Хамбургер-Байерн 04.02.2012 19:30 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Хамбургер-Байерн 04.02.2012 19:30 часа
Ивицаааааа Олич този е вечен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Ивицаааааа Олич този е вечен.
Жалко, че не получава много шансове. Надявам се Хайнкес да се усети и да го пуска по-често след 60-тата минута.

- Neron
- Контакти:
Back in the game.Рибери ми вдига кръвното абсолютно всеки мач с тези простотии при елементарни ситуации.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Back in the game.Рибери ми вдига кръвното абсолютно всеки мач с тези простотии при елементарни ситуации.
Този мач Рибери доста се постара да изнерви положението.

- Neron
- Контакти:
Нито ШЛ ще видим с тая игра нито титла.
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Доволен съм от точката.
И двата отбора имаха положения за победен гол,но не успяха да реализират.
С оглед на това,че преди кръг Дортмунд би на този стадион с 1:5,този хикс срещу Байерн е равносилен на победа.
И двата отбора имаха положения за победен гол,но не успяха да реализират.
С оглед на това,че преди кръг Дортмунд би на този стадион с 1:5,този хикс срещу Байерн е равносилен на победа.
А за Байернр е равносилен на загуба. Това не е отборът, който не допусна гол над 1000 минути и който смятаха за 3-тия фаворит в ШЛ. С тази игра Базел ще ни смачка и ще се наредим до МЮ.

По настояване на Юп Хайнкес не е имало трансфери. Странно. Именно той беше казал, че е нормално всяка година да се привличат по една-две звезди в отбора. Освен Нойер, нито Боатенг, нито Рафиня са звезди...
Днес като гледах, Аого е десет пъти по-добър бек от Рафиня. По-добре да вземем него, а Лам да си играе от дясно. Вземаме Хьоведес за партньор на Бадщубер/Боатенг и Шакири.
Аз не мисля, че Рибери толкова е изнервил. Кофти късмет, че не влезе нито едно от положенията му. Мен повече ме изнери Робен - тоя човек въобще спря да подава, лакоми се и това е.
Поредния мач на Гомес, в който тотално го смазаха защитниците. Аз вече не се изненадвам на това. Въпроса е да вкарва голове криво-ляво.
Зад него обаче трябва да играе Кроос, а не Мюлер.
Днес като гледах, Аого е десет пъти по-добър бек от Рафиня. По-добре да вземем него, а Лам да си играе от дясно. Вземаме Хьоведес за партньор на Бадщубер/Боатенг и Шакири.
Аз не мисля, че Рибери толкова е изнервил. Кофти късмет, че не влезе нито едно от положенията му. Мен повече ме изнери Робен - тоя човек въобще спря да подава, лакоми се и това е.
Поредния мач на Гомес, в който тотално го смазаха защитниците. Аз вече не се изненадвам на това. Въпроса е да вкарва голове криво-ляво.
Зад него обаче трябва да играе Кроос, а не Мюлер.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Нещо се излагаме, напоследък!

Левски завинаги в моето сърце