Ливърпул - Тотнъм Хотспър, 06.02.2012, 22:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Hakercheto
- Контакти:
Re: Ливърпул - Тотнъм Хотспър, 06.02.2012, 22:00 ч.
Тия Тотнъм няма как да станат голям отбор след като немогат да вземат един Адебайор. Немогат да изплащат заплати,четох някъде че ВДВ искал да напусне. Модрич не му се играе там,видно е. Бейл ги влачи напред(и като стана въпрос за него,бих искал Кени да пусне Кели вместо Джонсън защото не искам да гледам как Бейл си играе с Глен,а и видяхме какво направи Кели с Гигс наскоро
) Паркър прави играта отзад,а защитата обира лаврите. Защитата им е мизерна и дори един Даунинг може да премине през който и да е фланг. Той дъртия на пуйките си е изперкал отдавна и въобще не превъзхожда Кени(въпреки че някой хора ще ме успорят)
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- Alonso_Massa
- Контакти:
Hakercheto написа:Тия Тотнъм няма как да станат голям отбор след като немогат да вземат един Адебайор. Немогат да изплащат заплати,четох някъде че ВДВ искал да напусне. Модрич не му се играе там,видно е. Бейл ги влачи напред(и като стана въпрос за него,бих искал Кени да пусне Кели вместо Джонсън защото не искам да гледам как Бейл си играе с Глен,а и видяхме какво направи Кели с Гигс наскоро) Паркър прави играта отзад,а защитата обира лаврите. Защитата им е мизерна и дори един Даунинг може да премине през който и да е фланг. Той дъртия на пуйките си е изперкал отдавна и въобще не превъзхожда Кени(въпреки че някой хора ще ме успорят)
Ей изкарвате ги Тотнъм, че едва ли не са от ранга на Съндърланд, Стоук и т.н., ама в класирането са пред нас нали? Имат с 11 точки повече от нас и по всичко изглежда, че ще са пред нас и в края на сезона... Имат 44 отбелязани гола! Ние имаме 28... Как ги изкарахте едва ли не мизерници като ни превъзхождат??? За мача за ще съм доволен и на хикс...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Hakercheto написа:Тия Тотнъм няма как да станат голям отбор след като немогат да вземат един Адебайор. Немогат да изплащат заплати,четох някъде че ВДВ искал да напусне. Модрич не му се играе там,видно е. Бейл ги влачи напред(и като стана въпрос за него,бих искал Кени да пусне Кели вместо Джонсън защото не искам да гледам как Бейл си играе с Глен,а и видяхме какво направи Кели с Гигс наскоро) Паркър прави играта отзад,а защитата обира лаврите. Защитата им е мизерна и дори един Даунинг може да премине през който и да е фланг. Той дъртия на пуйките си е изперкал отдавна и въобще не превъзхожда Кени(въпреки че някой хора ще ме успорят)
Тотнъм има шансове за титла, а Ливърпул най-вероятно ще разцъква в Лига Европа догодина.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
PIMP написа:Тотнъм има шансове за титла, а Ливърпул най-вероятно ще разцъква в Лига Европа догодина.
Тотнъм тапърва започват да гостуват на преките си конкуренти за място в ШЛ. (Ливърпул, Арсенал и Челси) Освен това имат и доакинство на МЮ, така че да не бързаме с оценките кой какви шансове има
- Karsa Orlong
- Контакти:
Абе този сезон Тотнъм са си много класен отбор, изобщо не ги подценявайте. Надявам се на победа, защото сме Ливърпул и мачът е на "Анфийлд", иначе като игрово поведение са доста пред нас.
само така хакерче.някои от нашите момчета още не са наясно за какво се радват,или нервират,разбира се
- MagicMoments
- Контакти:
venomcho написа:между другото за мен Щорите се справиха дори и по-зле от нас "на пазара" и докато цън-църите дедо Хари и Евреина са биг босовете там, можем и да сме спокойни...
все още не им е ясно какво значи борба за топ4 и най-вече "задържане" там - трябва постоянно да се подобряваш и надграждаш, щото конкуренцията е бясна![]()
а те всеки път уж имат големи интереси, уж вадят големите кинти и накрая - голеадора Саха...еми супер
Май някой ще яде бан ми се струва.Този ''дедо'' има 6 победи от както е начало на Тотнъм срещу Ливърпул от 8 мача включително последните 3 с голова разлика 8-1
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
- liverpool96
- Контакти:
MagicMoments написа:venomcho написа:между другото за мен Щорите се справиха дори и по-зле от нас "на пазара" и докато цън-църите дедо Хари и Евреина са биг босовете там, можем и да сме спокойни...
все още не им е ясно какво значи борба за топ4 и най-вече "задържане" там - трябва постоянно да се подобряваш и надграждаш, щото конкуренцията е бясна![]()
а те всеки път уж имат големи интереси, уж вадят големите кинти и накрая - голеадора Саха...еми супер
Май някой ще яде бан ми се струва.Този ''дедо'' има 6 победи от както е начало на Тотнъм срещу Ливърпул от 8 мача включително последните 3 с голова разлика 8-1![]()
За какъв се мислиш ти? За админ или модератор ли? Какъв си ти, че да раздаваш правосъдие във форум, който претендира, че следва хуманистичната идея? Да започна ли да вадя твои мнения точно в този подфорум (на Ливърпул) и да има страници в "Нужда от модераторска помощ" с твои бисери? Айде грабвай си партакешите и бягайте във вашия форум, който нямате.
P.S. Боли ме меката част какви са мачовете на Реднап срещу нас. Ако не бяхме рязани в някои мачове досега през сезона, 100% щяхме да сме пред вас.
- Karsa Orlong
- Контакти:
MagicMoments написа:venomcho написа:между другото за мен Щорите се справиха дори и по-зле от нас "на пазара" и докато цън-църите дедо Хари и Евреина са биг босовете там, можем и да сме спокойни...
Май някой ще яде бан ми се струва.Този ''дедо'' има 6 победи от както е начало на Тотнъм срещу Ливърпул от 8 мача включително последните 3 с голова разлика 8-1![]()
За какво да яде бан? Ти влизаш във форум, в който нямаш работа, изразяваш негативни мнения относно Ливърпул и можеш само да се радваш, че досега никой не е почнал да се чепка с теб, особено като знам какви "звезди" има в нашия форум. Макар че те предпочитат да псуват феновете на Ливърпул вместо тези на другите отбори. По-спокойно
- messi7
- Контакти:
Е, и?! Време е традицията да се наруши, Ливърпул ще мачка Тотнъм, убеден съм на 99%