Барса - Валенсия реванш 2:0 FT, 3:1 общ резултат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Барса - Валенсия 1/2 финал реванш КнК, 08.02.2012 22:00

Мнениеот turbogena » 06 фев 2012 18:05

3:0 :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 06 фев 2012 18:51

Ако Барса без съдийте резила е 1:2
Обичам Левски

Потребителски аватар
Marcelo Bielsa
Контакти:

Мнениеот Marcelo Bielsa » 06 фев 2012 19:10

Все ми е едно кой ще бием на финала ;) . Някой знае ли къде е финала в кой град ??

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 06 фев 2012 19:34

4-1(Меси-2,Тейо-1,Алвес-1)Мисля че вече е време да ги биеме тоя сезон тия!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 06 фев 2012 19:40

Първото коментарче в тази тема показва , че всяко нещо си има дъно само глупостта -не.
И така време е за печени прилепи на грил! :twisted: :twisted: :twisted:
До къде е докарала кризата хората, щом дори и децата с приходи са хукнали да ядат мишки!

На долу нещата стават още по- трагични. Да оставим настрана гледката на непраните чорапи до фланелката на домакините. Все пак човек който яде мишки може да се възбужда и от чорапи. Знаеш ли ги интелигентите! Както казва Швейк на Юрайда :
- Те господата интелигенти обикновено са извратени...
Но да сбъркаш фланелката на VCF с някакъв стар модел и то Карра не говори добре за форумец който държи да е на всяко гърне-мерудия.
Все пак участниците във Форума не са виновни че откриващият темата е крайно неинформиран и ги въвежда в заблуждение , за това ето оригиналните екипи на гостите:
Изображение

В текста под снимката на стадиона , бълнуванията продължават:
Първият мач доста щастливо за Валенсия завърши 1:1! Въпреки, че Барса не игра добре пак създаде куп голови положения пред вратата на летящите мишки.
Явно автора е решил днес да лъже и маже като на избори.
За всички които са подведени от злочестата писарушка , публикуваме статистиката от мача.
[center]Изображение[/center]
И то след като съдията най-нагло остави гостите 11 на терена!
Както се вижда от предоставената статистика огромното превъзходство от притежаването на топката е 42:58 като голяма заслуга за това има и М.С.D.J.Pinto за което получи и ж.к. за бавене на времето. Още по-изобличаващо е бройката на ударите ВЪВ вратата 2:5 ( 1 от дузпа малкий ни frostbite пише се дузпа, чичовото! Като фен на Варса почти е задължително да научиш имената на нак.удари и други съдийски иширети ) Огромното превъзходство и продължителната игра пред вратата на Dani Alves е отразена и при съотношението при ъгловите удари 8:3. Кога Valencia са ги изпълнили тези 8 корнери при тоталния натиск на Варса ще остане загадка :roll:
Все пак добре че автора не се изхвърлил нещо от рода на след гредата на Алвеш Барса спря да натиска, иначе нямаше да издържите. и съвсем да стане за смях.
В следващите си изречения автора, явно непризнат поет-лирик, изпада в патетично настроение , може би продиктувано от гледане на много action филми и/или игри на РС :
да отприщим яростта на Ада и да я стоварим върху горката беззащитна Валенсия!
Според една стара книга ( с картинки ,frostbite ) яростта на Ада се отприщва не от ангелчета като Меси а от Архангелите Господни , падналите ангели , водени от Водача на Божите войни , войникът на Господ ( на испански се произнася Soldado ) като преди него идва Вестителят на Бога Miguel ( по десния бек )

А ето че достигаме и до "върха на сладоледа". Говорихме преди дни , че вече си имаме frostbite и трябва да сме по-сдържани и обрани в квалификациите ( както би казал проф.Вучков ) А по-надолу четем:
А да и по възможност онова хюмне Пинто да не пуска евтини голове, че ще му обръсна гадно направената коса!
Сега като нищо то ще отърчи до тате с въпросче:
- Тате, тате, какво е "хюмне" ? Ти хюмне ли си? А мама? А дядо? Аз като съм от Варса хюмне ли съм?
Все пак малко фенове по света наричат вратаря си "пасивен хомосексуалист". Но в Варса го правят. Иди после ставай фен на Варса!

В края на първия коментар в темата се сънуват требъли
Суперкупата се води край на изминал сезон 2010/2011 а Купата от рекламния турнир на Toyota няма значението на три, нали?

Не знам защо и какво, но нещо ме кара да си мисля,
Ами Пенчо бре , мисли! - е възкликнал чичо ти Петко Р. кръстен на пл."Славейков"

------
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 06 фев 2012 19:57

Los Che написа:Първото коментарче в тази тема показва , че всяко нещо си има дъно само глупостта -не.
И така време е за печени прилепи на грил! :twisted: :twisted: :twisted:
До къде е докарала кризата хората, щом дори и децата с приходи са хукнали да ядат мишки!

На долу нещата стават още по- трагични. Да оставим настрана гледката на непраните чорапи до фланелката на домакините. Все пак човек който яде мишки може да се възбужда и от чорапи. Знаеш ли ги интелигентите! Както казва Швейк на Юрайда :
- Те господата интелигенти обикновено са извратени...
Но да сбъркаш фланелката на VCF с някакъв стар модел и то Карра не говори добре за форумец който държи да е на всяко гърне-мерудия.
Все пак участниците във Форума не са виновни че откриващият темата е крайно неинформиран и ги въвежда в заблуждение , за това ето оригиналните екипи на гостите:
Изображение

В текста под снимката на стадиона , бълнуванията продължават:
Първият мач доста щастливо за Валенсия завърши 1:1! Въпреки, че Барса не игра добре пак създаде куп голови положения пред вратата на летящите мишки.
Явно автора е решил днес да лъже и маже като на избори.
За всички които са подведени от злочестата писарушка , публикуваме статистиката от мача.
[center]Изображение[/center]
И то след като съдията най-нагло остави гостите 11 на терена!
Както се вижда от предоставената статистика огромното превъзходство от притежаването на топката е 42:58 като голяма заслуга за това има и М.С.D.J.Pinto за което получи и ж.к. за бавене на времето. Още по-изобличаващо е бройката на ударите ВЪВ вратата 2:5 ( 1 от дузпа малкий ни frostbite пише се дузпа, чичовото! Като фен на Варса почти е задължително да научиш имената на нак.удари и други съдийски иширети ) Огромното превъзходство и продължителната игра пред вратата на Dani Alves е отразена и при съотношението при ъгловите удари 8:3. Кога Valencia са ги изпълнили тези 8 корнери при тоталния натиск на Варса ще остане загадка :roll:
Все пак добре че автора не се изхвърлил нещо от рода на след гредата на Алвеш Барса спря да натиска, иначе нямаше да издържите. и съвсем да стане за смях.
В следващите си изречения автора, явно непризнат поет-лирик, изпада в патетично настроение , може би продиктувано от гледане на много action филми и/или игри на РС :
да отприщим яростта на Ада и да я стоварим върху горката беззащитна Валенсия!
Според една стара книга ( с картинки ,frostbite ) яростта на Ада се отприщва не от ангелчета като Меси а от Архангелите Господни , падналите ангели , водени от Водача на Божите войни , войникът на Господ ( на испански се произнася Soldado ) като преди него идва Вестителят на Бога Miguel ( по десния бек )

А ето че достигаме и до "върха на сладоледа". Говорихме преди дни , че вече си имаме frostbite и трябва да сме по-сдържани и обрани в квалификациите ( както би казал проф.Вучков ) А по-надолу четем:
А да и по възможност онова хюмне Пинто да не пуска евтини голове, че ще му обръсна гадно направената коса!
Сега като нищо то ще отърчи до тате с въпросче:
- Тате, тате, какво е "хюмне" ? Ти хюмне ли си? А мама? А дядо? Аз като съм от Варса хюмне ли съм?
Все пак малко фенове по света наричат вратаря си "пасивен хомосексуалист". Но в Варса го правят. Иди после ставай фен на Варса!

В края на първия коментар в темата се сънуват требъли
Суперкупата се води край на изминал сезон 2010/2011 а Купата от рекламния турнир на Toyota няма значението на три, нали?

Не знам защо и какво, но нещо ме кара да си мисля,
Ами Пенчо бре , мисли! - е възкликнал чичо ти Петко Р. кръстен на пл."Славейков"

------

Като цяло съм съгласен с критиките ти към автора на темата,все пак не трябва да изразяваш яроста си към дадения съперник в инфото на темата!Ако го беше написал в коментар щеше да е по приемливо!По въроса за миналия мач:да съдията ви ощети,да Барса не ви надигра тотално,но не можеш да кажеш че с една дума не сме си заслужили равния,като дори изтървахме дуспа!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 06 фев 2012 20:26

1:0
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 06 фев 2012 21:03

3:0
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

grimlock
Контакти:

Мнениеот grimlock » 06 фев 2012 21:10

Феновете на Барса от по дълго време си спомнят батманите как на биееха пр 7-10 год. Аз не съм го забравил изобщо и ми се иска на Кампа да ги праснем яката. Ама много яката

Върни се в “Барселона”