играл от Септември?
Изображение

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 07 фев 2012 09:16

messi7 написа:A не ви ли минава през ума че случая със Зезиньо е една голяма инсценировка... Защото вечния враг тръгнаха уж да взимат Диого и айде и ние голям трансфер. И после да прикрият уж не минал прегледи, нз си какво? Много ми намирисва. Знам че звучи малко конспиративно, ама просто... :roll:

Почти същото може и да е в обратния вариант,но докато се снимат,преглеждат,преговарят с големи звезди,Лудогорец и Литекс си направиха селекциите,имат си медийно спокойствие,финансов стабилитет и така.Очаквам и двата гранда да свалят формата си от есента :!:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 фев 2012 09:51

Погледнато реално, на нас ни трябва един сериозен реализатор, за да имаме шансове за титла. Дори да допускаме голове, ако успяваме да вкарваме повечко, всичко ще се подреди.

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 07 фев 2012 10:40

Батков иска да издържа един от най-големите клубове в България с жълти стотинки .. еми не става . Скаути-нямаме , пари-нямаме,защитник,опорен халф , нападател-нямаме.. интриги-колко искаш ... надеждата ми беше в Тонев да почне да си върши работата и да поясни на Батков , че във съвременният футбол не става само с искане трябва и даване :@:@:@

Потребителски аватар
Donald Duck
Контакти:

Мнениеот Donald Duck » 07 фев 2012 11:43

Nuke написа:Погледнато реално, на нас ни трябва един сериозен реализатор, за да имаме шансове за титла. Дори да допускаме голове, ако успяваме да вкарваме повечко, всичко ще се подреди.

Да, и аз съм на същото мнение.Първо ни трябва централен нападател.Дори и да ни отбелязват гол или голове , ние трябва да сме поне с един повече от противника.Затова е добре да имаме голаджия.В един от вестниците, пише за днес, че се очаква голям трансфер.Ще видим дали ще познаят.
Изображение

Върни се в “Архив”