Декларацията на ПОЗОРА!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Декларацията на ПОЗОРА!
http://www.vbox7.com/play:3424fbdaa3&start=0 Изгледайте целият клип и си направете изводи за нашите държавници въпросът ми към вас е докога ще ги търпим?Тази декларация е подигравка с нас и със зверски избитите Българи от турските варвари!
Re: Декларацията на ПОЗОРА!
Нямам претенции да съм изгледал цялото видео, но ако това е интерпретация на СКАТ...?!? Благодаря, че ме разбрахте!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Ти ъкъл имаш ли. Да ме караш да гледам 55 минути запис на телевизия СКАТ. Не благодаря, няма начин да си заслужава. Животът е кратък.
- levskarinvt
- Контакти:
Единият гледал ама недогледал и в крайна сметка нищо не видял!Другият даже не го и интересува!Някой може ли да ми каже накъде сме се запътили всъщност? 

- BLUE CHAMPIONS
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:http://www.vbox7.com/play:3424fbdaa3&start=0 Изгледайте целият клип и си направете изводи за нашите държавници въпросът ми към вас е докога ще ги търпим?Тази декларация е подигравка с нас и със зверски избитите Българи от турските варвари!
Който гледал, гледал! Докога ще ги търпим ли...ами едни румънци последните дни ни показаха, за пореден път, че са много по-достойни и търсещи си правата хора за разлика от нас. Ама то, ако се замисли човек, кой да излезе на протест?

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Странджата
- Контакти:
"Тази декларация е подигравка с нас и със зверски избитите Българи от турските варвари!"
Варвари сме били ние още от създаването на държавата ни, после не един се е опитал да ни очовечи - кой ни е покръстил, кой ни е просвещавал - някои са се цивилизовали, други не, но не забравяй, че и в Гърция, и в Македония ние сме варвари и през 20-я век. И тогава се пита - накъде с това първично мислене, за което минало и настояще е неразличимо. А колкото до Българи с главна буква - спести си я, защото не отговаря ни на днешната ни държава, ни на историята ни, която даже и дядо Вазов не можа да я украси дотолкова, че да има и други, освен Колчо слепецът. То и за това до скромния камък на Бузлуджа за Караджата "величаво" се издига Чинията, а паметникът на Съветската армия е по-обгрижван от паметника "Левски".
Варвари сме били ние още от създаването на държавата ни, после не един се е опитал да ни очовечи - кой ни е покръстил, кой ни е просвещавал - някои са се цивилизовали, други не, но не забравяй, че и в Гърция, и в Македония ние сме варвари и през 20-я век. И тогава се пита - накъде с това първично мислене, за което минало и настояще е неразличимо. А колкото до Българи с главна буква - спести си я, защото не отговаря ни на днешната ни държава, ни на историята ни, която даже и дядо Вазов не можа да я украси дотолкова, че да има и други, освен Колчо слепецът. То и за това до скромния камък на Бузлуджа за Караджата "величаво" се издига Чинията, а паметникът на Съветската армия е по-обгрижван от паметника "Левски".
BLUE CHAMPIONS написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:http://www.vbox7.com/play:3424fbdaa3&start=0 Изгледайте целият клип и си направете изводи за нашите държавници въпросът ми към вас е докога ще ги търпим?Тази декларация е подигравка с нас и със зверски избитите Българи от турските варвари!
Който гледал, гледал! Докога ще ги търпим ли...ами едни румънци последните дни ни показаха, за пореден път, че са много по-достойни и търсещи си правата хора за разлика от нас. Ама то, ако се замисли човек, кой да излезе на протест?футболните агитки са насъскани едни срещу други до краен предел, студентите надрусани и нашмъркани мятат гюбеци в чалготеките, младите семейства блъскат почти денонощно изнервени и с пот на челото треперят и не спят до следващата вноска по кредита си, по зрелите семейства с нищожничките си заплатки я се наливат у кварталния гараж, я по домашному пред телевизора на поредната турска сапунка...и кой читав остана да протестира за правата си?
май никой...ами така ще е, пардон...много по-зле ще е, опростачаването ни започнало преди 20 год. вече е в разцвета на силите си и след още 20 год. българин ще бъде = на циганин
Съжалявам, че съм толкова краен, но това е положението
ДА ЖИВЕЕ КАПИТАЛИЗМА! Още малко му остана да ни заличи.
Що да живее капитализма? Нали искахме демокрация? Ами ей къде е,на, у нас е. По нашенски. Кой я създаде в сегашния й вид? Или няма значение? "Времето е наше!" Уууураааааа!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.