Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- BLUE CHAMPIONS
Re: Всекидневна около Левски.....
Има още малко време до 17.00ч да си поговори "на 4 очи" и с Иво и за мача направо да си почне титуляр

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- blue avalanche
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:Има още малко време до 17.00ч да си поговори "на 4 очи" и с Иво и за мача направо да си почне титуляр![]()
![]()
Добре започва!
Според мен трябва да пробват Мохамед Али и ако става чеп за зеле да бъде в тандем с Иво Иванов. Милиев твърда резерва или вън от Левски !!! Да ви припомня къде игра Бистрон тази есен и за БГ вървежни са именно такъв тип защитници, като имаш добри и подвижни разбивачи пред тях като Гаджев и Грийн работата им се улеснява още повече! Един голаджия независимо лек нападател или таран още е задължителен. Кмета е малко по-бавен от Стоянка Мутафова затова трябва да стои на пейката, а ако от младоците се пръкне нещо качествено - добре дошло, но предвид очертаващия се тежък полусезон и огромно напрежение, не би било размуно да понасят чак такава отговорност

-
На линияmetodito
- Контакти:
Прави ли ви впечатление, че имаме само един българин в защитното каре.
Предполагам, че това значи, че Ники няма добро мнение за българските защитници...
То не, че няма право...
Сигурен съм, че ако бяха дали шанс на Рисп, нямаше и един българин да имаме.
Предполагам, че това значи, че Ники няма добро мнение за българските защитници...
То не, че няма право...
Сигурен съм, че ако бяха дали шанс на Рисп, нямаше и един българин да имаме.
- ralka_levskarka
- Контакти:
понеже ме нямаше няколко дена, извинявам се за това което ще постна, ако някой преди мен го е постнал.
Собственикът на Левски Тодор Батков разкри, че сините ще се сдобият с нов мощен спонсор до часове, а най-вероятно ще бъде обявено официално в понеделник. "Постигнали сме договорка по всички въпроси. Много мощна институция влиза в Левски. Всичко е въпрос на часове. Хайде, не до часове, тъй като са почивни дни, но най-вероятно в понеделник ще излезем с официално съобщение. Желанието на двете страни е да обявим всичко заедно", категоричен е Батков, който бе гост на ТВ 7 в предаването "Фактора Кошлуков в "Пред банята" - http://www.facebook.com/Pred.banyata.
Относно това дали ще бъде "господин Никой", Батков обяви: "Не знам как ще съм господин Никой с 90 % от акциите. Мога да кажа, че съм много доволен от работата на всички в Левски, на Иво Тонев. Надявам се, че още следващата година Левски отново ще е европейски отбор. Вървим по правилен път", категоричен е адвокатът.
Собственикът на Левски Тодор Батков разкри, че сините ще се сдобият с нов мощен спонсор до часове, а най-вероятно ще бъде обявено официално в понеделник. "Постигнали сме договорка по всички въпроси. Много мощна институция влиза в Левски. Всичко е въпрос на часове. Хайде, не до часове, тъй като са почивни дни, но най-вероятно в понеделник ще излезем с официално съобщение. Желанието на двете страни е да обявим всичко заедно", категоричен е Батков, който бе гост на ТВ 7 в предаването "Фактора Кошлуков в "Пред банята" - http://www.facebook.com/Pred.banyata.
Относно това дали ще бъде "господин Никой", Батков обяви: "Не знам как ще съм господин Никой с 90 % от акциите. Мога да кажа, че съм много доволен от работата на всички в Левски, на Иво Тонев. Надявам се, че още следващата година Левски отново ще е европейски отбор. Вървим по правилен път", категоричен е адвокатът.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Някой виждал ли е мухи без глави? Ако не е - да види, как играят нашите във вече втора контрола поред.
Никакъв оптимизъм при мен за представянето ни през пролетта. Не знам, как е при вас.
Никакъв оптимизъм при мен за представянето ни през пролетта. Не знам, как е при вас.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Така. Може би Костов почва да разбира, че не това е нашата схема на игра. Не и за подобен състав. Какво казва един колега в друга тема, тук няма кой да му вземе цял един отбор.
Другият извод от срещите на българските отбори през тази подготовка е, че сме много далеч даже от средната класа в Европа. За съжаление, черни краски се виждат напред във времето. Май трябва да свикваме. Футбол без пари и качествени треньори не се прави.
Другият извод от срещите на българските отбори през тази подготовка е, че сме много далеч даже от средната класа в Европа. За съжаление, черни краски се виждат напред във времето. Май трябва да свикваме. Футбол без пари и качествени треньори не се прави.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Levski4Ever
- Контакти:
взимайте всички ПРО лиценс и ставайте тренери