Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот NO MERCY » 05 фев 2012 19:01

Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо коментира след равенството 1:1 срещу Заря Луганск представянето на неговия тим.

„Левски има добри футболисти. Стига толкова с това голямо желание да се правят трансфери. Ако не намерим класни играчи, оставаме с тези, и трябва да имате нужното уважение към тях, а не само да се пита за нови,“ отговори на запитването за още нови попълнения Иванов.

Tова беше с новите! :evil:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 фев 2012 19:05

„Щом е в Левски, значи има класа,“ добави по адрес на новото попълнение Кристовао Гонзо. „Пристига във вторник, за да почне тренировки с отбора. Имаше някаква лека контузия, не бе тренирал няколко дни, но не е спирал да тренира, и не е излизал от форма.“
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 фев 2012 19:06

siniq_fen написа:„Щом е в Левски, значи има класа,“ добави по адрес на новото попълнение Кристовао Гонзо. „Пристига във вторник, за да почне тренировки с отбора. Имаше някаква лека контузия, не бе тренирал няколко дни, но не е спирал да тренира, и не е излизал от форма.“

:lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 05 фев 2012 19:08

Докарай ти некой нов, като толкова искаш. Или да обявяваме Карлос Диого като българския "еврогранд" и после същия футболист да ги прецаква. Това ли ти е мерака? Все нови нови - какво толкова имате против състава. Нямаме реализатор, да, но пък така ще се научат и Тасевки и Калво да вкарват. Повече ще се набляга в тренировките всички халфоте да стрелят от всякакви позиции, да придобият увареност пред гола и тн. Толкова ли не може да загреете :shock:
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 фев 2012 19:11

messi7 написа:Д Нямаме реализатор, да, но пък така ще се научат и Тасевки и Калво да вкарват. Повече ще се набляга в тренировките всички халфоте да стрелят от всякакви позиции, да придобият увареност пред гола и тн. Толкова ли не може да загреете :shock:

Веселяк, ходи ги научи де :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 фев 2012 19:17

Костов: Нямаме пари, а искаме млади и технични играчи, ако може и да са красиви

Старши треньорът на Левски Николай Костов остана доволен от играта на своите футболисти по време на контролата срещу украинския Заря, завършила 1:1. Според него „сините“ са показали добро ниво, особено през първото полувреме.

„Получи се добър мач, доволен съм от играчите, особено първото полувреме, второто се поизмориха и падна ритъма, след промените нашият отбор отслабна“, сподели Костов.

Старши треньорът на Левски даде култов отговор на въпрос, дали се очаква към отбора да се присъединят нови класни футболисти: „Къде да го намерим? Те добрите играчи струват пари! Ние нямаме пари, а искаме да вземем млади, технични играчи, а ако може и да са красиви.“

Относно играта на младите футболисти, на които дава шанс, Костов заяви: „Мисля, че са наистина готови играчи и постепенно ще навлизат в първия отбор, мисля, че добре се развиват.“

„Не съм разговарял с доктора, Йовов ми каза, че е получил нещо като крампа. Обстоен анализ не мога да направя веднага, той не си разпределя добре силите, участва в атака, защита.“

„Ако намерим силен съперник, само тогава ще играем друга контрола“, завърши Костов.

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 05 фев 2012 19:24

tevez написа:Костов: Нямаме пари, а искаме млади и технични играчи, ако може и да са красиви

Старши треньорът на Левски Николай Костов остана доволен от играта на своите футболисти по време на контролата срещу украинския Заря, завършила 1:1. Според него „сините“ са показали добро ниво, особено през първото полувреме.

„Получи се добър мач, доволен съм от играчите, особено първото полувреме, второто се поизмориха и падна ритъма, след промените нашият отбор отслабна“, сподели Костов.

Старши треньорът на Левски даде култов отговор на въпрос, дали се очаква към отбора да се присъединят нови класни футболисти: „Къде да го намерим? Те добрите играчи струват пари! Ние нямаме пари, а искаме да вземем млади, технични играчи, а ако може и да са красиви.“

Относно играта на младите футболисти, на които дава шанс, Костов заяви: „Мисля, че са наистина готови играчи и постепенно ще навлизат в първия отбор, мисля, че добре се развиват.“

„Не съм разговарял с доктора, Йовов ми каза, че е получил нещо като крампа. Обстоен анализ не мога да направя веднага, той не си разпределя добре силите, участва в атака, защита.“

„Ако намерим силен съперник, само тогава ще играем друга контрола“, завърши Костов.

Костов така реагира, че по всичко си личи, че е супер изнервен от ръководството и едва ли ще ни е треньор от лятото :( но ако това стане то Гонзо и Тонев да си събират багажа и те :!:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 05 фев 2012 19:24

шивача написа:
messi7 написа:Д Нямаме реализатор, да, но пък така ще се научат и Тасевки и Калво да вкарват. Повече ще се набляга в тренировките всички халфоте да стрелят от всякакви позиции, да придобият увареност пред гола и тн. Толкова ли не може да загреете :shock:

Веселяк, ходи ги научи де :lol:

Еми какъв е проблема?! То всички звезди, централни нападатели са се щурнали да идват в нашата класна А група. Веселяк съм да.Който се смее, не стареее. 8-)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 фев 2012 19:35

siniq_fen написа:„Щом е в Левски, значи има класа,“ добави по адрес на новото попълнение Кристовао Гонзо. „Пристига във вторник, за да почне тренировки с отбора. Имаше някаква лека контузия, не бе тренирал няколко дни, но не е спирал да тренира, и не е излизал от форма.“

Вероятно е имал в предвид за по-дълъг период от време, че не е спирал да тренира.
Изображение

Потребителски аватар
Donald Duck
Контакти:

Мнениеот Donald Duck » 05 фев 2012 19:39

След изказванията на Гонзо и Костов явно няма да има селекция.Сигурно ще се търсят свободни агенти или такива като Рамос. :( А, се вижда че имаме нужда от централен нападател, опорен халф и централен защитник.Батков ще подписва договор.Щяло да има пари, а Костов друго говори, че пари за селекция - няма.
Изображение

Върни се в “Архив”