Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2012 23:22

Колега ehh така виждам нещата, така ги споделям.
Завърши 1:1, загуби, но покажи игра, покажи креативност, покажи дух, аз такива неща не видях никъде.
Запитайте се защо руските клубове в контролите играят за премии? - защото отборите трябва да разберат, че всеки един мач е важен

Костов: резултатът не ме интересува
Пенев: резултатът не ме интересува
Стоичков: резултатът не ме интересува
и т.н.

Аз пък ще каже, ако отборите са показали качество, умения и класа, то и положителен резултат ще има.
Денят си личи по сутринта.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 фев 2012 23:30

blue avalanche написа:
siniq_fen написа:
flo написа:взимайте всички ПРО лиценс и ставайте тренери :!:

На мен не ми трябва лиценз ПРО, за да видя, че днес бяхме меко казано "слаби". И никъде не съм спорил за треньорските качества на Костов. ;)

Ако си бяхме вкарали положенията и резултатът беше 4-1,пак ли щяхме да сме "слаби"?

е няма как да си ги вкараме без нападател както сме в момента. Същото ще се случва и при лек нападател, при такова затваряне на отбора срещу нас.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 фев 2012 23:36

BadBoy написа:
THE G.A.M.E написа:
BadBoy написа:Много ми е интересно на каква база правиш това заключение .......?

Ще видиш като започне първенството ... ;)

Това пробито първенство не е критерии за абсолютно нищо, а шампионската титла има стойност нулева и става само за мерене на каскетите между феновете.
На европейската сцена сме мъртъвци и това го показват дори контролите, защото дали е контрола или не, във всеки мач се играе за победа, а такива като погледна секция директно http://gong.bg/direktno_all.php се броят на пръстите ми на едната ръка.

Смисъла на борбата за шампионската титла са едни пари от Европа - ако влезеш в ЛЕ като шампион вземаш около 4 млн евро,а ако влезеш като 2-ри , трети и т.н вземаш около 1,5 млн евро това е разликата. отделно като шампион се влиза доста по-лесно ;) . А може да си опиташ и късмета за ШЛ.
Много ясно е че сме мъртъвци на европейската сцена просто такива са ни възможностите. Ако си спомняш миналия сезон Левски игра в ЛЕ с отборите на Спортинг (Л) , Лил и Гент - бюджетите им съответно са около 80, 60 и 20 млн евро (като реално бюджета на Лил е много повече от 60 млн-само Азар и Жервиньо струват горе долу толкова),а на Левски 5,5 млн евро ами какво може да очакваме , всичко друго различно от загуба е нереално. Дори отбора на Гент имаше в редиците 4 футболисти играли няколко месеца преди това на СП в цялото ни първенство имаме един футболист играл на СП(Мболи). Но какво да правим такива са реалностите- както примерно един кораб на P§O или RCCL струва няколко пъти колкото цялото ПБМФ на братя Домусчиеви или един завод на Тойота колкото 50 такива на Гриша Ганчев . Когато нашите компании станат равностойни на световните то тогава и нашия футбол ще бъде равностоен на водещите. Левски има толкова шансове срещу Барселона, колкото ПБМФ срещу Меерск, или колите на Гриша Ганчев срещу Тойота. Казано по друг начин- никакъв шанс. Може да е малко тъжно ,но е това са реалностите.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2012 23:44

honda, ще го кажа по-простичко, за да получиш, трябва да дадеш и в този ред на мисли нашите отбори какво дават за футбола, риторичен въпрос ;)
Някой път на късмет може и да се промъкнеш, но когато нямаш клубна политика на развитие, това е все едно да дадеш на един бедняк 10 000лв и да си мислиш, че той ще си оправи положението.

Левски взеха едни големи пари от ШЛ, след това две години вземат едни пари от ЛЕ и клубът от година на година става по-слаб, така че изводи оставят всеки да прави за себе си.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 фев 2012 23:49

BadBoy написа:Колега ehh така виждам нещата, така ги споделям.
Завърши 1:1, загуби, но покажи игра, покажи креативност, покажи дух, аз такива неща не видях никъде.
Запитайте се защо руските клубове в контролите играят за премии? - защото отборите трябва да разберат, че всеки един мач е важен

Рубин са руски отбор.
Руските отбори играят за премии в контролите.
Значи Рубин са разбрали,че всеки мач е важен!
Левски завърши 1-1 с Рубин.Значи?
ПП.Заря като играят за премии в контролите и всеки мач им е важен,да не са "цъфнали и вързали"?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 фев 2012 23:54

Откъде тази увереност- все пак имаме най-леката програма с всички основни конкуренти играем като домакини. Имаме 2 тежки мача извън София- с Литекс и Локо(Пд) защо си мисля и че двата отбора няма за какво да се напрягат реално в първенството - нямат реални шансове да се доберат до място в УЕФА през първенството Срещу Лудогорец сме домакини ,а на нашия стадион сме фаворити срещу всеки. Не са много случаите когато Левски е губил на Герена от пряк конкурент за титлта, даже не се сещам за такъв случай ;) . напълно реално е Левски да направи 12-13 победи и 2-3 равни.
ЦСКА най-вероятно ще изостане- не се знае в какъв състав въобще ще излезе. Без Зику, Нелсън и Делев , не се знае дали и Платини няма да забегне нанякъде. Не е ясно дали въобще ще може да картотекира нови футболисти засега нов потенциален титуляр е Присо. Анеси е доста по-близо до Левски отколкото до ЦСКА към момента. Има и нещо друго много вероятно ЦСКА да свали гащите ,защото беше пожален при допинга на всеки му е ясно че ако Левски или Лудогорец заведат дело в Лозана срещу ЦСКА вероятността да го спечелят е над 90%. И БФС и БОК правят уговорка с ЦСКА няма да ви вадим от първенството ,но няма да се пречкате на другите . Така няма да има недоволни. Както се казва и вълка сит и агнето цяло.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2012 23:58

blue avalanche написа:
BadBoy написа:Колега ehh така виждам нещата, така ги споделям.

Руските отбори играят за премии в контролите.

ПП.Заря като играят за премии в контролите и всеки мач им е важен,да не са "цъфнали и вързали"?

Нерде Ямбол. нерде Стамбул

honda, а кога БГ футбола ще се прочисти от тези схеми защото те го правят още по-слаб и теб ще те радва ли подобна титла?
Ловеч две години като ги тикаха напред и ги натикаха в кучи гъз, защото в ЕКТ им пръснаха шушоните.
Докато отборите ни не почнат да завоюват мястото което им се полага по спортменски начин, много бой ще ядем от знайни и незнайни по Европа-та
Последна промяна от BadBoy на 06 фев 2012 00:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 06 фев 2012 05:11

honda написа:Откъде тази увереност- все пак имаме най-леката програма с всички основни конкуренти играем като домакини. Имаме 2 тежки мача извън София- с Литекс и Локо(Пд) защо си мисля и че двата отбора няма за какво да се напрягат реално в първенството - нямат реални шансове да се доберат до място в УЕФА през първенството Срещу Лудогорец сме домакини ,а на нашия стадион сме фаворити срещу всеки. Не са много случаите когато Левски е губил на Герена от пряк конкурент за титлта, даже не се сещам за такъв случай ;) . напълно реално е Левски да направи 12-13 победи и 2-3 равни.
ЦСКА най-вероятно ще изостане- не се знае в какъв състав въобще ще излезе. Без Зику, Нелсън и Делев , не се знае дали и Платини няма да забегне нанякъде. Не е ясно дали въобще ще може да картотекира нови футболисти засега нов потенциален титуляр е Присо. Анеси е доста по-близо до Левски отколкото до ЦСКА към момента. Има и нещо друго много вероятно ЦСКА да свали гащите ,защото беше пожален при допинга на всеки му е ясно че ако Левски или Лудогорец заведат дело в Лозана срещу ЦСКА вероятността да го спечелят е над 90%. И БФС и БОК правят уговорка с ЦСКА няма да ви вадим от първенството ,но няма да се пречкате на другите . Така няма да има недоволни. Както се казва и вълка сит и агнето цяло.

Класирането е ясно: 1. Лудогорец 2. Левски 3. Цска 4. Литекс или Чц
Ще го проверим след 3 месеца :P

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 фев 2012 09:25

honda написа:все пак имаме най-леката програма с всички основни конкуренти играем като домакини.

Я ми припомни ЦСКА на кого гостува от преките конкуренти? Левски има гостувания на Локо Пд и Литекс, а ЦСКА на Черноморец, Локо Пд и Лудогорец. Нека не забравяме, че имаме и 3 точки преднина, както и чиста победа в прекия двубой (накрая може да се окаже много важно това).
Литекс едва ли са се отказали от гонене на място в четворката! Разликата им с вас е 8 точки, но имат и мач по-малко, най-вероятно ще падне на 5.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 фев 2012 09:27

mistreated написа:
honda написа:все пак имаме най-леката програма с всички основни конкуренти играем като домакини.

Я ми припомни ЦСКА на кого гостува от преките конкуренти? Левски има гостувания на Локо Пд и Литекс, а ЦСКА на Черноморец, Локо Пд и Лудогорец. Нека не забравяме, че имаме и 3 точки преднина, както и чиста победа в прекия двубой (накрая може да се окаже много важно това).
Литекс едва ли са се отказали от гонене на място в четворката! Разликата им с вас е 8 точки, но имат и мач по-малко, най-вероятно ще падне на 5.

Всичко това,дето си го изписал,променя ли факта,че имаме най-лесната програма?

Върни се в “Левски”