Левски София - ФК Заря | 05.02.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски София - ФК Заря | 05.02.2012
Ясно е ,че на Костов ще му е много трудно да се бори за титлата с тоя състав. Не го обвинявам за облика на отбора ,защото с тези играчи - толкова! Гонзо направи интересно изказване ,с което ми се струва ,че дава отбой за привличането на нови играчи. Явно ще си тровим нервите и през пролетта...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Абе аре стига сте мрънкали бе
Не го ли разбрахте ,че сме шампиони 
- blue avalanche
- Контакти:
flo написа:Абе аре стига сте мрънкали беНе го ли разбрахте ,че сме шампиони
Нека мрънкотят!Ама после ще се тупат в гърдите,нали?
Както каза Гонзо:"Уважавайте играчите на Левски!"
Бих казал:"И треньора!!!"
Нищо добро не ни чака докато Батков е в Левски 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Какво искате от Батков намери ви треньор като слънце, нов директор с голям опит в трансферите, утре и нов спонсор.Всичко върви по план
!
Аз като ви предупредих , че ви будалкат още през декември никой не вярваше.Просто , една група сини бизнесмени се пробва да вземе клуба те също са са ограничен финансов ресурс и за това нищо няма да се промени във финансов план.Така,че се молете тоя куция да се оправи поне до края на март и някой заблуден централен защитник- свободен агент да се излъже да подпише иначе и ЛЕ ще гледате през крив макарон.
Аз като ви предупредих , че ви будалкат още през декември никой не вярваше.Просто , една група сини бизнесмени се пробва да вземе клуба те също са са ограничен финансов ресурс и за това нищо няма да се промени във финансов план.Така,че се молете тоя куция да се оправи поне до края на март и някой заблуден централен защитник- свободен агент да се излъже да подпише иначе и ЛЕ ще гледате през крив макарон.
blue avalanche написа:Изтървахме украинските РОГАЧИ!!!Направо ги изпуснахме!Като се има предвид,че играхме с 1Йовов и 3/4Младенов по-малко...
Жалко за пропуска на Вутов.Браво на Костов,че продължава да пуска децата!
ПП.Забелязахте ли как БЕЗ Йовов и Младенов играта потръгна!
Ти кой мач си гледал? Какво ти хареса от играта? Нападението? Имаше моменти когато ПЕТ човека се мотаеха като мухи без глави в наказателното поле на Заря и никой не смееше да стреля. Всеки стоварваше отговорността на другия. Това е неувереност в себе си, страх от провал. Въпросът е кой нагнетява този страх. Без нападател не става. Имахме един що годе читав и го дадохме на китайците. В средата на терена "владеехме топката" но това не носи победи. Защитата отново трагична. Алито по- зле от тролейте взети заедно. Единственото ми утешение е, че и другите ни отбори са също толкова зле, че и повече, та тайничко се надявам през лятото да погледам четири европейски мача. Когато аз и моите съмишленици казвахме колко много "инжинера осмокласник" съсипва отбора доста от вас се сърдеха. И ми напомняха колко добър футболист бил?! Сега ни трябват минимум ТРИ години яка работа, за да се върнем на нивото си от добрите времена.
Последна промяна от wilge на 06 фев 2012 09:30, променено общо 1 път.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Спокойно играчите на Левски крият истинските си възможности за да заблудят другите претенденти за титлата.Като дойде първенството и ,,големите'' дербита ще видите истинските възможности на отбора.Всичко това е в кръга на шегата естествено,но жалкото е за нас феновете които хвърлят доста нерви за неща които изглежда не зависят от нас.
- blue magic
- Контакти:
Много, ама много слабо представяне. След Стяуя бях оптимист, но днес бяхме пълна трагедия. И не знам какво да им уважавам на нашите (както Гонзо каза), когато се представят все едно за първи път играят заедно на терена. От безобидна атака да ни вкарат гол, а при такова ялово нападение с лека ръка да пропилееш двете единствени положения за целия мач! И като почнат някои с такива тъпотии - резултатът не бил от значение. Разбира се, че е. Когато тренираш добре играеш добре и имаш резултати. Когато не го правиш нямаш резултати. Играе се за резултат - както в контролен, така и в официален мач!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- blue avalanche
- Контакти:
blue magic написа:Много, ама много слабо представяне. След Стяуя бях оптимист, но днес бяхме пълна трагедия. И не знам какво да им уважавам на нашите (както Гонзо каза), когато се представят все едно за първи път играят заедно на терена. От безобидна атака да ни вкарат гол, а при такова ялово нападение с лека ръка да пропилееш двете единствени положения за целия мач! И като почнат някои с такива тъпотии - резултатът не бил от значение. Разбира се, че е. Когато тренираш добре играеш добре и имаш резултати. Когато не го правиш нямаш резултати. Играе се за резултат - както в контролен, така и в официален мач!
Пикът на формата трябва да се постигне в шампионата!И то след 4-5 кръг!А не срещу Заря...
ПП.Не сме видяли и Рамос в действие.
В края на краищата,на който му се рИве-да рИве!Все пак,живеем в свободна страна,нали?Аз избирам да почакам и да съм оптимист!