Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

orion
Контакти:

Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!

Мнениеот orion » 05 фев 2012 11:09

БФС клекна пред ЦСКА - пуска Анисе при армейците

Шефът на Спортно-техническата комисия към БФС Йордан Томов призна, че той не е в правото да спре Анисе Абел да играе в ЦСКА, а само Граждански съд може да се произнесе в полза на Черноморец и мадагаскареца да се върне в Бургас. Както знаем само преди няколко дни именно СТК се произнесе, че Анисе неправомерно е прекратил взаимоотношенията си с Черноморец и няма право да играе за ЦСКА.

"Според нас клубът ( Черноморец ) е изряден спрямо играча, но ние нямаме правомощията да взимаме отношение по въпроса, Граждански съд ще каже. Не ние, а служебно ръководство към комисията издава разрешителни. Нито съм плашил ЦСКА, че Анисе няма да играе при тях, нито те са ме плашили", обясни казуса Томов.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 05 фев 2012 11:59

orion написа:БФС клекна пред ЦСКА - пуска Анисе при армейците

Шефът на Спортно-техническата комисия към БФС Йордан Томов призна, че той не е в правото да спре Анисе Абел да играе в ЦСКА, а само Граждански съд може да се произнесе в полза на Черноморец и мадагаскареца да се върне в Бургас. Както знаем само преди няколко дни именно СТК се произнесе, че Анисе неправомерно е прекратил взаимоотношенията си с Черноморец и няма право да играе за ЦСКА.

"Според нас клубът ( Черноморец ) е изряден спрямо играча, но ние нямаме правомощията да взимаме отношение по въпроса, Граждански съд ще каже. Не ние, а служебно ръководство към комисията издава разрешителни. Нито съм плашил ЦСКА, че Анисе няма да играе при тях, нито те са ме плашили", обясни казуса Томов.

Колега,не ти ли се струва че още повече се омазват ?
Излязоха със становище ,че неправомерно е прекратил договора ,ама видиш ли това че Черноморец не са спазили изготвеният задължителен образец за договор си било за тяхна сметка.После пускат една декларация колко са били прави и как имало някакви там къде с юридеческо образование къде самозванци къде нищо не разбирали и само плюели по СТК.Вчера се появяват пак тия същите хубостници и си признават че не могат да бъдат страна по случая и нямат право да взимат каквото и да било решение,тоест нищо не зависи от тях.Но пък футболиста вече е правилно картотекиран и неспазването на задължителният образец вече е законно.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 фев 2012 12:07

percival написа:
orion написа:БФС клекна пред ЦСКА - пуска Анисе при армейците

Колега,не ти ли се струва че още повече се омазват ?
Излязоха със становище ,че неправомерно е прекратил договора ,ама видиш ли това че Черноморец не са спазили изготвеният задължителен образец за договор си било за тяхна сметка.После пускат една декларация колко са били прави и как имало някакви там къде с юридеческо образование къде самозванци къде нищо не разбирали и само плюели по СТК.Вчера се появяват пак тия същите хубостници и си признават че не могат да бъдат страна по случая и нямат право да взимат каквото и да било решение,тоест нищо не зависи от тях.Но пък футболиста вече е правилно картотекиран и неспазването на задължителният образец вече е законно.

На мен ми се струва,че си измиха ръцете!!Иначе трябваше да не го картотекират!!Сега всичко е в ръцете на съда!!И каквото реши той от БФС ще кажат:Сори,ама съда така реши!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 05 фев 2012 12:24

Супер езуитска постъпка от страна на чорбата .... Подлъгаха го м... с кинити и сега сам о той ще го отнесе . За чорбата нищоооо , е това е пернишка схема , ако стане супер , ако не го издухва момчето .
А Анеси не го оправдавам , ама нали и той кинти иска да изкарва , нали храни сигурно поне 10 чавета , братя , сестри ... гадна работа .

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 05 фев 2012 12:40

subzero написа:На мен ми се струва,че си измиха ръцете!!Иначе трябваше да не го картотекират!!Сега всичко е в ръцете на съда!!И каквото реши той от БФС ще кажат:Сори,ама съда така реши!!

Всеки може да го тълкува както иска :) Мен ми се струва че се опитаха да сплашат ЦСКА.Както в медиите така и с тая прословута СТК която не може да взема каквото и да е решение по случая.Нали знаеш не е луд този който яде баницата,а тоя къде му я дава .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 фев 2012 13:08

percival написа:
subzero написа:На мен ми се струва,че си измиха ръцете!!Иначе трябваше да не го картотекират!!Сега всичко е в ръцете на съда!!И каквото реши той от БФС ще кажат:Сори,ама съда така реши!!

Всеки може да го тълкува както иска :) Мен ми се струва че се опитаха да сплашат ЦСКА.Както в медиите така и с тая прословута СТК която не може да взема каквото и да е решение по случая.Нали знаеш не е луд този който яде баницата,а тоя къде му я дава .

Ако ЦСКА се плашеше от БФС трябваше да е във В група преди години!!!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 05 фев 2012 13:11

Хайде пак празни приказки !
Много лесно се манипулирате :)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 фев 2012 13:36

Кое е празни приказки бе, приятелю? Че пернишките схемаджии ми разбиват отбора, че заради тях ставате за срам в цяла България, че хората не знаят откъде и как са ви половината титли и купи (не само вашите, другите от София и те не са цвете за мирисане..) Че ви подпират постоянно (не само вас), че заради вас го издухаха половината страна - Сливен, Пирин, Перник, Ботев на Христолов, Локо ПД, Криля Советов, Черноморец за Платини (мамка му и лесно манипулирания дето съм, да не вярвам на Върховен касационен съд, пфу че идиот съм значи). Не сте си платили дори хотела в Свиленград от миналата зима още.....Че постоянно ви "минимализират" наказанията ли? Кое е празни приказки бе приятелю, кажи ми. Излиза Жабов (ако знаеш кой е - добре, ако не, няма смисъл да обяснявам) и ви го казва в очите - и за допинга, и за Дуци, и за Анеси.....Другото са мутренски схеми от ПеУник :lol: Че не хващате съдии ли не е верно? Че ако има някаква логика във родния футбол, то отдавна да сте у В групата...Но нищо, мен вие не ме интересувате и не ви се меся, просто ме дразни упоритостта с която защитавате тези престъпници, които ви разбиват отбора (не че ние със Събев сме цъфнали и вързали, но това е друга тема и ние си я разискваме всеки ден във форума). Та така - ползвайте си го със здраве (дано поне да му плащат заплатата, че поне 10 чаавете чакат с отворена уста у Мадагаскар)....Нека ние сме със празните приказки, то ако има логика, истината ще излезе 17ти кръг наяве...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 05 фев 2012 13:59

Виж колега ,когато тия същите Титани навлязоха във футбола .Всеки се опита ги прекара все пак свежи пари в родния футбол.Стана като с двойното меню по морето ,едно за нашенци едно и за чуждите .Кой друг клуб е платил над 2 милиона евро за вътрешни трансфери през последните 2-3 години ? Точно тия клубове къде визираш нямат ,ама абсолютно никаква причина да се оплакват .Вярно е че са закъснели с плащанията ,но все си мисля че това се дължи не на нежелание от тяхна страна да го направят ,не на липсата на пари ,а на това че късно се усетиха как ги прекарват.И да ще браня отбора си защото знайни и незнайни герои надигат глави и реват като бебета от лошия вълк ЦСКА който ако го нямаше и тях нямаше да ги има !Не са идеални ,но пък не за всичко за виновни както се преписва от медиите.
Правили компромис от БФС ,аз съм един от тези които искат всичко да е открито и всички документи да стават публична достоятелност.Нека изкараме кирливите ризи на тая сбирщина в БФС ,защото те ,а не ЦСКА тровят футбола в България.Не виждаш ли как постоянно се опитват да разделят феновете ,все пак са наясно че ако се единни ще ги изметем и от там и ще им лъснат гъзовете.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 фев 2012 14:21

percival написа:е .Кой друг клуб е платил над 2 милиона евро за вътрешни трансфери през последните 2-3 години ? .

И кой е тоя клуб????Тва,че има да ги плаща е друг въпрос!!

Върни се в “Черноморец”