Кое се доказва? Цитатите от жълтия парцал ММ това ли са доказателствата?Вие гледайте да си излекувате новата звезда , че да да можем да го видим в 11кръг що за птица е .
Утре ще трябва да черпите рублите пристигат може да не са много , ама са от сърце.
Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
onegavon написа:Кое се доказва? Цитатите от жълтия парцал ММ това ли са доказателствата?Вие гледайте да си излекувате новата звезда , че да да можем да го видим в 11кръг що за птица е .
Утре ще трябва да черпите рублите пристигат може да не са много , ама са от сърце.
Казваш, докато не излезе в Тема Спорт не вярваш на никого

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- BLUE CHAMPIONS
Кашчей написа:Парите на ръка, все пак трябва да се оправдаят, като разход, или не мислиш така?Не става въпрос за 1000 лева, а сигурно за десетки хиляди евро, а надали има чак толкова луд бизнесмен, който да подари такава сума, просто така, без документ.
За да ти е по-лесно да разбереш, ще ти дам пример: Да речем, че аз работя във фирма на 1000 лв заплата по договор и върху тези пари ме облагат с данъци и съответно ме осигуряват. Само, че при постъпването на работа, шефът ми казва, че всеки месец получавам 500 лв да речем авансово, които не са към заплатата и съответно не се облагат. Това са "пари на ръка". Никой не знае за тях! И ако речем, че тази фирма е огромна верига с хиляди служители, сметни си сам за какви крупни суми става въпрос. Ето как "лудите" бизнесмени подаряват такива суми ей така-без документ!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:Кашчей написа:Парите на ръка, все пак трябва да се оправдаят, като разход, или не мислиш така?Не става въпрос за 1000 лева, а сигурно за десетки хиляди евро, а надали има чак толкова луд бизнесмен, който да подари такава сума, просто така, без документ.
За да ти е по-лесно да разбереш, ще ти дам пример: Да речем, че аз работя във фирма на 1000 лв заплата по договор и върху тези пари ме облагат с данъци и съответно ме осигуряват. Само, че при постъпването на работа, шефът ми казва, че всеки месец получавам 500 лв да речем авансово, които не са към заплатата и съответно не се облагат. Това са "пари на ръка". Никой не знае за тях! И ако речем, че тази фирма е огромна верига с хиляди служители, сметни си сам за какви крупни суми става въпрос. Ето как "лудите" бизнесмени подаряват такива суми ей така-без документ!
Мисля, че има разлика, но темата е друга и не смятам да разсъждавам повече кога се дават просто така, десетки хиляди евро на един човек, без да си ги приспаднеш, като разход.
Ще поживеем, ще видим какво ще стане с този казус.Ако всичко се окаже вярно, няма да има друг такъв смях при селекция, направена от тези, които наливат пари в ЦСКА... да не говорим за отдел "Връзки с обществеността" и журналистите, писали гръмки заглавия.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
blue avalanche написа:""Меридиан Мач”: Палмейрас не е искал Карлос Диого
Твърденията от лагера на ЦСКА, че Карлос Диого няма да играе за „червените" заради внезапния интерес към него от страна на бразилския гранд Палмейрас, се оказаха неверни. Отборът, чийто треньор е големият Луиш Фелипе Сколари, дори не е имал намерение да привлича бившия уругвайски национал. Палмейрас вчера обяви, че е подписал официално договор с десния бек Артур, който ще играе в тима до края на календарната година като преотстъпен с опция за закупуване. 27-годиш-ният играч досега е бил футболист на Сао Каетано. От Палмейрас признават, че Артур е бил вариант „Б", който е бил задействан, защото клубът не се е разбрал с Коритиба за Жонас. Пресата в Бразилия пък определя слуховете в България, че Диого е близо до трансфер в Палмейрас, като чиста спекулация.
В ЦСКА са използвали бразилския клуб, за да замажат големия гаф, който направиха в началото на годината. Карлос Диого подписа договор с клуба, но след това си замина окончателно. Той не облече червената фланелка, защото не е получил обещаната му на ръка голяма сума, а не заради интерес към него, от който и да е клуб."
Леле-е-е-е...
А сега искам да ми извадиш цитат от бразилската преса, която "определяла" спекулацията! Защото аз ще ти извадя десетки публикации на българската, че лично представители на Палмейрас са били в София на преговори. В противен случай, новината ще я приема като поредната порция жълтини, и просто ще премахна коментарите по въпроса.
Модератор ЦСКА написа:blue avalanche написа:""Меридиан Мач”: Палмейрас не е искал Карлос Диого
Твърденията от лагера на ЦСКА, че Карлос Диого няма да играе за „червените" заради внезапния интерес към него от страна на бразилския гранд Палмейрас, се оказаха неверни. Отборът, чийто треньор е големият Луиш Фелипе Сколари, дори не е имал намерение да привлича бившия уругвайски национал. Палмейрас вчера обяви, че е подписал официално договор с десния бек Артур, който ще играе в тима до края на календарната година като преотстъпен с опция за закупуване. 27-годиш-ният играч досега е бил футболист на Сао Каетано. От Палмейрас признават, че Артур е бил вариант „Б", който е бил задействан, защото клубът не се е разбрал с Коритиба за Жонас. Пресата в Бразилия пък определя слуховете в България, че Диого е близо до трансфер в Палмейрас, като чиста спекулация.
В ЦСКА са използвали бразилския клуб, за да замажат големия гаф, който направиха в началото на годината. Карлос Диого подписа договор с клуба, но след това си замина окончателно. Той не облече червената фланелка, защото не е получил обещаната му на ръка голяма сума, а не заради интерес към него, от който и да е клуб."
Леле-е-е-е...
А сега искам да ми извадиш цитат от бразилската преса, която "определяла" спекулацията! Защото аз ще ти извадя десетки публикации на българската, че лично представители на Палмейрас са били в София на преговори. В противен случай, новината ще я приема като поредната порция жълтини, и просто ще премахна коментарите по въпроса.
Ако не получиш линк към информацията от бразилската преса,вместо да се пениш,по добре го банирай за по дълго време за цялостно творчество.Основания да искаш.Непрекъснат спам,заяждане,постване на провокативни мнения с не вярно съдържание и целия правилник на ред Лично аз съм го игнорирал,защото ми е писнало от простотиите му,но не мога заради него да игнорирам целия форум,защото все някой ще се намери да му се върже и да му отговаря.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Кашчей написа:onegavon написа:Кое се доказва? Цитатите от жълтия парцал ММ това ли са доказателствата?Вие гледайте да си излекувате новата звезда , че да да можем да го видим в 11кръг що за птица е .
А ти пък вярваш на абсолютно всичко, излизащо в какви ли не медии, което е срещу ЦСКА и на абсолютно нищо, което е в полза на ЦСКА. Има ли някаква поне малко от малко сериозна причина да смяташ, че това "инфо" е вярно? Айде, двамата Блу ги разбирам, това си е техният начин да се забавляват, ама ти??
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- BLUE CHAMPIONS
Твърде много пристрастия се влагат тука в защита
МодераторЦСКА и васконти, точно форума е мястото където можем да коментираме излезлите новини по медиите ни. Вече дали са провокативни или спекулативни не е наша работа да доказваме,оправдаваме или съдим! Нашата работа е просто да коментираме, а че на някой не му била харесала дадена новина...съжалявам, но "блутата" са ви най-малко виновни за това!

МодераторЦСКА и васконти, точно форума е мястото където можем да коментираме излезлите новини по медиите ни. Вече дали са провокативни или спекулативни не е наша работа да доказваме,оправдаваме или съдим! Нашата работа е просто да коментираме, а че на някой не му била харесала дадена новина...съжалявам, но "блутата" са ви най-малко виновни за това!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Сайтът на Палмейрас
http://www.palmeiras.com.br/noticias/20 ... y0h_chrOdA
Май е вярно това, за Артур
http://www.palmeiras.com.br/noticias/20 ... y0h_chrOdA
Май е вярно това, за Артур

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
vaskonti написа:Кашчей написа:onegavon написа:Кое се доказва? Цитатите от жълтия парцал ММ това ли са доказателствата?Вие гледайте да си излекувате новата звезда , че да да можем да го видим в 11кръг що за птица е .
А ти пък вярваш на абсолютно всичко, излизащо в какви ли не медии, което е срещу ЦСКА и на абсолютно нищо, което е в полза на ЦСКА. Има ли някаква поне малко от малко сериозна причина да смяташ, че това "инфо" е вярно? Айде, двамата Блу ги разбирам, това си е техният начин да се забавляват, ама ти??
Ти прочете ли ми първата реакция на новината?Ако да, сега прочети и инфото от сайта на Палмейрас, което ..странно защо, потвърждава новината, поне донякъде

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":