PIMP написа:MuFc1878 написа:За това съм фен на Юнайтед - битка до последния сигнал, че и след товаНемците пасти да ядат!
Да бе, битка още преди първия сигналДаже и съдията се бори !
Целта оправдава средствата
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PIMP написа:MuFc1878 написа:За това съм фен на Юнайтед - битка до последния сигнал, че и след товаНемците пасти да ядат!
Да бе, битка още преди първия сигналДаже и съдията се бори !
PIMP написа:Фъргюсън след 3:3: Имаше не 2, а 4 дузпи за нас
Тоя няма ли най-накрая да се пенсионира ? Не спира да прави простотии, годинките си казват думата и си личи че не е с всичкия си ! Що за наглост е това, не стига че съдията за пореден път ги измъкна, а дъртия иска и още ! Това ли е големият отбор, постоянно да чакат съдийски подаръци ?
lrlazarov_19 написа:PIMP написа:Фъргюсън след 3:3: Имаше не 2, а 4 дузпи за нас
Тоя няма ли най-накрая да се пенсионира ? Не спира да прави простотии, годинките си казват думата и си личи че не е с всичкия си ! Що за наглост е това, не стига че съдията за пореден път ги измъкна, а дъртия иска и още ! Това ли е големият отбор, постоянно да чакат съдийски подаръци ?
Ти от коя планета падаш? Да, нагъл е, арогантен е и винаги иска още! Не си ли чувал нищо за Великия Сър Алекс Фъргюсън...

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
MuFc1878 написа:Защитава отбора и играчите. Съра е велик и ще си остана легенда ЗАВИНАГИ!!!

AnalBreaker написа:Има ли още злорадстващи?
ivo77 написа:На тея Челси им се размина, но другия кръг Ливърпуля трябва да бъде наказан. Имам добро предчувствие за този мач..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

MuFc1878 написа:AnalBreaker написа:Има ли още злорадстващи?
Винаги ще има, което е добреАко ги нямаше значи не сме си свършили работа докрай!!!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта