Моля, преди да напишете следващото си мнение да прочетете отново внимателно правилата на форума
levski/viewtopic.php?f=1&t=9677 ,като наблегнете начастта с коментирането на модераторски действия.
Ако имате някакви недоволства и несъгласия, мненията си ги споделете тук
levski/viewtopic.php?f=1&t=24725
.
Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Мохамед Али пристигна в Левски
Легендарният боксьор Мохамед Али е болен от паркинсон.[/quote]
То това ни е ясно, а нормално ли е да пускаш "майтап" за това?!?[/quote]
Нормално е за някой който завижда на това което се случва в ЛЕВСКИ в последните 24 часа а какво ли ще е след още едно денонощие............паживьом....увидим 
То това ни е ясно, а нормално ли е да пускаш "майтап" за това?!?[/quote]

Последна промяна от NAKEV на 05 фев 2012 12:38, променено общо 1 път.
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
santiliana написа:като, че ли нещата започват полека-лека да се натамънисват в любимия ни клуб. Прави се спойка между опитни и амбициозни млади момчета и перспективата изглежда обнадеждаваща...Дано! Лично аз няма да се "сърдя", ако не вземем титла или купа и този сезон. Но държа онези от Панчарево да ги разкатаем. Имаме да връщаме страшно много за подигравките им- на терена, а и извън него (знаете какво имам в предвид). Просто трябва да ги "сгазим" пролетта...

+1948!!! Нямате необходимата класа, дори и Костов(изглежда ми неук) призна, че да не очаквате много от португалеца
Според мен ви трябва по едно класно попълнение във всяка линия.Изключвам вратаря, който, въпреки ниския си ръст, компенсира с амбиция, а и има късмет![/quote]
Дуци нали ви е "ук"....не гледай в чужда паница че току виж си си останал гладен.С ТИТАН към светло бъдеще.....и с чисто нови придобивки от Оеденезе.....с помоща на Цоцорков и с "характера"на Платини какво може повече да искате.......но вие се занимавате с ЛЕВСКИ......защо ли е така?

Последна промяна от NAKEV на 05 фев 2012 12:47, променено общо 1 път.
След Мохамед Али, в ЛЕВСКИ чакат и Брендън Фрейзър
Чух, че и двама украински централни защитници са свободни агенти...братята Кличко 

- Donald Duck
- Контакти:
От клиповете , които гледах виждам, че Мохамед Али не е лош играч.Има усет за пласиране.Прилича ми малко на Рабех.Висок е, което ще му позволи да обира високите топки.Също така е бърз, въпреки физиката си.Не знам обаче дали е играл често?!Сега се очаква да дойде и атакуващ халф.
- blue avalanche
- Контакти:
Donald Duck написа:От клиповете , които гледах виждам, че Мохамед Али не е лош играч.Има усет за пласиране.Прилича ми малко на Рабех.Висок е, което ще му позволи да обира високите топки.Също така е бърз, въпреки физиката си.Не знам обаче дали е играл често?!Сега се очаква да дойде и атакуващ халф.
Белечето не го ли "чакаме" вече?

-
- Контакти:
Мохамед Али счупил главата на Данчо Милиев
А кажете нещо сега , а ? Този го взимаме и всеки мач сме с двама в повече , минимум

kempesmario написа:Мохамед Али счупил главата на Данчо МилиевА кажете нещо сега , а ? Този го взимаме и всеки мач сме с двама в повече , минимум
![]()
![]()
не с двама, а с петима повече ще сме

Разчиства конкуренцията.

Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата