Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 04 фев 2012 16:25

Тошко,мерси,брат за поканата днес,ама пак ми се объркаха плановете!!Напоследък като реша да ходя на някво мероприятие и нещо се обърква!!Онзи ден почти сигурно щях да идвам на срещата и се оказа,че трябва да поправям пералнята!!Преди тва за мача със Спартак,тъкмо щях да тръгвам и казаха,че мача е в Поморие!Днес пак!Бях решил да идвам и жената нещо се разболя и трябва да гледам бебето!А снощи бях почти сигурен,че идвам!!Дано имам повече късмет за първенството!!В сряда може да мина набързо,ако е на кампуса!!!Херо почва!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 04 фев 2012 19:54

Егати и нещастието! Да си намеря "Звездочка" е по-малко вероятно,отколкото Акаунта да опердаши фризьорката http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BFYcg#t=4s[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 фев 2012 21:12

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Егати и нещастието! Да си намеря "Звездочка" е по-малко вероятно,отколкото Акаунта да опердаши фризьорката http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BFYcg#t=4s[youtube][/youtube]

:) Съвършенството не търпи изменение. :)
Това е било и мотото на лек автомобил ВАЗ, който почти 30 години се е произвеждал на една платформа, като е претърпявал само леки козметични промени...за да бъде в крак с модата. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 фев 2012 05:23

Знам, че няма да ми повярвате, но сега се прибирам!!!...След 2 секунди си лягам ( четете 5 минути) много съм уморен, но такава ми е работата! Изгризах си и ноктите на краката, че не бях на мача днес, но ме подведоха едни пичове дето ми слагаха нов интернет! Бесен съм! Има за какво да се извиня на Тошко, но и той е виновен пред мен....вече втори ден!!!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 05 фев 2012 12:18

Егати снега , само да не ми обърка полетите .....
Картаго благодарско за предложението , ама има програма в Холандия , която трябва да следвам и е доста динамична ..... Шашкам се , че е паднал сняг и там и е блокирал пътищата , а от летището трябва да взема кола под наем . Да не стане родна картинка със снегопочистването в Ниската земя .
Поздрави от летището на всички . А с Хилари Клинтан се разминахме , пуууу да му се невиди ...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 фев 2012 13:10

Субзеро, ако разбираш от перални, да минеш някой ден през къщи, че моята като пусне центрофуга и жителите на Сарафово може да стресне :mrgreen: А уж Електролукс, ала-бала...Петьо (петкан), мерси за слънцето приятелю, имахме нужда. Беше - 15 градуса оня ден, вече втори ден сме на + и снега се разтопи. Поздрави на жените в Бали, чувал съм, че са едни от най-красивите. Картаго, аз ползвам нет на флашка за 5 кинта, няма и една седмица и ми изписа, че съм минал макс скоростта и минавам на авариен режим - докато ми зареди паролата в гонга си изпих кафето, бях в кенефа, изядох си закуската и щях да затварям....Ужас! затова и ще направя коментар 18 в 1, иначе трябва цяла неделя да стоя на компа....Ел греко, така става като се срещнат на едно място и в един и същи момент Ниската земя с ниските температури. Имам един авер, бургазлия е в Ротердам, малко е болен цесекар, ама е много луд, трябва да ви запозная, тъй като често ходиш там, ако имаш свободно време ще си изкарвате перфектно, че сте и долу горе набори...Може и да се познавате де, той много бръмчи из дискотеките в Сънито, около него винаги е фул с жени, лесно се забелязва....Дизел, бях оня ден с моя овек, но имаше и много странични елементи и не можах да питам по твоя въпрос, сега са на ски, края на другата седмица ако дойде в Бургас ще питам, но може и да си смени програмата и да лети за родината си бившия ми началник.
Тоше, викаш вчера му беше бенефиса на тъмнокожия :mrgreen: Поне едно цвете да му бяхме взели за спомен...а Херо как е успял да отиде в София толкова бързо, дали не е било на запис? Каза ли нещо интересно, някой гледа ли го? Имаме ли още контроли, вчера много исках да дойда, но жената вече ходи с молбата за развода в джоба и нямаше как..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 фев 2012 13:15

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Егати и нещастието! Да си намеря "Звездочка" е по-малко вероятно,отколкото Акаунта да опердаши фризьорката http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BFYcg#t=4s[youtube][/youtube]

Мен ако питаш Акаунта вече и смени хастара няколко пъти на фризьорката и затова се е покрил и не пише...
сега може да са на меден месец и да и прекопава градинката, а ти тука със "звездочки" се занимаваш :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 фев 2012 14:18

калпазанчо написа:Субзеро, ако разбираш от перални, да минеш някой ден през къщи, че моята като пусне центрофуга и жителите на Сарафово може да стресне :mrgreen: А уж Електролукс, ала-бала...Петьо (петкан), мерси за слънцето приятелю, имахме нужда. Беше - 15 градуса оня ден, вече втори ден сме на + и снега се разтопи. Поздрави на жените в Бали, чувал съм, че са едни от най-красивите. Картаго, аз ползвам нет на флашка за 5 кинта, няма и една седмица и ми изписа, че съм минал макс скоростта и минавам на авариен режим - докато ми зареди паролата в гонга си изпих кафето, бях в кенефа, изядох си закуската и щях да затварям....Ужас! затова и ще направя коментар 18 в 1, иначе трябва цяла неделя да стоя на компа....Ел греко, така става като се срещнат на едно място и в един и същи момент Ниската земя с ниските температури. Имам един авер, бургазлия е в Ротердам, малко е болен цесекар, ама е много луд, трябва да ви запозная, тъй като често ходиш там, ако имаш свободно време ще си изкарвате перфектно, че сте и долу горе набори...Може и да се познавате де, той много бръмчи из дискотеките в Сънито, около него винаги е фул с жени, лесно се забелязва....Дизел, бях оня ден с моя овек, но имаше и много странични елементи и не можах да питам по твоя въпрос, сега са на ски, края на другата седмица ако дойде в Бургас ще питам, но може и да си смени програмата и да лети за родината си бившия ми началник.
Тоше, викаш вчера му беше бенефиса на тъмнокожия :mrgreen: Поне едно цвете да му бяхме взели за спомен...а Херо как е успял да отиде в София толкова бързо, дали не е било на запис? Каза ли нещо интересно, някой гледа ли го? Имаме ли още контроли, вчера много исках да дойда, но жената вече ходи с молбата за развода в джоба и нямаше как..

Херо беше на лайф от Поморие!!От перални не разбирам!Аз само помагах на майсторите!!Ама и наща беше така шумна!!Сменихме лагерите и сега е като нова!!Гледах как става,ама аз и техника е рисковано!! :) ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 фев 2012 14:42

Трябва тогава да видиш когато техниката е в моите ръце :mrgreen: Рисковано е твърде мека дума...Ако трябва да се сменят лагерите, след моята намеса ще трябва и смяна на щепсела, на праха за пране и на ВИК-то в кухнята :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 фев 2012 15:54

калпазанчо написа:

Мен ако питаш Акаунта вече и смени хастара няколко пъти на фризьорката и затова се е покрил и не пише...
сега може да са на меден месец и да и прекопава градинката, а ти тука със "звездочки" се занимаваш :mrgreen:

хахахаха - в интерес на истината не съм . Но през последната седмица отношения от чисто професионални ( подстригване ) , преминаха към непринудени разговори на чаша капучино в извън-работно време . ;)

Върни се в “Черноморец”