Повече за Кристовао да Силва Рамос (Официална Тема)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Повече за Кристовао да Силва Рамос (Официална Тема)
Този е истинско "шило в торба" неудържим е! 28 години е прекрасна футболна възраст, в БГ ще има огромно поле за изява и мисля че с този треньор ще развие потенциала си! Той и Бардон като дойде беше минал 30-те ама направи фурор следващите 3 сезона. Хайде момчета да подкрепяме отбора си, да се молим за победи, здраве и берекет и наесен с песен отново да звучи химна на ШЛ на стадиона ни

Поне на видео изглежда качествен играч. Дано успее да покаже класа и тук. С него по крилата изглеждаме доста стабилни. Радвам се че идваменето му предполагам означава край на мъките с Дани Младенов по крилата. А,за възрастта.мисля че 28 не е възраст на която да се отпише футболист. Има поне още 3,а защо не и повече години в които да играе на пълни обороти. Виждали сме достатъчно примери за това
110 години любов!
- blue avalanche
- Контакти:
"„Трансферът на Рамос не е мое еднолично решение. Допитах се и до Георги Иванов, и Иво Тонев. Наблюдавал съм много пъти този играч, просто случайно съм му гледал играта. Той е един добър футболист, но не очаквайте някакви супер изяви от този футболист”, предупреди старши треньорът на Левски Николай Костов преди заминаването на неговия тим за Анталия...
Костов добави: „Не е бил звездата на Анортозис. След 4-5 дни ще се включи в тренировъчния процес. Той е играл при добри терени, на добри условия. Не знам доколко ще се адаптира на тези в България.”
И накрая побърза да уточни, че в началото не трябва да се очакват „такива шумни, великолепни изяви от него”, а не по принцип."
Костов добави: „Не е бил звездата на Анортозис. След 4-5 дни ще се включи в тренировъчния процес. Той е играл при добри терени, на добри условия. Не знам доколко ще се адаптира на тези в България.”
И накрая побърза да уточни, че в началото не трябва да се очакват „такива шумни, великолепни изяви от него”, а не по принцип."
Наставникът на Левски Николай Костов говори пред родните медии преди заминаването на "сините" за втората част от подготвителния им лагер в Турция. Специалистът бе помолен да коментира трансфера на "Герена" на португалския нападател Криставо Да Силва Рамос.
"Трансферът на Рамос не е мое еднолично решение. Допитах се и до Георги Иванов, и Иво Тонев. Наблюдавал съм много пъти този играч, просто случайно съм му гледал играта. Той е един добър футболист, но не очаквайте някакви супер изяви от този футболист. Не е бил звездата на Анортозис. След 4-5 дни ще се включи в тренировъчния процес. Той е играл при добри терени, на добри условия. Не знам доколко ще се адаптира на тези в България. Много внимателно изчакваме играчите, които искаме да привлечем в нашия отбор и тъй като не искахме да допускаме грешки, донякъде се забавиха нещата. Наясно съм с позициите, които искаме да подсилим в нашия отбор. Знаете, че трябваше да се освободим от определена група играчи, което не е лесно на днешно време.
Продължава селекцията. Продължаваме да търсим играчи, за да подсилваме отбора. Ще има играчи, които ще бъдат на проби - централен защитник и атакуващ полузащитник. Не мога да кажа откъде. Нашите играчи се стараят. Има някои подобрения. Даниел Димов и Стефан Станчев? Те са наши играчи. В момента тренират с втория отбор. Ще си изтърпят наказанието. Много съм доволен от младите футболисти и това е бъдещето на Левски. Със сигурност ще залагам на някои от тях. Имам по-специално отношение, тъй като играчите ми харесват. С доста добри амбиции са. Изпробвахме ги срещу доста силни отбори”, каза Костов на летище "София".
И това ако не е изказване на един професионалист здраве му кажи.
Най-голямата придобивка на Левски през последните години е назначаването на този човек за треньор.
"Трансферът на Рамос не е мое еднолично решение. Допитах се и до Георги Иванов, и Иво Тонев. Наблюдавал съм много пъти този играч, просто случайно съм му гледал играта. Той е един добър футболист, но не очаквайте някакви супер изяви от този футболист. Не е бил звездата на Анортозис. След 4-5 дни ще се включи в тренировъчния процес. Той е играл при добри терени, на добри условия. Не знам доколко ще се адаптира на тези в България. Много внимателно изчакваме играчите, които искаме да привлечем в нашия отбор и тъй като не искахме да допускаме грешки, донякъде се забавиха нещата. Наясно съм с позициите, които искаме да подсилим в нашия отбор. Знаете, че трябваше да се освободим от определена група играчи, което не е лесно на днешно време.
Продължава селекцията. Продължаваме да търсим играчи, за да подсилваме отбора. Ще има играчи, които ще бъдат на проби - централен защитник и атакуващ полузащитник. Не мога да кажа откъде. Нашите играчи се стараят. Има някои подобрения. Даниел Димов и Стефан Станчев? Те са наши играчи. В момента тренират с втория отбор. Ще си изтърпят наказанието. Много съм доволен от младите футболисти и това е бъдещето на Левски. Със сигурност ще залагам на някои от тях. Имам по-специално отношение, тъй като играчите ми харесват. С доста добри амбиции са. Изпробвахме ги срещу доста силни отбори”, каза Костов на летище "София".
Най-голямата придобивка на Левски през последните години е назначаването на този човек за треньор.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
[quote="sslevski"
Най-голямата придобивка на Левски през последните години е назначаването на този човек за треньор.[/quote]
И ниЙ сме дали нещо на Левски - Николай е роден в Генерал Тошево и тук се учи на футболното "а б в".
По темата: наистина Рамос ще пасне на отбора. Стига бързо да се аклиматизира. Остава да се намери реализато, поне един централен защитник и напролет симфония в синьо.
Най-голямата придобивка на Левски през последните години е назначаването на този човек за треньор.[/quote]
И ниЙ сме дали нещо на Левски - Николай е роден в Генерал Тошево и тук се учи на футболното "а б в".
По темата: наистина Рамос ще пасне на отбора. Стига бързо да се аклиматизира. Остава да се намери реализато, поне един централен защитник и напролет симфония в синьо.
Много хубави голове е вкарал.На пръв поглед изглежда добре, но само на пръв, от клипа който изгледах е видно,че участието му в играта се свежда до чакане на фланга и ако случайно паса мине,следва шут, няма комбинация със съотборник,няма поглеждане поне.Тоя ако му падне и от центъра ще шутира.Направи впечатление,че защитите в клиповете са ...дантелени.Интересно ще е да го видим срещу К.Стоянов или срещу Танка,Златков
Все пак ви пожелавам, да излезне стока.

-
- Контакти:
В ммомента в Левски се събраха доста хора, които знаят как да вкарат. Нито един не е изявен голмайстор тип Дембеле, но заедно на терена стават машина- Цветков, Калво, Тасевски, Гаджев вече е в по- предни позиции, Младенов, Йовов с всичките си пропуски, новия португалец гледам и той умее. Така нападението ни става по- неуловимо.
Браво става Дано донесе Щастие Успех и Титла 

blue avalanche написа:стичо написа:Изглежда вдъхновяващо.Дано е добро попълнение.Харесва ми как играе с хъс и гони всяка "невъзможна" топка.А за головете какво да говорим? Те трябва да се гледат! Дано се приспособи по- бързо.Малко ми изглежда прекалено навит.Но аз, винаги като играя футбол съм си "прекалено навит"!
Абе успех на момчето!
Ей кога ще добавите повече емотикони?! Тия са пълна скука!
Взимай си иконки от Интернетя...Аз така правя понякога!
За този играч аз съм оптимист.Дори и да не вземем друг нападател-можем да играем с фалшива девятка.Младенов,например.
Батка напълно те подкрепям, мисля че Костов ще е човека който ще сложи Дани нападател, също така мисля че там е неговата позиция.. по-добре от колкото да се мъчи на фланга.. той дори няма един свестен финт.. поне е бърз за сметка на това и мисля,че нападател е идеалната позиция за него.А и да добавя,че задължително ни трябва един стълб тип Томашич в защитата. Сини шампиони

sslevski написа:Наставникът на Левски Николай Костов говори пред родните медии преди заминаването на "сините" за втората част от подготвителния им лагер в Турция. Специалистът бе помолен да коментира трансфера на "Герена" на португалския нападател Криставо Да Силва Рамос.
Точно това му изказване е супер непрофесионално на фона на останалата му добра работа. Лично аз бих се демотивирал от подобни думи - такива неща се споделят само между футболист и треньор, не в медиите. В медиите или не казваш нищо или всички футболисти са супер. Ако някой е направил гаф го порицаваш. Толкова. Някои футболисти биха се мотивирали от подобни думи, но те са много малко и силно се съмнявам, че за няколко часа Костов е разбрал, че Рамос е един от тях.