Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот Синьо сърце » 06 фев 2012 20:29

onegavon написа:
TB1957 написа:Дубъла е наш, няма кой да ни спре!!! Вземаме Диамонтен, Лео Белек и Диара и 18 пролетни победи са напълно реални

Мечтите са безплатни!Как върви лечението на новичкия ще може ли да играе в 11 кръг.В Балона пише , че бая сте се изръсили за него 500 000 лв, ама аз много не вярвам.

Като цитираш Балона-в един друг сайт има хубав списък на кого дължите пари-много е изчерпателен и стряскащ...И сумата е готина-ама не знам дали да вярвам...А колкото до нас-200 000 е ни е офертата до Партизан. Нещо мернах след едно изтрито мое мнение как са ми " разкрити лъжите за новия спонсор за парите".Първо, никога не съм говорил за нов спонсор, а за НОВ СОБСТВЕНИК.И второ-не разбрах как точно са разкрити и за какви лъжи става дума-но нейсе...Кой с какви лъжи или истини е-ще покаже бъдещето.Един вече го отковах с агиттабло, аз съм търпелив и нищо не забравям. Относно горното мнение-да, дубъла е мечта и тя е безплатна
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 фев 2012 20:38

Дори един футболист да е със статут на свободен агент, то по привличането му в даден клуб пак отлитат едно 100 000 евро.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 06 фев 2012 21:25

Не ви ли е ясно, че адвокат и бизнесмен от калибъра на Г-н Батков няма да остави трета нулева година поред. Инвестициите няма да са в нови играчи, а в съдийски аванти и служебни добутвания !!! Не знам за вас, но на мен много ми се услаждат победите по втория начин и съдийските аванти
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 фев 2012 21:30

TB1957 написа:Не ви ли е ясно, че адвокат и бизнесмен от калибъра на Г-н Батков няма да остави трета нулева година поред. Инвестициите няма да са в нови играчи, а в съдийски аванти и служебни добутвания !!! Не знам за вас, но на мен много ми се услаждат победите по втория начин и съдийските аванти

С онегавон си изчерпа мненията и сега с този ник ли ще продължаваш да спамиш???
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 фев 2012 21:33

BLUE CHAMPIONS написа:
TB1957 написа:Не ви ли е ясно, че адвокат и бизнесмен от калибъра на Г-н Батков няма да остави трета нулева година поред. Инвестициите няма да са в нови играчи, а в съдийски аванти и служебни добутвания !!! Не знам за вас, но на мен много ми се услаждат победите по втория начин и съдийските аванти

Недей,че модераторите ще си помислят,че им подсказваш!Току виж те "тряснали"...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 фев 2012 21:36

blue avalanche написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

Недей,че модераторите ще си помислят,че им подсказваш!Току виж те "тряснали"...

Да правят квото искат бе. Аз искам една чистота на форума(толкова много ли искам?)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 06 фев 2012 21:43

BLUE CHAMPIONS написа:

Какво е това онегавон? Нямам ли право на мнение и да ми се услаждат съдийските аванти ?
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 фев 2012 21:54

Вижте сега- onegawon не е глупав и не е болен мозък. Просто е идеалист и си защитава отбора, независимо че вижда реалностите.С него имаме закачка-не му връзвайте толкоз кусур, стига да не се олее де...Все пак малко са червените, дето казват нещо смислено тук.Други са дразнителите, ма не ги виждам напоследък-кой знай защо? " Диого-перла в короната на ЦСКА"!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 фев 2012 22:43

Блу си е втълпил , че пиша и с ника на тб 1957. Очевидно е , че стила ми е съвсем друг.Толкова ниско не съм паднал да пиша за параклиси и берекети :) .

Синьо сърце ,все пак Батков толкова ли е нагъл, че да лъже толкова безобразно.Допускам , че ти си прав относно собственността.Сам дава поводи за бъзици с тия приказки " до часове ще обявим договора".Относно селекцията времето си върви и при вас и при нас, а за момента нищо особенно да не кажа направо посредствено.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 фев 2012 23:08

onegavon написа:Блу си е втълпил , че пиша и с ника на тб 1957. Очевидно е , че стила ми е съвсем друг.Толкова ниско не съм паднал да пиша за параклиси и берекети :) .

Синьо сърце ,все пак Батков толкова ли е нагъл, че да лъже толкова безобразно.Допускам , че ти си прав относно собственността.Сам дава поводи за бъзици с тия приказки " до часове ще обявим договора".Относно селекцията времето си върви и при вас и при нас, а за момента нищо особенно да не кажа направо посредствено.

Той не е нагъл-той е вече пионка, както преди години беше Лафчис.Естествен ход на нещата-всичко си има начало, развитие и край!Той не лъже-има 90 % акции, но това нищо не значи на днешно време( а и на предишно-справка "Кръстникът").Примерът е груб, но реален...Сложно е, но и аз прекалено се раздрънках-макар че едва ли е огромна тайна-доста хора я знаят...
За селекцията-няма как да е особенно без пари...Или без пари в смисъла на думата от гледна точка на...Металург Донецк, примерно! Няма как Дрогба да дойде тук...Няма как свестен играч да дойде тук-затова Левски се ориентира към играчи, имащи проблем с договора...Рамос не иска да подпише, Пинто му изтича, на Диара изтича...Оня от Лече има проблем с феновете, Зезиньо с проблем...Случайно? Не-политика, и то правилна в случая! Тонев изяде калая и го псуват и проклинат, но всъщност политиката на сините е единствено вярната в тази ситуация-да вземеш научен играч на минимум цена! Трудно, сложно, удряш греда-нормално...Но накрая взимаш 4 човека, дето ще ти свършат работа-е???

Върни се в “Архив”