Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2012 16:45

Янис Зику написа:Дойде един бразилец и ви научи даже на език.

А Диого на какво ви "научи"?Че,като не си плащаш не получаваш играч?

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 04 фев 2012 17:17

blue avalanche написа:

Tи верно спамиш тука перманентно, поне да е свързано с темата.Доста смешен си ,отстрани погледнато си с интелекта на 17 годишен ерген от Вълчи дол :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2012 17:23

kufur написа:
blue avalanche написа:

Tи верно спамиш тука перманентно, поне да е свързано с темата.Доста смешен си ,отстрани погледнато си с интелекта на 17 годишен ерген от Вълчи дол :lol:

Ако Диого не е свързан с темата,не знам кое... :?

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 фев 2012 17:41

Имам 5 минути за губене и ще си позволя да изкажа мнение, макар че все ще се намери някой несъгласен с него да го изтрие. Написаното от ММ е явна глупост в часта си за "голямата сума", която трябвало да получи, пък не я получил и т.н. Голяма, голяма, колко да е голяма? Повече от 50 хиляди евро не вярвам да е, и какво, титаните нямат 50 хиляди, или 100 хиляди да са, за да си осигурят Диого в отбора? Несериозно отвсякъде. Според мен работата е следната, в средата на януари Диого е ОТЧАЯН, не е играл футбол от 8 месеца, трансферият период тече, никой не го иска, идва предложението от ЦСКА, какво са го прелъгали/обащавали можем само да гадаем, но човека се е съгласил, дали е подписал не знам, но се е съгласил да играе за ЦСКА, да ама две седмици по-късно турнето в Испания, на което той трябваше да се присъедини към отбора, пропада по финансови причини, и на него сигурно му е светнала една лампичка в иначе, вероятно празната, футболистка глава, колко му трябва на човек? 15 минути пред компютъра и повърхностни познания по английски за да разбере що за клуб е ЦСКА (София), ежечасните скандали, дългове, колко, кога и дали плащат и всичко останало, на всичко отгоре му се ражда дете и жена му вероятно не и се ходи в страна от четвъртия свят (в третия свят имат безплатни банани, ние сме четвърти или пети), и Диого се отказва. Дали никога не е подписвал и просто се е отказал, дали е подписал, но са се разбрали наскоро (когато мутрата-шеф на стадиона излезе с обясненията) да го прекратят по взаимна изгода - Диго няма да играе, където не му се играе, ЦСКА няма да плаща космическата заплата, за която писаха в медиите, има ли значение... Звучи ли ви логично?

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 04 фев 2012 19:31

седемнамалко написа:Имам 5 минути за губене и ще си позволя да изкажа мнение, макар че все ще се намери някой несъгласен с него да го изтрие. Написаното от ММ е явна глупост в часта си за "голямата сума", която трябвало да получи, пък не я получил и т.н. Голяма, голяма, колко да е голяма? Повече от 50 хиляди евро не вярвам да е, и какво, титаните нямат 50 хиляди, или 100 хиляди да са, за да си осигурят Диого в отбора? Несериозно отвсякъде. Според мен работата е следната, в средата на януари Диого е ОТЧАЯН, не е играл футбол от 8 месеца, трансферият период тече, никой не го иска, идва предложението от ЦСКА, какво са го прелъгали/обащавали можем само да гадаем, но човека се е съгласил, дали е подписал не знам, но се е съгласил да играе за ЦСКА, да ама две седмици по-късно турнето в Испания, на което той трябваше да се присъедини към отбора, пропада по финансови причини, и на него сигурно му е светнала една лампичка в иначе, вероятно празната, футболистка глава, колко му трябва на човек? 15 минути пред компютъра и повърхностни познания по английски за да разбере що за клуб е ЦСКА (София), ежечасните скандали, дългове, колко, кога и дали плащат и всичко останало, на всичко отгоре му се ражда дете и жена му вероятно не и се ходи в страна от четвъртия свят (в третия свят имат безплатни банани, ние сме четвърти или пети), и Диого се отказва. Дали никога не е подписвал и просто се е отказал, дали е подписал, но са се разбрали наскоро (когато мутрата-шеф на стадиона излезе с обясненията) да го прекратят по взаимна изгода - Диго няма да играе, където не му се играе, ЦСКА няма да плаща космическата заплата, за която писаха в медиите, има ли значение... Звучи ли ви логично?

Не. Това не е сапунка. Титаните или пак са сгафили, или тоя е наш, или е купен. Всички останали "житейски" разсъждения са тинтири-минтири.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 фев 2012 19:39

Мога ли да запитам кои са новите попълнения на ЦСКА тази зима? Щото тука много беше смешно на няколко субекта и висяха в аналогичната тема на синия форум.То добре, ама освен Прису( няма място за него за картотека) и сина на Малина кои са трансферите тук, че ми се губи паметта? Особено държа един, дето си е сложил в подписа колко е смешно при подфорум Левски за зимните трансфери, да каже нещичко по темата...Аз обещах, че ще видим кой ще се смее последен.И в този ред на мисли, понеже следя моя си отбор, а за тук не съм запознат-бихте ли ме осветлили за звездната червена селекция, защото такива заглавия мернах някъде?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 фев 2012 20:14

Синьо сърце написа:Мога ли да запитам кои са новите попълнения на ЦСКА тази зима? Щото тука много беше смешно на няколко субекта и висяха в аналогичната тема на синия форум.То добре, ама освен Прису( няма място за него за картотека) и сина на Малина кои са трансферите тук, че ми се губи паметта? Особено държа един, дето си е сложил в подписа колко е смешно при подфорум Левски за зимните трансфери, да каже нещичко по темата...Аз обещах, че ще видим кой ще се смее последен.И в този ред на мисли, понеже следя моя си отбор, а за тук не съм запознат-бихте ли ме осветлили за звездната червена селекция, защото такива заглавия мернах някъде?

И тебе те интересуват трансферите в ЦСКА защото:
1.Си станал фен на клубът.
2.Заради липсата на такива в любимия.
3.Просто за обща култура.
4.Заради "топлите" чувства към противника.
5.Просто защото ме е яд.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 фев 2012 20:31

Old_death написа:
Синьо сърце написа:Мога ли да запитам кои са новите попълнения на ЦСКА тази зима? Щото тука много беше смешно на няколко субекта и висяха в аналогичната тема на синия форум.То добре, ама освен Прису( няма място за него за картотека) и сина на Малина кои са трансферите тук, че ми се губи паметта? Особено държа един, дето си е сложил в подписа колко е смешно при подфорум Левски за зимните трансфери, да каже нещичко по темата...Аз обещах, че ще видим кой ще се смее последен.И в този ред на мисли, понеже следя моя си отбор, а за тук не съм запознат-бихте ли ме осветлили за звездната червена селекция, защото такива заглавия мернах някъде?

И тебе те интересуват трансферите в ЦСКА защото:
1.Си станал фен на клубът.
2.Заради липсата на такива в любимия.
3.Просто за обща култура.
4.Заради "топлите" чувства към противника.
5.Просто защото ме е яд.

Отговор 6 - не ме вълнуват.Но бих искал да видя познатата духовитост от някои-нито ти, нито Шивача...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 04 фев 2012 21:17

така е прав си, нашите жалки трансферчета не могат да се сравняват със звездата Мохамед :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2012 21:23

Batkoto написа:така е прав си, нашите жалки трансферчета не могат да се сравняват със звездата Мохамед :lol: :lol: :lol:

"...нашите жалки трансферчета..."
А защо в множествено число?

Върни се в “Архив”