Кой кога и къде е бил в казарма?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: Кой кога и къде е бил в казарма?
1973 - 1975 г., КЕЧ, София и Лазар Станево (сега Торос, Плевенско).
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 06 фев 2012 20:35, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Бях в школата в Плевен,имаше добри страни, имаше и лоши.Но като цяло съм доволен!
-
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Майстор Миро написа:противовъздушна отбрана 2,5 години от 1985-та в град Брезник, 1987-ма ни преместиха в Банкя. скапаните гърци всеки божи ден на обед летяха право към наща граница нямаше един обяд без това шоу.
Тревоги а?!Хехе!Помня как съм тичал с 2-3 калашника 10-тина и нагоре пълнители лопати манерки ...всичко беше мазало!А изпусна нещо няма вдигане...едва ги задържаш!Но трябваше цялата оръжейна да е вън!Кой болен кой отпуска на всеки един нещата трябваше да са вън!
...тревоги яко от там пък наще пилоти като се вдигнат от Божурище,Граф Игатиево,Доброславци и гърцкото ПВО на крак мазало ти казвам

Гранични войски, на застава на гръцката граница до село Вълче поле.
Радвам се, че отбих военна служба, тъй като там се научих на адски много неща които днес ми помагат в живота.
Радвам се, че отбих военна служба, тъй като там се научих на адски много неща които днес ми помагат в живота.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
ама тогава имахме и авиация и пилоти и ПВО а сега...
Секретен КЕЧ Аспарухово(Варна)91-93 ниско стоителсто.Супер беше.От всяка простотия можеш да научиш нещо.Трябва да върнат казармата.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."
-
приятелю ти чувал ли си за ЗВЕЗДЕЦ?!?!
ШЗО в Шумен първата година после 3 месеца с.Медковец после Ломски форт все радиолокация 90-91г първия набор след намалението от година и половина 

Новобрански център в Морското Училище - Варна. После на Галата - свързочник. Като изключим новобранския център, по-голямо лежане, никъде не съм лежал.
- modor
- Контакти:
valkaredgi написа:приятелю ти чувал ли си за ЗВЕЗДЕЦ?!?!
Веднъж ходих на свиждане там.Първото нещо което ми направи впечатление в поделението бяха едни кокошки

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.