Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот blue avalanche » 05 фев 2012 19:41

Donald Duck написа:След изказванията на Гонзо и Костов явно няма да има селекция.Сигурно ще се търсят свободни агенти или такива като Рамос. :( А, се вижда че имаме нужда от централен нападател, опорен халф и централен защитник.Батков ще подписва договор.Щяло да има пари, а Костов друго говори, че пари за селекция - няма.

Тонев много отдавна каза,че парите ще отиват за терени и стадион!Вие искате и милиони за трансфери...Този "спонсор" да не е Бил Гейтс?

Потребителски аватар
Donald Duck
Контакти:

Мнениеот Donald Duck » 05 фев 2012 19:52

Тонев много отдавна каза,че парите ще отиват за терени и стадион!Вие искате и милиони за трансфери...Този "спонсор" да не е Бил Гейтс?

Това за базата е много хубаво и го подкрепям.Дори бих избрал парите да отидат за базата, а не за селекция, защото след време ще се върнат.Обаче са необходими играчи на някои постове .Тонев каза, че ще се плащат трансферни суми за играчи.Не става въпрос за милиони, а за допустими суми за българския стандарт.Засега са платили единствено за Нуно Пинто трансфер в размер на около 200 хил. евро.Мисля че толкова бяха.
Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 фев 2012 20:55

Donald Duck написа:

Това за базата е много хубаво и го подкрепям.Дори бих избрал парите да отидат за базата, а не за селекция, защото след време ще се върнат.Обаче са необходими играчи на някои постове .Тонев каза, че ще се плащат трансферни суми за играчи.Не става въпрос за милиони, а за допустими суми за българския стандарт.Засега са платили единствено за Нуно Пинто трансфер в размер на около 200 хил. евро.Мисля че толкова бяха.

Всъщност нищо не са платили - това, което платиха, дойде от продадените играчи.Пълен боклук излезна Гонзо, а и Тонев - обещават 30 пъти нови играчи и то звезди или не знам си какви и накрая - еди голям, дебел ... вие знаете какво.Поне да бяха малко мъже, като Костов - да излезнат и да кажат, че няма пари и да се приключва, а не само да лъжат нещастните мишки.

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 фев 2012 20:59

Много се съмнявам утре да обвяват новият спонсор :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 05 фев 2012 21:15

задължително следващия трансфер трябва да е на някой мистър Олимпия, тогава Костов може и да кандиса да го вземе :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 фев 2012 21:54

mikata написа:Много се съмнявам утре да обвяват новият спонсор :idea:

Ти гледай утре, освен обявяването на нов спонсор, да не обявят и нов треньор :lol:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 фев 2012 21:54

Нещо взе да злобееш и не знаеш какво пишеш.Разкриха ти се лъжите , че има пари от новите пишман "спонсори".Тия бетер адвоката излезнаха, големи циции.
Нищо не се знае може и нещо да излезе от гладните негърчета пари не сме давали освен за храна ;) . Ами вие като гледам ще сте единстевенния отбор без централен нападател на Балканите понеже сте врашкани с рубли :) .

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 фев 2012 23:54

emilio написа:
tevez написа:Костов: Нямаме пари, а искаме млади и технични играчи, ако може и да са красиви

Старши треньорът на Левски Николай Костов остана доволен от играта на своите футболисти по време на контролата срещу украинския Заря, завършила 1:1. Според него „сините“ са показали добро ниво, особено през първото полувреме.

„Получи се добър мач, доволен съм от играчите, особено първото полувреме, второто се поизмориха и падна ритъма, след промените нашият отбор отслабна“, сподели Костов.

Старши треньорът на Левски даде култов отговор на въпрос, дали се очаква към отбора да се присъединят нови класни футболисти: „Къде да го намерим? Те добрите играчи струват пари! Ние нямаме пари, а искаме да вземем млади, технични играчи, а ако може и да са красиви.“

Относно играта на младите футболисти, на които дава шанс, Костов заяви: „Мисля, че са наистина готови играчи и постепенно ще навлизат в първия отбор, мисля, че добре се развиват.“

„Не съм разговарял с доктора, Йовов ми каза, че е получил нещо като крампа. Обстоен анализ не мога да направя веднага, той не си разпределя добре силите, участва в атака, защита.“

„Ако намерим силен съперник, само тогава ще играем друга контрола“, завърши Костов.

Костов така реагира, че по всичко си личи, че е супер изнервен от ръководството и едва ли ще ни е треньор от лятото :( но ако това стане то Гонзо и Тонев да си събират багажа и те :!:

На единият ако му е останало и капка достойнство може да му се наложи да го направи

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 06 фев 2012 01:22

Костов изглеждаше доста недоволен и след пристигането на онзи от Анортозис. Изказването му беше в стил "тоя не ми трябваше, ама като няма друг".

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 06 фев 2012 01:24

bardon01 написа:
kempesmario написа:Мохамед Али счупил главата на Данчо Милиев :) А кажете нещо сега , а ? Този го взимаме и всеки мач сме с двама в повече , минимум :) :) :)

По-рано ударил в главата и Йовов. :shock: Според непотвърдена информация се очаква футболистите на Заря да се екипират с каски :!: :lol: :lol: :lol:

Тоя дойде, потроши няколко глави и го пратиха да тренира бокс :lol: .

Върни се в “Архив”