Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: ЦСКА - ФК Биел

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 фев 2012 19:51

Нещата не са розови и ако не се подобри играта на централните защитници ще получаваме голове във всеки мач което е много лошо при положение,че и Платини и Мораес не са постоянни.От това което видях от Присо за А група става както казаха и в предишните мнения има хубав пас бързината може и да е по-добра доколкото всичко около него за мен той е от типа крила които разчитат повече на бързината си от колкото на техниката си и това е явно!Сапата ми хареса с един пробив след пас на Платини,но засега е само това и според мен трябва да го привлечеме тъй като точно на тази позиция положението е отчайващо.Халфовете винаги са били проблемна зона като цяло на Българските отбори Галчев за мен игра на прилично ниво Стоянов направи доста грешки,но като цяло това са им възможностите неможем да очакваме чудеса няма да се превърнат в шави със сигурност.Вратарската грешка я оставям без коментар дано да е плод на случайност защото ЛОШО.Младите като Костов например който влезна по-едно време,но се губи изключително много на терена а не да кажем,че не му се дава шанс, Дечев е трагичен,Крачунов също Макенджиев е приличен вратар,но според мен трябва да се даде шанс и на Чавдаров.Адемар вече е и на не малка възраст така,че ако му вземе 50 хил евро ще е добре.С по-малко думи ситуацията в ЦСКА не е добра,но никой от нас не е очаквал различното начело с човек като Дуци нещата никога няма да тръгнат нагоре!

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Re: ЦСКА - ФК Биел

Мнениеот toffees » 03 фев 2012 20:46

шивача написа:
toffees написа:Малеее тоя от Биел ги размина като на парад за втория гол

П.П. Момци кво ще кажете за тая новина:

[offtopic]http://www.winner.bg/bulgarian-football/read56045.html
Пред "армейците" се задават нови проблеми. Отборът на Криля Советов ще съди ЦСКА. От руския тим обявиха, че "армейците" не са платили наема на Райс Мболи. Руснаците са сезирали ФИФА за дълг от 150 000 евро. Срокът е изтекъл преди повече от месец.

"Информацията, че ги съдим във ФИФА, е вярна. Чакахме, чакахме, но ни омръзна. На няколко пъти пращахме предупредителни писма по процедура. Така и не получихме официален отговор. Само телефонни обаждания и обещания. Но това не се случи. Ако не платят, ще приберем Мболи", обяви генералният директор на Криля Саветов Денис Маслов пред "Стандарт".[/offtopic]

Тия от ТИТАН прекаляват ако новината е истина

къде видя втори гол, топката мина до гредата и се оплете отстрани на мрежата.

Да да моя грешка :)
ИзображениеИзображение

fen0212
Контакти:

Re: Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли

Мнениеот fen0212 » 04 фев 2012 09:15

Като чета мненията ,в повечето случаи явно надделяват личните ни пристрастия .Това което искам да кажа обаче е ,че за мен се забелязва наченки на нещо хубаво --именно колективната игра --нещото ,което абсолютно липсваше в играта на отбора предишния сезон.Сега се опитваха да изнасят постепенно топката ,а не да ритат от вратата към другата , помагаха си при единоборствата ,а не оставяха колегата си сам , не се опитваха сами да правят головете ,а гледаха кой е по-добре пласиран.Защитата постепенно се окопитва пред вид това ,че отновао играят заместници -иначе нямаше да ни вкарат само един гол ,а и той беше много глупашки.Според мен Дюлгеров освен ренде не е нищо качествено след като елементарни топки не можа да отиграе ,Сапата не беше по-зле от Адемар ,но може би още трябва да поиграе.Не зная тоя Мечев на каква позиция играе ,но Карачанаков и Костов - в тоя мач по-добър ,както и Якимов ако се върне ,са достатъчни попълнения в тази посока.Грънчов трябва да играе малко повече -иначе е спокоен и стабилен при играта си.Все пак се надявам че ще има поне 2 попълнения и то по-класни от сегашните в защита .Така че нищо не предполага истерията която е обзела някои хора във форума ни.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 фев 2012 09:36

fen0212 написа:Така че нищо не предполага истерията която е обзела някои хора във форума ни.

От къде ще дойдат тия класни попълнения бе, приятел. Нищо не се прави в тази посока, не виждаш ли? И да дойде някой ще е в последния момент и половината полусезон ще се обиграваме. Каква комбинативна игра говориш, какво чудо. Освен Платин, Присо и Мораеш няма кой един верен пас да подаде. Защитата ни е ужасно зле, ужасно. Днес се пише, че и окончателно никой няма да дойде от Удинезе.
Какво правим? Смеем се на сините, но въпреки, че са взели засега само двама, те са на нужните им позиции. Ако вземат централен нападател и централен защитник, значи ще са си свършили перфектно работата.
А ние какво правим, като още от есента знаем, че задължително ни трябват класни опорни халфове и поне един централен защитник, както и ляв бек. Не можеш да станеш шампион без добра защита. Няма такъв филм.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 04 фев 2012 09:53

Ами нали разчитаха от Удинезе да дойдат центр.защитник и деф.халф -виновни ли са шефовете че ги разиграваха толкова време.Все още има шанс ,защото се вижда че който е добър ,не му трябва много време за аклиматизиране.Аз пък смятам ,че Стоянов прави чудесни пасове ,дори и с глава ,но просто трябва да е в средата и тогава нещата ще са по-добри --той така и не можа да играе на поста ,на който е най-добър. Сега чета нещо ,което може да се окаже партенка ,но според мен няма да е зле ако се случи ---в Холандия пишело ,че Хадад е подписал с ЦСКА в четвъртък.Според мен просто трябваше да остане за този лагер ,а не да бърза да си тръгва ,но все пак имаше нещо добро в играта му

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 фев 2012 10:54

fen0212 написа:в Холандия пишело ,че Хадад е подписал с ЦСКА в четвъртък.Според мен просто трябваше да остане за този лагер ,а не да бърза да си тръгва ,но все пак имаше нещо добро в играта му

С нищо не е по-добър от Грънчов. Както казах, такива не ни трябват, имаме си достатъчно. Трябва ни класа. Класа, каквато щяха да дадат Есктранд или Паскуале. Да, доста ги разиграваха от Удинезе, но в крайна сметка нашите трябва да имат и друг план, при положение, че тези от Удинезе не дойдат. Имат няколко дни да разрешат този проблем.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 фев 2012 12:08

Абе вие не сте добре!! Какви титли, кви 5 лв? :lol: :lol: :lol:
В тоя отбор има 3-4 добри играчи-М'Боли , Бандата, Мораеш и донякъде Платини-ама тоя я му се игаре,я не!!
Бих прибавил и Коце Стоянов-ама той е наказан засега!
Другото е пълна трагедия и с тоя отбор макс ни е 3-4 място и то с доста зор! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 фев 2012 16:01

fen0212 написа:Като чета мненията ,в повечето случаи явно надделяват личните ни пристрастия .Това което искам да кажа обаче е ,че за мен се забелязва наченки на нещо хубаво --именно колективната игра --нещото ,което абсолютно липсваше в играта на отбора предишния сезон.Сега се опитваха да изнасят постепенно топката ,а не да ритат от вратата към другата , помагаха си при единоборствата ,а не оставяха колегата си сам , не се опитваха сами да правят головете ,а гледаха кой е по-добре пласиран.Защитата постепенно се окопитва пред вид това ,че отновао играят заместници -иначе нямаше да ни вкарат само един гол ,а и той беше много глупашки.Според мен Дюлгеров освен ренде не е нищо качествено след като елементарни топки не можа да отиграе ,Сапата не беше по-зле от Адемар ,но може би още трябва да поиграе.Не зная тоя Мечев на каква позиция играе ,но Карачанаков и Костов - в тоя мач по-добър ,както и Якимов ако се върне ,са достатъчни попълнения в тази посока.Грънчов трябва да играе малко повече -иначе е спокоен и стабилен при играта си.Все пак се надявам че ще има поне 2 попълнения и то по-класни от сегашните в защита .Така че нищо не предполага истерията която е обзела някои хора във форума ни.

Приятел наистина ли го мислиш това ?
Този отбор няма никаква идея, няма кой да изнася топката, в защита нещата са трагични, те може би сравняваш нещата със Сливен и на този фон ЦСКА е силен отбор, но положението изобщо не е добро .
И стига си го лансирал Стоянов, ясно, че ти е приятел, явно е добро момче, но той няма качества за основна фигура с ЦСКА. Да по добър е от Дюлгеров, но с него и Галчев няма как да стане .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 04 фев 2012 16:14

Ами ,Joni, и на мен ми омръзна да чета това за Титан и шампионите ,ама това си е твое мнение и не ти го оспорвам.За разлика от теб смятам, че моята преценка е по-обективна ,защото твоята определено е повлияна от пълно отричане на това, което правят Титан и от там гледаш нещата предубедено.Както и да е --това си беше мое мнение и мисля че не е необходимо да ми казваш аз как да мисля,нали?

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 фев 2012 16:34

fen0212 написа:Ами ,Joni, и на мен ми омръзна да чета това за Титан и шампионите ,ама това си е твое мнение и не ти го оспорвам.За разлика от теб смятам, че моята преценка е по-обективна ,защото твоята определено е повлияна от пълно отричане на това, което правят Титан и от там гледаш нещата предубедено.Както и да е --това си беше мое мнение и мисля че не е необходимо да ми казваш аз как да мисля,нали?

НЕ ясно е ,че всеки си има мнение и виждане за нещата . Въпроса е ,че трябва да се гледа малко реално. С тези халфове и защитници няма как да стане. И на мен ми се иска да играем хубав футбол и да газим в първенството, но просто гледам реално на нещата. А иначе нормално да не вярвам и да не харесвам Титан, тия хора за 3 години направиха от ЦСКА клуб който е мразен от всички, около който има само скандали и най важното без никакви успехи .
Освен това тези хора не са в ЦСКА за да има успехи, те са за печалба и не знам как има още хора които да им вярват. Нещата в отбора хич не са добре и щом си приятел с Пепи го попитай за какво иде реч и съм сигурен ,че ще си промениш мнението .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”