Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
santi_santi
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Значи без нападател и с опорен халф(Йовов) няма да стане работата това и днес се видя.Грийн ще е твърдо в защита,но му се търси партньор,така че според мен вземането на двама играчи на изброените по горе постове е наложително.Това с пускането на деца младша възраст е прах в очите и да разчитаме на тях през пролетта е меко казано несериозно.
Костов: Нямаме пари, а искаме млади и технични играчи, ако може и да са красиви
Старши треньорът на Левски Николай Костов остана доволен от играта на своите футболисти по време на контролата срещу украинския Заря, завършила 1:1. Според него „сините“ са показали добро ниво, особено през първото полувреме.
„Получи се добър мач, доволен съм от играчите, особено първото полувреме, второто се поизмориха и падна ритъма, след промените нашият отбор отслабна“, сподели Костов.
Старши треньорът на Левски даде култов отговор на въпрос, дали се очаква към отбора да се присъединят нови класни футболисти: „Къде да го намерим? Те добрите играчи струват пари! Ние нямаме пари, а искаме да вземем млади, технични играчи, а ако може и да са красиви.“
Относно играта на младите футболисти, на които дава шанс, Костов заяви: „Мисля, че са наистина готови играчи и постепенно ще навлизат в първия отбор, мисля, че добре се развиват.“
„Не съм разговарял с доктора, Йовов ми каза, че е получил нещо като крампа. Обстоен анализ не мога да направя веднага, той не си разпределя добре силите, участва в атака, защита.“
„Ако намерим силен съперник, само тогава ще играем друга контрола“, завърши Костов.
Старши треньорът на Левски Николай Костов остана доволен от играта на своите футболисти по време на контролата срещу украинския Заря, завършила 1:1. Според него „сините“ са показали добро ниво, особено през първото полувреме.
„Получи се добър мач, доволен съм от играчите, особено първото полувреме, второто се поизмориха и падна ритъма, след промените нашият отбор отслабна“, сподели Костов.
Старши треньорът на Левски даде култов отговор на въпрос, дали се очаква към отбора да се присъединят нови класни футболисти: „Къде да го намерим? Те добрите играчи струват пари! Ние нямаме пари, а искаме да вземем млади, технични играчи, а ако може и да са красиви.“
Относно играта на младите футболисти, на които дава шанс, Костов заяви: „Мисля, че са наистина готови играчи и постепенно ще навлизат в първия отбор, мисля, че добре се развиват.“
„Не съм разговарял с доктора, Йовов ми каза, че е получил нещо като крампа. Обстоен анализ не мога да направя веднага, той не си разпределя добре силите, участва в атака, защита.“
„Ако намерим силен съперник, само тогава ще играем друга контрола“, завърши Костов.
Единственото нещо което много дразни в изказванията на всички без изключение е оправданието с умората, все едно противника е лежал и почивал преди даденият мач.
Всички отбори са на подготвителни лагери, всички са натоварени, всички са изморени.
Също и тези заучени фрази
Защо тогава играха контрола със Заря
Всички отбори са на подготвителни лагери, всички са натоварени, всички са изморени.
Също и тези заучени фрази

Яко си изпуска нервите, явно има вътрешен скандал. И на летището отказа да говори
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Гонзо: Стига с това желание за нови играчи - уважавайте тези, които са в Левски
С това изказване на Гонзо става ясно ,че нови играчи е малко вероятно да има...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
turbogena написа:Гонзо: Стига с това желание за нови играчи - уважавайте тези, които са в Левски
Значи и за новият спонсор лъже Батков
На Костов изказванията все повече отиват към графа "бисери". Нещо като Чичо Митко ще се превърне през пролетта.
Иначе, ако този треньор удължи договора си с нас, ще бъде едно от чудесата на 2012-та, заедно с края на света, прогнозиран от маите.
Иначе, ако този треньор удължи договора си с нас, ще бъде едно от чудесата на 2012-та, заедно с края на света, прогнозиран от маите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- blue avalanche
- Контакти:
ehh написа:Къде видя положения за 4:1?
Калво -два пъти,Вутов-един път.Колко стават?
- blue avalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:Единственото нещо което много дразни в изказванията на всички без изключение е оправданието с умората, все едно противника е лежал и почивал преди даденият мач.
Също и тези заучени фрази„Ако намерим силен съперник, само тогава ще играем друга контрола“, завърши Костов.
Само,че нашите играчи са 15-16-годишни...