Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Sisi 1914 » 04 фев 2012 23:10

Успех на централният защитник утре!
Дано да покаже качества, че имаме нужда от футболист на този пост!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 04 фев 2012 23:22

Sisi 1914 написа:Успех на централният защитник утре!
Дано да покаже качества, че имаме нужда от футболист на този пост!

http://gong.bg/view_article.php?article_id=251243
:mrgreen: Извинявам се,ама ми стана много смешно

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 фев 2012 00:00

THE G.A.M.E написа:
milen.hristov написа:Стига с този лек нападател, колкоуспехи е постигнал Левски с подобен играч

Е, четвъртфинала го постигнахме с леки, подвижни и повратливи нападатели - Домо и Емо Ангелов.

А и към момента, няма уважаваш себе си отбор, който да играе с тежки нападатели, тип - тарани.
Като почнем с Барса, Реал, Ман Юн. та минем през Сити и т.н. ;)

Системите и начините на игра с тежки тарани са в миналото и са старомодни тенденции ...
Поне сега, за сега.

Бабангида беше таран, с Домо действиелно е лек, и това след време изигра лоша шега на СС ,е дна от грешките им.
Барса са извинземни да не се сравняваме с тях, Реал може да с първи но критиките от феновете към Моуриньо се увеличават заради предпазливият футбол който играят. Рууни, та дори и Бербартов не са леки нападатели, пък и Юнайтед има 4-5 нападателя, а ние 0 просто няма място за ставнение.

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 05 фев 2012 09:00

За мен има една схема и това е 433 или343. Представяш ли си Левски как би излеждал навремето без Гунди, а без Гонзо като футболист.[/quote]

:lol: Все ми се струва че ние ЛЕВСКАРИТЕ преувеличаваме качествата на Г.Иванов като футболист......каква ни беше играта по негово време......Иванков рита високо и напред и Гонзо в 90% печелеше единоборството което беше наистина ефективно но и този футбол на мен/надявам се и на повечето от Вас/не ми е най на сърце.При Мъри разигравахме доста добре топката още като започне от защитата и така лека по лека притискахме противника в неговото поле/бавен но по-красив начин на игра/....и сега при Костов се вижда че има някаква промяна....и аз се надявам с тези силни крила да раздвижиме доста играта но ни трябва спешно нападател който да е много добър с играта с глава.Дано този защитник е добър........още един няма да е лошо да се привлече.За Рисп и Арс все ми се струва че се разделихме много леко.Не беше сега момента но нас кой ли ни пита. :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 фев 2012 11:22

Стила на Ники Костов е малко по- директен от този, който изповядва Мъри Стоилов.
Ясно се виждаше при няколкото мача на Костов есента, как нашите се опитваха да намерят път към вратата на съперника с бързи, къси, извеждащи и директни ( по земя - в коридор ) подавания към хората в атака ...
Разбира се, без да се прибързва с излишни рискови подавания, а по този начин топката се запазваше за доста време в наше владение ... Което вече си беше приоритет и при Мъри.

Та в този смисъл, наистина не ни трябва типичен нападател, защото центриранията от фланговете няма да са високи, а остри - прострелни по земя и с полувисоки топки ...
А човека в центъра на атаката ще трябва да притежава скорост и дрибъл, за да достига и развива извеждащите подавания към него.
А най важното - трябва да може да обработва топката при постепенна атака и също така - да подава завършващи пасове.
Ето защо, тактиката и системата на Костов включва, на върха да са по-скоро офанзивни халфове, от колкото някой сух консуматор - таран.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 фев 2012 11:56

Мохамед Али направи аркада на Милиев

Централният защитник на Левски Йордан Милиев напусна с контузия на главата днешната тренировка на „сините”. Бранителят бързо се прибра в хотела с д-р Канелов, за да бъде залепено контузеното място.

В края на тренировката Николай Костов проведе упражнения при статични положения и Данчо Милиев се удари с Мохамед Али, който кара проби при „сините”. Българският защитник пострада и може би няма да играе срещу Заря довечера. Милиев трябваше да бъде титуляр в тази среща, но контузията в главата може и да го спре от спаринга с украинците.

От началото на подготовката Милиев няма голям късмет, след като допусна някои грешки в мачовете, а по-често стоеше на пейката. Голямото му старание в тренировките е на път да го върне в състава. Днешната травма не е сериозна, но е малко вероятно да го рискуват в приятелски двубой.
:lol: :lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 фев 2012 12:00

Боксьора разчиства конкуренцията за титулярното място вече :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 фев 2012 12:05

JackPackage написа:Боксьора разчиства конкуренцията за титулярното място вече :lol: :mrgreen:

Така като гледам, няма да мо е особено трудно да го получи :lol: :lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
Donald Duck
Контакти:

Мнениеот Donald Duck » 05 фев 2012 12:08

"Боксьора" още не е дошъл и почна да раздава юмруци! :lol: Първи в нокдаун изпадна Милиев. :lol: Кой ще бъде следващият?! Изображение Кой знае може след този удар Милиев да си повиши формата. :)
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 фев 2012 12:10

Системите и начините на игра с тежки тарани са в миналото и са старомодни тенденции ...

Бе не е норма, но наистина е често използвано.
[offtopic]Иначе Реал с Бензема, който си е типичен таран, Милан със шведската Златка (макар, че Милан играеше много по-разчупено в атака с Пато - лек нападател. Сега всичко заминава за Златка, който умее най-вече да ръкомаха и да се ядосва как е трябвало да му дадат топката), Интер и Милито, Вила и Бент, Олимпик Лион... Все още (вече няколко години) е модерно добра халфова линия+ мощен африкански нападател.[/offtopic]

И на мен не ми се връзва един Дембеле да речем в схемата на Костов, а по-скоро някой повратлив бързак с добра техника.
Надявам се обаче Райков да му намерят място. Щото...
Последна промяна от metodito на 05 фев 2012 12:16, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”